sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

25+ demiş soruma. Farka bak. Adam tabii huri gibi görür kadını😃

Yok kızzz nerde, amca eğlencesine takılıyor zerre değer vermiyor verse metres yapmaz, ucuz yalanlar söylemez.

Huri değil Nuri olarak bile bakmıyor metrese :)

Cikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum
Çıkış yolu belli.esini sever sevmez yatar yatmaz bu seni alâkadar etmiyor.adam evli mi evli konu kilittir benim için ne bekliyorsun bu ilişkiden ömür boyu metres mi olacaksın nikahsız çocuklar mi doğuracaksin ailen yok mu senin onlar ne düşünüyor

Sevgilinin evli olması değilde yaş farkı mi seni rahatsız ediyor?
Ve gerçekten sen bunlara inandın öyle mi ? Ne yiyip ne içiyorsunuz arkadaş ya(!)

Zaten dinli olsa 1. Eşinden habersiz ve izinsiz nikah kıyamayacağını bilirdi , kadını rahatlatmak için yapılan saçma sapan işler, buna sebep olan imamlar cezalandırılmalı
İzni varmış ya güya biliyomus karısıda güyaaa… böyle devam edelim diyomuş adamla yatmayacaksn adam baskalarıyla sevgili olacak ama beni bosama diyeceksin.. adam şu zıttırik konu sahibine iyi yutturmuş.. acaba sormuş mu karının menfaati ne neden senle evli kalıyor?

Çocuklarının anası sen olsaydın seni aldatıp sevgili yapcaktı kendine yani:D
Yalanlar hep aynı kanma bunlara bi hatadır olmuş vazgeç o adamdan istese bal gibi de boşar karısına çocuklarına yine baksın nafaka versin o kadar seni istiyorsa bi yolunu bulur

Cikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum
çıkış yolu caniko
1- baban yaşındaki adamlardan uzak dur
2- baban yaşındaki evli adamlardan uzak dur
3- baban yaşındaki evli kart yalancı zamparalardan uzak dur:super:

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Umarım bir gün evlenirsen başka bi adamla hatandan dönüp (tabi aklın başına gelince böyle bisey yapar mısın bilmiyorum) umarım sende o kadın gibi aldatilirsin.

Noluyo ya memlekette adam mı kalmadı evlilere göz diktiniz. O adam seni istedigi sözleriyle kandirsin resmiyette evli mi evet çocuklarının annesi mi evet. Her gece kimin yatağına yatıyo. Biraz kendinize ve karsinizdakine saygınız olsun. Cok yazık daha kötü konuşurdum ama gerçekten senin gibi bi insan yüzünden terbiyemi bozmicam degmezsin

Canım bemim git yaşıtlarınla birlikte yr iç gez dans et sinemaya git konsere git turlara katıl….Enerjik olduğun zamanlarını yalancı ve ahlak yoksunu kart horozla bitirme.Tamamen vakit kaybı!Hiç bir beklenti de yok sen aşk sanıyorsun asla değil….Ailede cevrede ilgi ve sevgi yeterince görmeyen kızlar abuk subuk iki tatlı ilgiye tav oluyorlar…Sen bunları haketmiyorsun, ona muhtaç da değilsin bırak herkes yoluna baksın.Bi sürü bekar var bu ülkede fıstık.Yalnız kalmaktan korkma onun sahte ilgisine ihtiyacın yok

Ne kadar zengin buna göre değip değmeyeceğine karar vermek istiyorum. Parasız deme sakın, bu kadar yaş farkı kuru ekmekle gitmez. Bi de evli ve yaşıtın çocukları var (dır herhalde). Kendi çocukları bunun yaşında adamlarla takılsa naparmış sor bi.
Bi de tek olduğunu düşünme, yüz veren olursa senden başkaları da olur . Parası çoksa yüz veren olur.

Back
X