sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

Tek başlıkta yiyeceği linç az gelmiş herhalde ki ayrı başlık açmış bir de...

He canım ayrı yatıyorlar he

Şu aşk gibi şahane bir duyguyu böyle iğrenç işlere alet etmeseniz keşke... Hayır genç bir kadının evli bir herifle ki bir de yaş farkı da varmış, birlikte olma motivasyonu nedir?

Tek başlıkta yiyeceği linç az gelmiş herhalde ki ayrı başlık açmış bir de...

He canım ayrı yatıyorlar he

Şu aşk gibi şahane bir duyguyu böyle iğrenç işlere alet etmeseniz keşke... Hayır genç bir kadının evli bir herifle ki bir de yaş farkı da varmış, birlikte olma motivasyonu nedir?
Asla onaylamiyorum adam pislik ama bu kiz cok yalniz olabilir. Adam da bu durumu kullanıyor.

Ben bu metreslerin kafasını hiç anlamıyorum. Diyelim adamın dedikleri doğru olsun böyle anlaşmış olsunlar, ayrı yatıyor olsunlar-ki kesinlikle hepsi yalan- yine de ya e be metres, adam iş arkadaşıyla yemeğe çıksa kavga çıkarırsınız, bu eşiyle aynı evde yaşıyor, biri duşa giriyor bornoz ile duştan çıkıyor, kaç yıllık evlilik birbirlerinden kaçacak değiller giyinirken birbirlerini görüyorlar, birlikte yemek kahvaltı yapıyorlar, sağa sola birlikte gidiyorlar bunları nasıl kabullenebiliyosunuz acaba? Ve ikinci kadın olmayı. Adam vaatte vermiyor yani beklediğin bir şey de yok. İnsan sevse böyle geniş olabilir mi? Hay sçayım böyle sevgiye.

Evet evet kesin ayrı yataklarda yatıyorlar. Kesin cinsellik sıfır. Hep aynı yalanlar. Vizyonsuz adam
yaratıcı bir yalan bulmaya bile uğraşmamış.
Yakında yeni konu açarsın sevgilimin karısı hamile diye. Ona nasıl bir yalan bulacak acaba.
Sarhoştum seninle seviştiğimi zannettim der bu salak.
Burada çok metres gördük ama senin gibi tavsiye isteyeni de görmedik. Helal kız sana. Hem metres hem yüzsüz
Ön yargili olmayin ben empati yapıyorum kiza cok fazla kızamıyorum. Adam pislik ama bu kiz cok yalniz ve mutsuz olabilir. Baglanmistir belki adama.

Ön yargili olmayin ben empati yapıyorum kiza cok fazla kızamıyorum. Adam pislik ama bu kiz cok yalniz ve mutsuz olabilir. Baglanmistir belki adama.
Vallahi empati yapamıyorum. Çünkü kendimi metres olarak ve evli adamlarla ilişki yaşayabilecek karakterde hayal edemiyorum.
Ayrıca adamdan daha çok bu kızcağıza kızıyorum. Hadi adam şerefsiz, karaktersiz. Bu gencecik kız kendine nasıl yakıştırıyor evli adamla birlikteliği.
Yav hadi vicdansızsındır elin karısına çocuğuna acımazsın da kendinede mi acımazsın

Aynı seyi yazmışsınız sürekli.
Her kendini yalniz hisseden evli adamlarla birlikte olsun o zaman. Olur mu öyle şey?
Bile bile evli adamla birlikte olan bir kadına ön yargılı olmaya falan gerek yok. Mesrebi, ahlaki ortada zaten.
Adam pislikse onunla bile bile birlikte olan da pisliktir. Bu kadar net.

Son düzenleme:
Yaşattığınızı yaşamanız dileğiyle amin 🤲🏻 bir de güzelleme yapmış 🙄 o masum çocukların ahı bulur sizleri. Aşıkmış mışlar. Adam sana en başından söylemiş evliyim diye neyin kafasını yaşıyorsun acaba ahlaksızlık başka bir şey değil!!!

Her kendini yalniz hisseden evli adamlarla birlikte olsun o zaman. Olur mu öyle şey?
Bile bile evli adamla birlikte olan bir kadına ön yargılı olmaya galan gerek yok. Mesrebi, ahlaki ortada zaten.
Zaten bir tek bile bile metreslik yapanlarla empati yapmadığımız kalmıştı

Zaten bir tek bile bile metreslik yapanlarla empati yapmadığımız kalmıştı
Aynen bir o eksik kalmıştı.
Yalnız hissediyor olabililermis,bağlanmıştır falan. Hadi ya.
Gelmesin tabi ama kendi başına aldatılma durumu gelirse birgün böyle empati yapsın diğer kadınla o zaman, acaba yanlız miydi zavallı kadın diye. Kimseden empati beklemesin.

Ahlaksızlığınıza kılıf aramayın, sizi biraz onurlu olmaya davet ediyorum. Ayrıca karısının yanında da gayet mutludur muhtelemen , sizi oyalamak için söylenmiş sözler onlar
Davetine gelemez kumasıyla kahve içiyor olabilir 😂😂

He adam pislik ama kız da masum gariban öyle mi haaah!

Hürrem Sultan gibi okuyun.sjsjsjd

Bile bile evli adamla birlikte olan bir kadına ön yargılı olmaya galan gerek yok. Mesrebi, ahlaki ortada zaten.
Ayni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.

Adamın kaç ilişkisi olmuş birine nikah bile kıymış ama sana aşık olduğundan eminsin ve fikirmi istiyorsun yazık yazık bırakında o sübyanların günahına girmeyin bari

Ya bide anlamıyorum evli adamla bitlikte olmak dahamı tatlı geliyo size neden yani neden başkalarının yuvaları üstüne çöreklenmeye çalışıyorsunuz

Ayni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.
Kaç yıldır yalnızım. Hiç aklıma evli bir adamla birliktelik gelmedi. Bu yalnızlık meselesi değil, bu karakter meselesi. Lütfen normalleştirmeyelim.

Aynen ayrı odada uyuyorlar aynen eşi kabullenmiş aynen aralarında hiçbir şey yok tek sevgilsii sensin.

Back
X