Arkadaşlar bakın isabella kendini kötü ifade etti. Anladığım kadarıyla hesabın önceki mesajlarından işkillenmiş. Tarzı ve yaklaşımı doğru değil.
Konu sahibinin eski konularına bakın. Sonra konuşalım.
Selam arkadaşlar 3 gün önce ilişki sırasında sevgilim analdan girdi yanlışlıkla. (Hızlı şekilde gidip gelirken birden o hızla tersten girdi anlayacagınız) doktora gittim krem filan verdi yara olmuş ama acısı hala geçmiyor tuvalete çıkarken filan ağlıyorum resmen başına gelen var mı nasil...
www.kadinlarkulubu.com
Mune
Kazen
konuyu kapatabilir misiniz? Üyeler birbirine girdi. Konu sahibi de trollüyor olabilir bizi
Bu hesabın açtığı konulardan veya yazdığı mesajlardan bir ön tarafa oturan Kayınvalide nisanda açtığı konu haricinde hepsi sex ile alakalı.
Nisanda
tüp bebek kayınvalide konusu var. Otu boku yazan hesap Ağustos’ta anal sex yanlışlıkla kaymış sevgilisi. Soran herkese saydırmış. Sonra kızlık zarı konuları, vajinalı mesajlar ve şimdi de bu.
Kocasını mayısta dava etse ne zaman boşanacak? Bir ayda boşanma oluyor mu? Ağustos’ta sevgilisi oluyor. Şimdi üç aylık evli sevgilisi var. Kimseyi kınamıyorum ama biri bizi trollüyor olabilir.
Adli tatil yok mu? İlk açtığı konuda bile eltisinin eşcinsel ilişki videolarına baktığı falan .