Bir daha hiçbir şekilde ikisiyle de iletişim kurma.Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Siz kadinlar derkenAynen kocaları erkek her şeye hakları var. Biz kadınlar namuslu ve ağır olmak zorundayız
Çok saçma ikiniz araya alıp pataklayacak miymissinizYok aklınca kocasını yuzlestirmek istiyor
E devletini açtırırım net! Herşey çıkar nüfusa gitmeye gerek yokbir de beraber oldugunuz kisinin size bekar oldugunu ispatlamasini isteyin artik ya!
Cuzdanlarda yazmıyor artik sanirim ama o zamanda gideceksiniz beraber nufus mudurlugune ordan ne alıyorsa artik alip ispatlayacak. Devir böyle artik..
hah iste böyle. Mecbur artik gercekten.E devletini açtırırım net! Herşey çıkar nüfusa gitmeye gerek yok
konu sahibinin profili bulmuşlar konu sahibinin profilinde fotograf varmış diye anladım ben, oradan da profil sahibi olan konu sahibine mesaj atmış işteGeçmiş olsun. Kaç aydır görüşüyordunuz? Şimdi eşinin sosyal medyası yok, adamın profilinde sizle fotosu mu varmış? Bu gidişle yalnız ölücez. Ne biçim varlıklar bunlar.
Buluşmayın. Neyin içine çekmeye çalışıyorlar sizi, bilemezsiniz. Kendi işini kendi görsün hanımefendi. Kimsenin sirkine dahil olmayın.Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Hiç mi açık vermedi adam ya?En mantıklısı,ilişkiye başladıktan sonra kısa bir araştırma yapmak artık bu devirde.Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Resimleriniz yetmiyor mu? Siz adamla resimleri mesajları bir klasör olarak indirip mailinize atın ve telefon numaranızı değiştirin. Bİr daha da ne adamla ne kadınla görüşün. Adama kendisine yaklaşırsa savcılığa gidip şikayet edeceğini bildiren mesaj atın. Açıklama yapmadan sonra numarayı bloklayın ve telefonu değiştirin.Yok aklınca kocasını yuzlestirmek istiyor
AyrılSelam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?