- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.257
- 128
- 35
Et canım et.he 3500 km gelecegim almanyadan, ben seni cimere sikayet ettim bile
Terbiyesiz ahlak yoksunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et canım et.he 3500 km gelecegim almanyadan, ben seni cimere sikayet ettim bile
Müsait olan arkadaşlar, İsabella'yı tam şu hakaretinden dolayı mahkemeye verebilirsiniz.Sizin beyin yspınız sıkıntılıysa ben ne yapayım.
O kadar boşsunuz ki daha ne olduğunu anlamadan yok sen boşanmışları aşağıladın yok ahlak bekçisin diyorsunuz.
Ben kaç aydır bu forumdayım.
Benim hayat görüşüm az çok bilinir burda.
Boşanmış bir kadını aşağılayacaj son insanım ben burda.
Benim ailem boşanmış kadınlarla dolu
Defol şurdan aşağılık.o yaftalamalarinin hesabini ver bakalim ahlak bekcisi
Sizden mi icazet alacaktı boşandıktan ne kadar zaman sonra birini bulacağıyla ilgili olarak? Senelerce ağlayıp dövünmesi, hayatını senelerce askıya alması mı gerekiyordu? Ne tuhaf yorumlar bunlar.Daha Nisan ayında bebek yapmak için doktora gidiyormuş.
Ya Mayıs değil ama merak ettim bu ne hız.
Boşanır boşanmaz sevgili buldun heralde bide 3 ayda geçmiş.
Neyse sana inanmadım ama umarım adamın karısı seni yılmaz![]()
Verin verin durnayınMüsait olan arkadaşlar, İsabella'yı tam şu hakaretinden dolayı mahkemeye verebilirsiniz.
Ki çok daha fazla hakareti var, sayfaları karıştırın göreceksiniz.
10 15 tane sikayet edilecek yorumu var merak etmeMüsait olan arkadaşlar, İsabella'yı tam şu hakaretinden dolayı mahkemeye verebilirsiniz.
Ki çok daha fazla hakareti var, sayfaları karıştırın göreceksiniz.
Yalnız karşılıklı hakaretleşmede iki tarafa birden ceza çıkar.Defol şurdan aşağılık.
Ben kimseyi yaftalamam.
Senin gibi pisliklerle işim yok al bunu da cimere şikayet et şimdi.
Bunu da edecegim hic merak etmeDefol şurdan aşağılık.
Ben kimseyi yaftalamam.
Senin gibi pisliklerle işim yok al bunu da cimere şikayet et şimdi.
bana gore hosss hosuma gider benimYalnız karşılıklı hakaretleşmede iki tarafa birden ceza çıkar.![]()
Çıksın ben hazırım.Yalnız karşılıklı hakaretleşmede iki tarafa birden ceza çıkar.![]()
Silmedim, bu da eklendi. Yaz daha yazÇıksın ben hazırım.
Ben küfür etmedim
Bu aşağılık silmiş
Ben silmiyorum hadi bakalım versin nereye veriyorsa aşağılık
Terbiyesiz iğreniyorum sizin gibi klavye delikanlıları .Bunu da edecegim hic merak etme
konu sahibinden yaftalamalarin icin ozur dilersen diger mesajlrini sikayet etmeye bilirim ne dersin?Terbiyesiz iğreniyorum sizin gibi klavye delikanlıları .
Yooo vericeksin beni mahkemeye cimere oraya buraya .konu sahibinden yaftalamalarin icin ozur dilersen diger mesajlrini sikayet etmeye bilirim ne dersin?
10 kere yazdin zaten, yardimci olmak adina bi mesajin yok, kadiniz burda ne var bi yargilama yardimci ol? Hata yapmışsa yapmis bizlerde kuluz hic mi ben de duserim diye düşünmüyorsunTerbiyesiz kadını alın başımdan .
Böyle seviyesizlerle muhattap bilr olmam ama şansın var boş zamanıma denk geldin.
Okuduğunu anlamaktan aciz .
Aç kulağını dinle
Ben ahlak bekçiliği yapmadım hayat görüşüm bellidir.
Ben konu sahibine 3 aydır ilişkisi olduğu ne olduğu bile belli olmayan adamın fotolarını çarşaf çarşaf instasıns koymasını komik buldum.
Bu olay .
Herkes farklı düşünebilir.
Bunda nerde ahlak bekçiliği.
Yani hakkaten ortada hata yok konu sahibi boşanmış bekar isterse boşanır ertesi gün yatar biriyle yasal olarakta hakkı yanikii ortada hata da yok kim nasil isterse oyle yasarr
İnanmak zorunda olduğunuzu inanın kimse iddia etmediAdamın kandırdığı falan yok bu konuda.
İnanmıyorum ya zorla mı