sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar.
Sevgiliniz niye istememiş boşanmayı? Kadın kabul ediyormuş, siz de kabul ediyor musunuz başka kadını?
Aldatan erkeğin anayasası bunlar, bilmiyorsanız öğreneceksiniz yakında. Çocuklarımın anası, sevmiyorum saygı duyuyorum, ayrı odalarda yatıyoruz, çocuklarım için katlanıyorum bla bla. Bir tek neyi demezler biliyor musunuz? Ya iyi böyle hem senin bedenini kullanıp rahatlıyorum hem de evde çocuklarıma bakan evi temiz tutan bir kadın var daha ne isteyeyim. Boşanma falan bunları geç. Adama helal olsun, ne dese yiyecek bir saftirik bulmuş.

Adam niye boşanmıyor biliyor musunuz, çünkü siz gelip geçici bir çıtırsınız. Üç günlük eğlence için eşinin çoluk çocuğunun düzenini bozmak istemiyor. Sizden öncekilerden niye ayrılmış, hatta birine dini nikah kıymış onu niye boşamış? Ben söyleyeyim sıkılmıştır yeni taze çıtır istemiştir. Siz bir rest çekin bakalım derhal boşanma davası açıyorsun yoksa görüşmüyoruz deyin. Biraz cesur olun da gerçeklerle yüzleşin. 3 gün söylenin boşan diye, 4. gün öğrenirsiniz sevginizin aşkınızın boyutunu.

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Kadınlar kulübünün ağzıyla yazayım ben gibi bi aksiyon mesela bacım ?
Sevişmelik olarak değişiklik olarak kullanılacaksınız onun düzeni devam edecek sizin yıllarınız da evli adamın gönlünü eğlendirme ile geçmiş olacak .
Hevesi bitene kadar adamın hayatında kalacaksınız hepsi bu sizin aksiyonun .
Olsun bana da iyi oluyor diyorsanız bende boşum zaten bu da beni eğliyor gelecekten beklentim yok o gönderene kadar onunlayım diyorsanız mutluluklar 🎉

Dünyada da adam yoktu. Siz de haklısınız ne büyük aşk. Millet karısı kocası ölüyor yaşamaya devam ediyor ayrılamadık çok seviyoruz ühü ühü diye geziyorsunuz. Yasak diye tatlı geliyor size hele bir boşansın aynı eve girin karı koca olarak boynuzspor oluyor musunuz olmuyor musunuz görelim 😂 umarım ayrılır sizle evlenir evliyken kırkını yola dizen adam bakalım size ne kadar sadık kalacak.

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Bu nasıl bir zihniyet nasıl aşağılık bir durum sizin kendinize saygınızdamı yok resmen açık ilişki yaşanıyor hayretle okudum

Eşinin haberdar olduğuna, ayrı odalarda yattigina, her durumu kabul ettiğine gerçekten emin misiniz ?

Hiç bir aksiyon alamazsınız
. Adam sizi iki dakikalık zevki için kullanacak, 3-5 kuruş geçiminize katkıda bulunacak durumu bilen herkes size metres/….. gözüyle bakacak . Bir köşede ezik ezik oturup beklemeye devam edeceksiniz taa ki karısı sizi öğrenip adamın size tekmeyi basıp karısına yalvarana kadar. Sonrasında da artık mutlu bir evlilik düşünmeyin, bu hayatta ne yaşatırsan onu yaşarsın.

Şu telefondan şu konu dışında hiç garip bir yere girmedim ve altta yaramaz kızlar diye reklam çıkıyor :KK53:

Kız konun bizi nerelere çekiyor shshsh

Seni kınamıorum hakaret etmıorum kötü şeyler soylemıyorum. Ama büyük bir yalan. Eşiyle o kadar ıyılerki kötü olan bıri asla evlı durmaz. Senı seven bırıde bolanamayacagı bır kadın için senı oy alamaz. Senı sevıosa senın mutlu olmanı ister. Hata yapmışın zararın neresınden dönersem kar. Hatasız kul olmaz. Eşiyle o kadar ıyılerkı emın ol. En tehlıkelı insan tıpı bılıomusun senı oyalıyor. Yapma canım. Lütfen. Lendını sev engelle ve sakın muhattap olma. İnsanız şaşarıZ. Arkadaşlar evli adam konusunda buraya yazanlara çok agır laflar edıosunuz. Belki bana da şimdi ıyı mı davranalım dersınız. Kınadığımız yerden sınanıoruz. Emin olun buna. Bir yanlıstaysa eğer bunu güzel bır dılle solememız gerek. Canım lütfen. Ona şunu şöyle. Sen evlısın ben bekarım . Ikımızınde kartları eşit olursa ıkımızde bekar olursak tabıkı durumu degerlendırrız. Engelle ve muhattap olma.

Neye inanmış ya. Adam hemen evli olduğunu söylemiş. İnsan devam eder mi? Adamın her dediği doğru olsun bir kadın kendine bunu yakistirir mi yıllarca çıkıp ogrenmemis ki sevgili olalı 6 ay olmuş zaten. Yüzde yüz adam zengin gözünü boyuyor. Fakir adama bakmazlar.
Biz yapıcı olalım. Kınamayalım. Hakaret etmeyelım. Kınadıgımızı yaşamadan yaasayamıoruz. Her şey guzellıkle. Bazen bazı seyler senın dışında gelısıyor. Bunu evlı bır adam olarak düşünme. Bazen mesela ıstemedıgımız şeyler yasayabılıoruz. Kınamak ta en en en kotusü. Zararın neresınden dönersek kardır.

Cikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum

Allah size akıl fikir versin diyicem ancak bu saatten sonra verir mi? bilemem
Birde yazmışsın aramızda yaş farkı var diye 25 yaş; yaş farkına girmiyor çağ farkına giriyor artık. Bu evli kart zampara sizi duygusal olarak istismar ediyor farkında mısınız.

Aklıma geldi üniversite okuyorum o zaman. Biriyle tanıştım adam hoş biriydi. Bu ilgilendi benimle ben de ara ara cevap verdim. Bu arada ortak arkadaş var. Adam beni gece arıyor konuşuyoruz ama flört gibi daha. Neyse ilk buluşma cafede oldu. Görüştük ayrildik. İkinci buluşma sinemaya gittik çıktık ordan adam oturalım dedi. Bu arada ben hoşlanmaya başlamışım adam benden 10 yaş büyük. Bana dedi ki ben evliyim ama biz öyle bir evlilik yaşamıyoruz anlaşmalı evlendik ve bir sene sonra otomatik olarak bosanicaz. Eşimle asla beraberlik yok hatta buraya geldiğimden de haberi var. En yakın arkadaşımla evlendim ve ayrı yatıyoruz hatta ondan gece seni arıyorum rahat rahat. Adam gurcistan uyruklu vatandaşlık almak için evlenmiş kadının derdi ne onu söylemedi daha tabi. Ben zaten şaşkınlıktan kaldım. Peki bu doğru olsa bile esinin derdi neydi dedim bana dedi ki o 8 aylık hamile. Nasıl yani?? Kadının da yaşı geçiyor diye çocuk istiyormuş öyle anlaşıp evlenmisler. Çocuk doğunca vatandaşlık alınca bosanacaklar. Eşimin de haberi var senden dedi. Eşi güya aseksuelmis. Erkeklerden hoslanmiyormus. E çocuk nasıl olabilir o zaman dedim. Hala sakın sakın dinliyorum bende yalnız ha şimdi olsa kafasına geciririm çantayı. Neyse dedi ki aseksuel zaten hiç dokunmadım ben asilama ile yaptık cocugu. Orda bende kayış koptu dedim atma ya git karınla çocuğunla ilgilen. Adam valla dedi doğru ispatlicam. Bekle dedi ondan sonra birini aradı yanımda falan dedi. Ben duymuyorum ama kimi aradı. Sana mesaj atacak dedi. Ben kalktım ordan adamı bi daha gormucem. Bir iki saat sonra mesaj geldi işte dedikleri doğru ben esiyim evet söyle oldu böyle oldu. Dedim manyak bunlar karı koca galiba. Aradım meşgule attı. İşteyim söyle böyle yazdi. Gene aradım gene meşgule attı. Sonra kestim ortak arkadasla bunlarla bağlantıyı ama çok merak etmiştim kadın neden bana öyle mesaj attı diye yıllar boyu. Sonra yaş geçince anladım mesajı atan adam. Dahası adam ikinci cocugu yaptı kadınla 10 yıldan fazladır üstüne evli kaldı. Ne salakmisim ya. Yani aynen kardeşim eşi kesin onay vermiştir aynen

Back
X