• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversite hayatim boyunca gördüklerimi buraya yazsam agziniz acik okursunuz. Burada acilan aldatma konularina goz gezdirin. Cogunda kocami yakaladım, cocugum icin bilmem ne icin 2.sans verdim, yine ayni seyi yapti diye dert yaniyorlar. Kocam ahlaksiz demek yerine diger kadin aklını celdi, kandirdi yaziyorlar.
Kadinlar birkere affedince aldatmayi kabulleniyorlar. Bir kavga cikiyor hoop ertesi gun cocuk yapiyorlar.erkekler de iyice yuzsuzluge vurup rahat rahat ihanet ediyor.
Tamam katılıyorum ben buna zaten.beb her zaman erkeği suçlarım

O zaman bu kadın çok saf ben ne yapayım.
Evli olduğunu anlarım bir adamın net.
Hiç başıma gelmedi.
Saf değilim demek ki çok şükür

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Belki boşanacak aldatma için delil isteyecek senden video falan çekebilir i ama bunları da telefonda halledeydi gitmeyin bence sonuçta benim kocam yapmaz nasıl bastan çıkarttın diye saldırabilir

Hiç başıma gelmedi.
Insanlar kandirilabilir. Bakin koskoca canan karatay telefon dolandiricilarina para kaptirdi. Buyuk konusmayin derim, yinede siz bilirsiniz tabi

Hiç böyle bir şey başıma gelmedi
Fazla akıllıyım heralde.
Herkes de çok saf yersen
Yahu size neyi kanıtlamak zorunda, derdini anlatmış konu açmış, inanmazsanız yorum yapmazsınız ya da yapar çekilirsiniz konuyu sabote edip, konu dışı yargı dağıtmalı yorumlar yapmayın. Bu hayatta her şey insan için büyük büyük konuşmalara hiç gerek yok, zekâyla ilgisi yok. Zeki insanların da kendine inanamadığı ilişkileri ve dönemleri olabilir.

Kaldı ki çoğu evlilikte yüzük takmıyorlar, sosyal medyada fotoğraf kullanmıyorlar, gün içinde iletişimler çok sınırlı olabilir veya olmayabilir, insan anlayamayabilir. Kadın ne bilsin adamın alnında evliyim mi yazıyor? Bekardan farksız yaşıyorsa kadının suçu ne, ilk olarak karşımızdakinin beyanına inanırız.

Hiç başıma gelmedi.
O kadar kendinizden eminsiniz ki, bu kadar büyük konuşmayın derim... Yine de siz bilirsiniz:))
Adam, demek ki profesyonel ki, konu sahibi anlamamıs.
Ama siz hala konu sahibini yargılıyor, yetmedi hakaretleri yağdiriyorsunuz yorum yapan insanlara...

Son düzenleme:

Hiç başıma gelmedi.
Sen her zaman erkegi suçlamıyorsun ki. Erkegi suclayacak olsaydın “benimkide işte yakışıklı masallah hani diyimde kadının evliligiyle alakalı sorunları var hem o aldatıyo kocası aldatıyor hani söylemis olayım da” gibi yorum yapamazsın.

Senin erkegi sucladıgın yok. Muhtemelen kadınlarla alıp veremedigin var.

Sen her zaman erkegi suçlamıyorsun ki. Erkegi suclayacak olsaydın “benimkide işte yakışıklı masallah hani diyimde kadının evliligiyle alakalı sorunları var hem o aldatıyo kocası aldatıyor hani söylemis olayım da” gibi yorum yapamazsın.

Senin erkegi sucladıgın yok. Muhtemelen kadınlarla alıp veremedigin var.
Babası annesini aldatmış bir üyeye de baban anneni aldatıp seni terk etmiş, sevgisiz bir evde büyümüşsün demiş bir üye kendisi. Çok görme bu yazdıklarını hatunum. Travması olan kadına baban anneni aldattığı için kötü yetişmen normal demişti ya. O üye olduğunu hatırlayınca, hiçbir şey yazmaya değmez diyorum.

Merhaba konum baya uzun ve karışık oncelikle 4 senelik evli bir kadınım iki tanede eltim var bundan 1 hafta önce küçük eltim eşimi bir kadınla arabaya binerken gördüğünü söyledi otobuste olduğum icinde fotoğraf video kanıtlar nitelikte bir şey alamadım dedi. Kafanı karıştırmak istemem ama bence aldatıyor dedi. Akşam eşimin telefonunu ve bilgisayarıni baya bir araştırdım ama bir şey bulamadım.
Ertesi gün büyük eltimi davet ettim daha yakınızdır onunla meğerse onada esiyle ilgili sürekli kışkırtıcı şeyler söylüyormuş örnek vereyim x abi bu ara kendine çok bakıyor ise giderken apartman parfüm kokusundan geçilmiyor hayırdır insallah gibi neyse ben eşimle konuşmaya karar verdim aksam böyle böyle dedim ama esimden şok edici bir cevap aldım. Eltimin kocası eltimin telefonunda escinsel sitelerde dolaştığını video izledigini filan yakalamıs bana gecen hafta söyledi kavga etmisler bu sebepten hatta kardeşi suplendigi icin eslerinizi bu konuda yoklar mısınız demis esime bir şey biliyor muyuz gibisinden eşimde dönüp sizi manipüle edip faydalanmaya mı kalkıyor aklınca dedi gerçekten şuan kime inanacağım bilmiyorum ne yapmalıyım gerçekten midem kaldırmıyor aptal gibiyim kaç gündür ne yapmalıyım..

Sizlerede hayırlı ramazanlar 🤲 Çok ileri tarihe mi gun veriliyor ne kadar beklediniz bir kac kisi 5 6 ay bekledim vs. Demis yogunluk var demişler of cok kararsızım emek bey icin diyecek bir sey yok ama hastane nasil ilgilenir acaba

Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı? 😀 Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim 🤭

Sosyalleşme kurs etkinlik vs bulun gün boyu vajinanizi düşünmeyi ne zamana kadar surdurebilirsiniz ki dertlenmeye yer arıyorsunuz bir an önce işinize başlarsınız umarim

O kadar kişiyle düşüp kalkmış biride bunu yermi meçhul yani :D

Kiz sen kıldan vulvanı görüyor musunda konuşuyorsun :D senede 1 almaya örgü yapiyorsun herlhalde
Arkadaşlar bakın isabella kendini kötü ifade etti. Anladığım kadarıyla hesabın önceki mesajlarından işkillenmiş. Tarzı ve yaklaşımı doğru değil.
Konu sahibinin eski konularına bakın. Sonra konuşalım.
Mune Mune Kazen Kazen konuyu kapatabilir misiniz? Üyeler birbirine girdi. Konu sahibi de trollüyor olabilir bizi

Bu hesabın açtığı konulardan veya yazdığı mesajlardan bir ön tarafa oturan Kayınvalide nisanda açtığı konu haricinde hepsi sex ile alakalı.

Nisanda tüp bebek kayınvalide konusu var. Otu boku yazan hesap Ağustos’ta anal sex yanlışlıkla kaymış sevgilisi. Soran herkese saydırmış. Sonra kızlık zarı konuları, vajinalı mesajlar ve şimdi de bu.
Kocasını mayısta dava etse ne zaman boşanacak? Bir ayda boşanma oluyor mu? Ağustos’ta sevgilisi oluyor. Şimdi üç aylık evli sevgilisi var. Kimseyi kınamıyorum ama biri bizi trollüyor olabilir.

Adli tatil yok mu? İlk açtığı konuda bile eltisinin eşcinsel ilişki videolarına baktığı falan .

Son düzenleme:
10 kere yazdin zaten, yardimci olmak adina bi mesajin yok, kadiniz burda ne var bi yargilama yardimci ol? Hata yapmışsa yapmis bizlerde kuluz hic mi ben de duserim diye düşünmüyorsun
Bir insan neyi kinarsa yasamadan ölmezmiş ben yarınıma söz veremiyorum İnsanız hile yapmam ama hata cok yaptim

I Isabella_7 ben de konu sahibinin sevgilisinin evli olduğunu bilmediğine inanmadım ama bunu ifade etmenin binbir yolu varken sen enn kötü yolları seçtin. 🤦🏻‍♀️Kendini daha güzel daha sakin bir şekilde ifade etseydin eminim sana hak veren üyeler olacaktı. Neden bu kadar çirkinleşti yorumların anlamadım. 🤷🏻‍♀️

Abovvv😕

images (63).webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X