• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Kendini korumaya al, karakola git rahatsiz ettigi mesajlar tehdit vs varsa hepsinin ciktilarini al delil olarak sakla. Polislerin bir sey yapacagini dusunmuyorum dogrusunu istersen ama sen kendini korumaya al. Disari cikarken vs cok dikkatli ol. Tek basina cikmamaya calis. Allah korusun neler duyuyoruz. Adam manyak belli ki, ne yapacagi belli olmaz. Serefsiz it. Bence esine soylemekle tehdit etme daha cok delirir sayko.

Merhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
Aldatılan siz degilsiniz karısı yalnız ona soyleyin davayı o acsin o kadar dertlendiyseniz 🙄

1 yıl biraz geç değil mi 🧐 Daha dikkatli olun artık

Merhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
Rahatsız ettiği için şikâyette bulunun. Haricinde lütfen eşine haber verin durumu. Madem bilmiyordunuz evli olduğunu kendinizi kurtarırken hemcinsinizide düşünün.

1 sene boyunca nasıl anlamadınız ?
Ne şekilde tanıştınız ?

Adamı her yerden silin engelleyin
Eğer çok rahatsızlık verici boyutta ise savcılığa suç duyurusunda bulunun. Böylelikle eşi de durumdan haberdar olur.
Geçmiş olsun

Valla daha önceki konuya da yazdım, tanıdık bir kızı ailesinden istemeye bile geldiler cümbür cemaat nişan taktılar ama adam evliymiş?? Karşı aile de ruh hastası yani, evli 2 çocuklu adama nişan takmaya gelmişler bir kişi de bu adam evli yahu demiyor :KK51: Karısı 2 çocuğuyla başka şehirde yaşıyormuş. Aileler, arkadaşlar da bir tuhaf artık evli heriflere kısmet arıyorlar
:ruh:
peki nişan oldu mu.. kız öğrendi mi ya

Eşi diyarbakırdaymış ben İstanbul’da yaşıyorum o da burada görme ve duyma ihtimalim yoktu ben sosyal medya gördüm onda kullanmıyorum demişti oradan şüphe ettim ve konuştum sakladığın her neyse söyle söz seni bırakmayacağım diye zarf attım o şekilde bana anlattı
karagül dizisi gibi resmen.

Adamdaki zihniyete ve arsızlığa bak kandırmaya utanmıyo bi de kuma getireyim seni diyo inanılmaz Allah ıslah etsin senin bi suçun yok rahatsız ettiği için şikayet edebilirsin

Rahat bırakmazsan karına söylerim, kendi adımı batırmak pahasına seni yakarım, rezil ederim ele güne deyin, daha adınızı anmaz.

Kuma olmayı teklif ettiğine göre adamın eşi ses çıkaramayacak olabilir. Bizim görev yaptığımız yerde duyuyorum bunları. Eskiden daha çokmuş tabi. Bir de bunca zamandır evli değilmiş gibi takılabilmiş adam. Bir kopukluk olsa gerek çünkü eş anlardı şimdiye. Bilmiyorum çok garip evlilikler var, onlardan birisi mi diye düşündüm açıkçası.

Adamın iletişim yollarını kesin konu sahibi. Ne pis bir karakter o öyle. Kanıtları silmeyin, elinizde dursun mutlaka. Sizi tehdit ettiği mesaj vb şeylerden bahsediyorum. Aman nolur dikkat edin kendinize.

Uzaklaştırma aldır.
Her yerden engelle.
Seni kandırdı diye dava açma hakkın var mu bilmiyorum olsa da bana saçma geldi.
Sonuçta biliyordu da diyebilir.
Birde nasıl evli olduğunu anlamıyorsunuz hiç akşamları konuşmuyor musunuz?
Evli adam belli eder kendini.
Hiç mi araştırmıyorsunuz

Kuma olmayı teklif ettiğine göre adamın eşi ses çıkaramayacak olabilir. Bizim görev yaptığımız yerde duyuyorum bunları. Eskiden daha çokmuş tabi. Bir de bunca zamandır evli değilmiş gibi takılabilmiş adam. Bir kopukluk olsa gerek çünkü eş anlardı şimdiye. Bilmiyorum çok garip evlilikler var, onlardan birisi mi diye düşündüm açıkçası.
Tutup kolundan ailesinin karşısına getirebileceğini nedense düşünmedim, gizli ev açar, kimsenin bilmediği imam nikahı falan kıyar heralde, bunun adı da yersen kuma. Erkeklerin dışarda yediği haltlar ailesinin umrunda olmaz, evdeki de gezer tozar günün sonunda benim koynuma girer diye avunuyordur, kuma geleceğini bildiklerinde verecekleri tepki farklı olabilir.

Lütfen yaaaa bi s.... git oğlum diyip engelleyin. İkinci eş demek... İki kadına ve 2 aileye bakacak yetecek o kadar maddi manevi çapı(!) var yani. Embesil bunlar yaaa. Karısı olmadan götündeki donu yıkayamıyordur Allah bilir.

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun.

Israrlı aramaları ve mesajları var ise bunları kayıt alın. Bu durumda huzur ve sükunu bozma suçu olur. Bundan ceza alma ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca görüşmeyi sonlandırdıktan sonra ısrarlı bir şekilde size “seni seviyorum “demesi bile cinsel taciz sayılabilir.. Suç duyurusunda bu hususlara değinip delillerinizi eklersiniz. Bu arada görüşmelerinizi ses kaydına alın ne olur olmaz. Tehdit, şantaj gibi durumlar İçin bu husus önemli..

Sizi kandırdığı İçin manevi tazminat davası açma hakkınız var. Ancak uzun sürer ve ülkemizde verilen manevi tazminat tutarları oldukça düşük.

Koruma talep ederseniz çıkmayabilir ama delil oluşturma bakımından çıkmasa bile başvurunun önemli olduğunu düşünüyorum…

Valla daha önceki konuya da yazdım, tanıdık bir kızı ailesinden istemeye bile geldiler cümbür cemaat nişan taktılar ama adam evliymiş?? Karşı aile de ruh hastası yani, evli 2 çocuklu adama nişan takmaya gelmişler bir kişi de bu adam evli yahu demiyor :KK51: Karısı 2 çocuğuyla başka şehirde yaşıyormuş. Aileler, arkadaşlar da bir tuhaf artık evli heriflere kısmet arıyorlar
:ruh:
Ulke iyice foseptik cukuruna dondu

1 Sene boyunca iyi gizlemiş 🤨
olabiliyor
eş başka bir şehirde oluyor

bu şehirdeki arkadaş çevresi adamın eşi çoluğu çocuğu hakkında hiç sır vermiyor
erkekler birbirlerine öyle güzel arka çıkıyor ki bu konularda!

bir de misal beyaz yakalı olup bir firmada çalışıyor olsa kimse bilmese İK bilir :D sen fark etmesen öğlen yemek yediğin İKcı kız çıtlatır bu sağlam papuç değil diye

ama bu abiler öyle değil ki bunlar genelde serbest çalışan ticaret yapan filan abiler. araştırsan şirketin ticaret sicilini bulursun anca...
kime soracaksın? sosyal medya kullanmaz, eşe işim var der gider 3-5 hafta başka şehirde takılır. baksan bekar gibi h.sonu antalyada akşam da çıkar gündüz de çıkar...

benzer bir hikaye olmuştu çok yakınımda oradan biliyorum
kadın adamın evli olduğunu adamın iş ortağının takıldığı bir kızdan (ama bu kız çoook eskiden beri birlikte çalıştıkları bir kız, ciğerlerini biliyormuş) o da kız sarhoş olup ağzından kaçırdığı için öğrenmişti...

şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırın

Back
X