• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin beyin yspınız sıkıntılıysa ben ne yapayım.
O kadar boşsunuz ki daha ne olduğunu anlamadan yok sen boşanmışları aşağıladın yok ahlak bekçisin diyorsunuz.
Ben kaç aydır bu forumdayım.
Benim hayat görüşüm az çok bilinir burda.
Boşanmış bir kadını aşağılayacaj son insanım ben burda.
Benim ailem boşanmış kadınlarla dolu
Müsait olan arkadaşlar, İsabella'yı tam şu hakaretinden dolayı mahkemeye verebilirsiniz.
Ki çok daha fazla hakareti var, sayfaları karıştırın göreceksiniz.

Daha Nisan ayında bebek yapmak için doktora gidiyormuş.

Ya Mayıs değil ama merak ettim bu ne hız.
Boşanır boşanmaz sevgili buldun heralde bide 3 ayda geçmiş.
Neyse sana inanmadım ama umarım adamın karısı seni yılmaz🤣
Sizden mi icazet alacaktı boşandıktan ne kadar zaman sonra birini bulacağıyla ilgili olarak? Senelerce ağlayıp dövünmesi, hayatını senelerce askıya alması mı gerekiyordu? Ne tuhaf yorumlar bunlar.

Müsait olan arkadaşlar, İsabella'yı tam şu hakaretinden dolayı mahkemeye verebilirsiniz.
Ki çok daha fazla hakareti var, sayfaları karıştırın göreceksiniz.
Verin verin durnayın
Yazdığınız küfür yeter bana kezbanlar

Terbiyesiz kadını alın başımdan .
Böyle seviyesizlerle muhattap bilr olmam ama şansın var boş zamanıma denk geldin.
Okuduğunu anlamaktan aciz .
Aç kulağını dinle
Ben ahlak bekçiliği yapmadım hayat görüşüm bellidir.
Ben konu sahibine 3 aydır ilişkisi olduğu ne olduğu bile belli olmayan adamın fotolarını çarşaf çarşaf instasıns koymasını komik buldum.
Bu olay .
Herkes farklı düşünebilir.
Bunda nerde ahlak bekçiliği.

Terbiyesiz kadını alın başımdan .
Böyle seviyesizlerle muhattap bilr olmam ama şansın var boş zamanıma denk geldin.
Okuduğunu anlamaktan aciz .
Aç kulağını dinle
Ben ahlak bekçiliği yapmadım hayat görüşüm bellidir.
Ben konu sahibine 3 aydır ilişkisi olduğu ne olduğu bile belli olmayan adamın fotolarını çarşaf çarşaf instasıns koymasını komik buldum.
Bu olay .
Herkes farklı düşünebilir.
Bunda nerde ahlak bekçiliği.
10 kere yazdin zaten, yardimci olmak adina bi mesajin yok, kadiniz burda ne var bi yargilama yardimci ol? Hata yapmışsa yapmis bizlerde kuluz hic mi ben de duserim diye düşünmüyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X