• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibinin yalan söylediğini söylrmiştim öyleymiş .
Evet kıt olan farklı anlar
Oturun tekrar okuyun.
yahu okey konu sahibi yalan söylemiş konu da fake.
burada yazan herkes sana konudan bağımsız genel düşüncen için yazdılar zaten
fotoğraf atanlara salladın, boşanıp nasıl tecrübesiz olunur anlaşılmaz diye salladın, boşanıp hemen sevgili bulanlara salladın, biz de sana farklı görüşler sunduk. sen konu fake diye iddia etmedin ki, sevgilisinin evli olduğunu bildiğini iddia ettin.
başından beri üslubumu da bozmadım. tekrar okumama gerek yok.

Sakın buluşma. Benim görüştüğüm adam evli çıkmıştı. Ben karısına mesaj attım. Kadın ilk başta “Çok sağol, Allah kimseye yaşatmasın” filan diye minnettar oldu. Bir kaç gün sonra benim kocasıyla görüştüğüm paranoyasına kapılmış ana-avrat-bacı küfür etti. “Birbirinize layıksınız” filan dedi.
Gerek yok. Onların kendi iç meselesi. Sen karışma.

Babası annesini aldatmış bir üyeye de baban anneni aldatıp seni terk etmiş, sevgisiz bir evde büyümüşsün demiş bir üye kendisi. Çok görme bu yazdıklarını hatunum. Travması olan kadına baban anneni aldattığı için kötü yetişmen normal demişti ya. O üye olduğunu hatırlayınca, hiçbir şey yazmaya değmez diyorum.
Bu o üye mi

Sakın buluşma. Benim görüştüğüm adam evli çıkmıştı. Ben karısına mesaj attım. Kadın ilk başta “Çok sağol, Allah kimseye yaşatmasın” filan diye minnettar oldu. Bir kaç gün sonra benim kocasıyla görüştüğüm paranoyasına kapılmış ana-avrat-bacı küfür etti. “Birbirinize layıksınız” filan dedi.
Gerek yok. Onların kendi iç meselesi. Sen karışma.
Kiz kıyamet koptu sen nerdesin

yahu okey konu sahibi yalan söylemiş konu da fake.
burada yazan herkes sana konudan bağımsız genel düşüncen için yazdılar zaten
fotoğraf atanlara salladın, boşanıp nasıl tecrübesiz olunur anlaşılmaz diye salladın, boşanıp hemen sevgili bulanlara salladın, biz de sana farklı görüşler sunduk. sen konu fake diye iddia etmedin ki, sevgilisinin evli olduğunu bildiğini iddia ettin.
başından beri üslubumu da bozmadım. tekrar okumama gerek yok.
Evet bildiğini söyledim çünkü konu çok saçmaydı.
Foto atmak bana komik geldi evet daha ne olduğunu bilmediği adamla.
Boşanıp hemen sevgili bulanlara sallamadım banane isterse boşanmadan bulsun.
Tecrübeli birisin dedim nasıl anlamadun ergen kız gibi birini bulup bayrak gibi foto koymuşsun dedim .
Burda nerede ahlak bekçiliği ?
Nerde yaftalama.
Komik ve saçma bulabilirim buda benim görüşüm.

Arkadaşlar bu son konuda herkesin bir anda gaza gelip çok farklı alanlara kayması, bir anda aklı evvel bir fake üyenin birbirine düşürmesi ile birbirimize saldırmamız gerçekten yıpratıcıydı.

Konudan bağımsız olabilir ama bakın toplum olarak çok gerginiz.

En ufak bir olayda toplumsal olarak ikiye üçe dörde ayrılıyoruz ve gereksiz ekonomik sıkıntılar, göç sorunları falan çok gerildik. Rica edeceğim yazmayalım. Sakin olalım. Bir taraftan diğeri hoşuna gitmiyorsa görmezden gelsin veya cevap yazmasın.

Artık birbirinizi Allah rızası için alıntılamayın.

Kazen Kazen abi me olursun ifşa gelsin ve konu kapansın.

Arkadaşlar bu son konuda herkesin bir anda gaza gelip çok farklı alanlara kayması, bir anda aklı evvel bir fake üyenin birbirine düşürmesi ile birbirimize saldırmamız gerçekten yıpratıcıydı.

Konudan bağımsız olabilir ama bakın toplum olarak çok gerginiz.

En ufak bir olayda toplumsal olarak çok gerildik. Rica edeceğim yazmayalım. Sakin olalım. Bir taraftan diğeri hoşuna gitmiyorsa görmezden gelsin veya cevap yazmasın.

Artık birbirinizi Allah rızası için alıntılamayın.

Kazen Kazen abi me olursun ifşa gelsin ve konu kapansın.
Ne ifşasi 🤔noldu be 😐

Yok ablacım rahatsızlık değil.
Bende herseyi bilmiyorum.ama bana konu çok mantıksız geldi.
Ahlaklı ahlaksız olsyı değil benim demek istediğim 3 günlük adamların fotolarını koymak ergence geliyor bana.
Bak evli çıkmış adam işte
hanımefendi size ne ya? insanlar gelip geçici ilşkiler de yaşayabilir onlarla da foto koyabilir. Yada ciddi ilişki içindedir yine foto koyar , anlaşamaz ayrılır. Bunlar ergence değil biz size nasıl tutucusunuz demiyorsak siz de insanların hayat tarzını anlayışını yargılayamazsınız. Konu sahibinin üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Kaç yaşındasınız sanki yaşamdaki herşeyi tecrübe etmiş gibi konuşuyorsunuz. Gayet de yaşanıyor böyle şeyler. İki ayrı hat kullanan iki farklı telefonu olan erkekler de var.. Allah korusun herkesi ama var yani.. Bu kadar büyük konuşmayın ilişkiler hakkında insanları yargılamayın bu kadar. Sizin de başınıza gelir Allah korusun .

Evet bildiğini söyledim çünkü konu çok saçmaydı.
Foto atmak bana komik geldi evet daha ne olduğunu bilmediği adamla.
Boşanıp hemen sevgili bulanlara sallamadım banane isterse boşanmadan bulsun.
Tecrübeli birisin dedim nasıl anlamadun ergen kız gibi birini bulup bayrak gibi foto koymuşsun dedim .
Burda nerede ahlak bekçiliği ?
Nerde yaftalama.
Komik ve saçma bulabilirim buda benim görüşüm.
tamam en baştan yazmayacağım hadi yeter
daha yeni banlandım, kazen bey eve seni banlamayacağız diye kağıt gönderse yine de benden ekmek çıkmaz size :halay:

hanımefendi size ne ya? insanlar gelip geçici ilşkiler de yaşayabilir onlarla da foto koyabilir. Yada ciddi ilişki içindedir yine foto koyar , anlaşamaz ayrılır. Bunlar ergence değil biz size nasıl tutucusunuz demiyorsak siz de insanların hayat tarzını anlayışını yargılayamazsınız. Konu sahibinin üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Kaç yaşındasınız sanki yaşamdaki herşeyi tecrübe etmiş gibi konuşuyorsunuz. Gayet de yaşanıyor böyle şeyler. İki ayrı hat kullanan iki farklı telefonu olan erkekler de var.. Allah korusun herkesi ama var yani.. Bu kadar büyük konuşmayın ilişkiler hakkında insanları yargılamayın bu kadar. Sizin de başınıza gelir Allah korusun .
Yargılamıyorum sadece Pakize teyze ve kocası gibi fotolar komik geliyor 🤣🤣

Boş oturanının boş kalfası olarak polislik yapıyoruz.
Özelden de yazdım sakinleşsinler diye ama genel olarak gerginiz. Bu konu sahibinin dolandırıcılığı açıkça görülürse, belki herkese ders olur bir anda celallenmeyiz.
Bana niye yazmadin, ben banlaniyim mi yani ?😐-ghfghhgff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X