• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım disarda el ele gezerdik kafelere sinemaya giderdik telefonu sürekli ortada olurdu bende kalırdı arayan soran olmazdı profilimdeki fotoğraflarımız vardi hersey normal gidiyordu yani tek bir şeyden bile şüphe duymadım diyebilirim
Ben hala eşinin sizi nasıl bulduğunu anlayamadım. Siz adamla takipleşiyordunuz ve profil fotoğrafınız birlikte miydi? Ya da hesabınız herkese açıktı da kadın adamın takip ettiği herkese tek tek girip bakmış mı?

Sakın buluşmayın kadının muhatabı ve hesap sorması gereken kişi kocası
Önceki sayfaları okuyun hesap fake
Arkadaşlar bakın isabella kendini kötü ifade etti. Anladığım kadarıyla hesabın önceki mesajlarından işkillenmiş. Tarzı ve yaklaşımı doğru değil.
Konu sahibinin eski konularına bakın. Sonra konuşalım.
Mune Mune Kazen Kazen konuyu kapatabilir misiniz? Üyeler birbirine girdi. Konu sahibi de trollüyor olabilir bizi

Bu hesabın açtığı konulardan veya yazdığı mesajlardan bir ön tarafa oturan Kayınvalide nisanda açtığı konu haricinde hepsi sex ile alakalı.

Nisanda tüp bebek kayınvalide konusu var. Otu boku yazan hesap Ağustos’ta anal sex yanlışlıkla kaymış sevgilisi. Soran herkese saydırmış. Sonra kızlık zarı konuları, vajinalı mesajlar ve şimdi de bu.
Kocasını mayısta dava etse ne zaman boşanacak? Bir ayda boşanma oluyor mu? Ağustos’ta sevgilisi oluyor. Şimdi üç aylık evli sevgilisi var. Kimseyi kınamıyorum ama biri bizi trollüyor olabilir.

Adli tatil yok mu? İlk açtığı konuda bile eltisinin eşcinsel ilişki videolarına baktığı falan .

Hiç hakaret etmediğim konularda bile sırf münakaşa yaptığım için banlandım. Buradaki esas sebep konunun fake olup olmaması mı yoksa birisinin üslubu mu? Kimse banlanmayacak denildiği için her önüne gelene hakaret eden, küfür eden ve dalga geçen bir üye var. Konu fake diye bunu görmezden mi gelelim. Kişinin yazıları gerçek ve varlar. O zaman fake olduğundan emin olunan her konuda herkes önüne gelene hakaret etsin bundan sonra. Adil olunması için I Isabella_7 nin banlanmasını rica ediyorum. Kazen Kazen Mune Mune

Hepsi aynı evde toplansa,liderleri kim olurdu acaba?Arada böyle absürt şeyler gelmiyor değil aklıma😂😂.
ay liderleri kim olurdu bilmiyorum ama kapıyı kilitlerdim ben hdhdhhd
bir de zorunlunun şöyle uzun konu başlıkları var ya "ben ona şunu dedim o bana bunu dedi şu böyle yaptı ne yapmalıyım acaba?" daha gördüğüm gibi tık diyorum battı güneşim :KK70:

ay liderleri kim olurdu bilmiyorum ama kapıyı kilitlerdim ben hdhdhhd
bir de zorunlunun şöyle uzun konu başlıkları var ya "ben ona şunu dedim o bana bunu dedi şu böyle yaptı ne yapmalıyım acaba?" daha gördüğüm gibi tık diyorum battı güneşim :KK70:
Vanessa,Rainny,Zorunlu,Ferhans ahahahahah,çok eğlenceli olurdu ya🤣🤣.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X