• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bu adamla ne zamandır birliktesiniz?.
Profil fotosu yapmışsınız .
Adam demedi mi yapma falan diye.
Ayrıca buldumcuk gibi profil fotoları falan .
Evlenip ayrılmış birisiniz genç kız tavırları gerçekten çok tuhafsınıxz.
Adam sizle dışarda görünüyor muydu ?
El ele yürüyor muydu falan .
Normal sevgilisi ise kadının profil resmî yapar ne var bunda 🙄
Konu sahibi evli olduğunu bilmiyordum diyor
Bu durumda açık açıl yaşar ilişkisini ne var ki bunda

Siz bu adamla ne zamandır birliktesiniz?.
Profil fotosu yapmışsınız .
Adam demedi mi yapma falan diye.
Ayrıca buldumcuk gibi profil fotoları falan .
Evlenip ayrılmış birisiniz genç kız tavırları gerçekten çok tuhafsınıxz.
Adam sizle dışarda görünüyor muydu ?
El ele yürüyor muydu falan .
3 aydır
Hayir demedi sevgiliyle fotograf atmak neden buldumcukluk oluyo size göre bilemm evlenip ayrılmak ne alaka ahlaksız mi boşanmış birinin yeni hayati olmasi??? Evet dışarıda çıkıyordum el ele geziyordumda

Buluşmayın. Sizin hisleriniz nasıl şuan? Adamin haberi yok demissiniz yüzüne vuracak misiniz?
Bilmiyorum işte sizlere danışayım yapışır kalır mı bela mı olur bilemiyorum kafam çok karışık taşınmayı bile düşünüyorum tedirginim

Yasak Elma dizisinde değilseniz, yüzde yüz sizi dövmeye çağırıyorlar. :110:
Bu arada bazı kadınlar için, ikinci kadının haberi olmasa daha suçlu oluyor. Yani kocasına gösteremediği tepkiyi kadına göstermek istiyor ki öfkesini atabilsin. Her halükarda olay bir noktadan sonra size saldırmaya dönecek.
Sosyal medyanızı dondurun, kadına da ben size gerekli açıklamayı yaptım gerisi eşinizle sizin aranızda deyip engeli basın. Farklı yollardan ulaşmaya çalışırsa da şikayet edeceğinizi belirtin.
Adamdan hala ayrılmanız mı sahiden? Neyi bekliyorsunuz?

3 aydır
Hayir demedi sevgiliyle fotograf atmak neden buldumcukluk oluyo size göre bilemm evlenip ayrılmak ne alaka ahlaksız mi boşanmış birinin yeni hayati olmasi??? Evet dışarıda çıkıyordum el ele geziyordumda
Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya

3 aydır
Tmm gitme iste

Hiç mi açık vermedi adam ya?En mantıklısı,ilişkiye başladıktan sonra kısa bir araştırma yapmak artık bu devirde.
Yok canım disarda el ele gezerdik kafelere sinemaya giderdik telefonu sürekli ortada olurdu bende kalırdı arayan soran olmazdı profilimdeki fotoğraflarımız vardi hersey normal gidiyordu yani tek bir şeyden bile şüphe duymadım diyebilirim

Normal sevgilisi ise kadının profil resmî yapar ne var bunda 🙄
Konu sahibi evli olduğunu bilmiyordum diyor
Bu durumda açık açıl yaşar ilişkisini ne var ki bunda
Ben pek inanmadım da neyse.
Evli olduğunu bilip göstermek için yapmış olabilir
Ayrıca evli adam buna izin vermez.
O profil başka bir şey .
Aklıma başka şeyler geliyor.
Karşı taraf tehdit ediyordur adamda yok olmuş belli konu sahibi de panik.
Adamı niye arayıp hesap sormuyor .
Neden korkuyor yani

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
İsteyen istediğini yapar fotoğraf koyar gezer isterse 1 haftalik sevgilim olsun mutsuzluk midenize yuva etmiş herhalde başka bir yere kusun

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Bazı aldatılan kadınlarda maalesef bu hakaretleri eşine değilde sadece gücü yettiği aldattığı kişiye ediyor. Birde üstüne boşanmıyorlarda. Şahsen hiç muhattap bile olmam kızın haberi varsa ne desen boş yoksa zaten ayrılır her halükarda benim yapmam gereken direk boşamak olur. Böyle şerefsizler için tartışmaya dahi değmez aslında.

Yasak Elma dizisinde değilseniz, yüzde yüz sizi dövmeye çağırıyorlar. :110:
Bu arada bazı kadınlar için, ikinci kadının haberi olmasa daha suçlu oluyor. Yani kocasına gösteremediği tepkiyi kadına göstermek istiyor ki öfkesini atabilsin. Her halükarda olay bir noktadan sonra size saldırmaya dönecek.
Sosyal medyanızı dondurun, kadına da ben size gerekli açıklamayı yaptım gerisi eşinizle sizin aranızda deyip engeli basın. Farklı yollardan ulaşmaya çalışırsa da şikayet edeceğinizi belirtin.
Adamdan hala ayrılmanız mı sahiden? Neyi bekliyorsunuz?
Görüşmüyorum şuan şehir dışında ailemin yanında biliyor kadın öyle söyleyince düşünmek sizlere danışmak istedim açıkçası ama gitmeyip bir şeyde söylemeden numara filan değiştirmek daha iyi olacak gibi taşıyacağım sanırım evdende

İsteyen istediğini yapar fotoğraf koyar gezer isterse 1 haftalik sevgilim olsun mutsuzluk midenize yuva etmiş herhalde başka bir yere kusun
Valla ben senin gibi buldumcuk olup 2 günlük adamların fotosunu koymuyorum.
Benim foto koyucağım kişi evlendiğim kişi olur.
Ayrıca konunda açıklar var.
Evli adam böyle profil yapmana izin vermez.
Ne rahat adammış bu.

Valla ben senin gibi buldumcuk olup 2 günlük adamların fotosunu koymuyorum.
Benim foto koyucağım kişi evlendiğim kişi olur.
Ayrıca konunda açıklar var.
Evli adam böyle profil yapmana izin vermez.
Ne rahat adammış bu.
Koymayabilirsiniz o sizin tercihiniz koyan buldumcuk oluyorsa size göre sizde bana göre bağnazsınız o zaman bunun için size hakaret mi etmem gerekir ? Herkesin kendi tercihi inandırma zorunluluğum yok kimseyi

Şimdi dedikleri gibi kandırıldığınızı ve karşıdaki kişinin yaptığının terbiyesizlik olduğunu bildiren evli olduğunu bilmediğinizi ve tehdit edildiğinizi en ufak başka bir numaradan aranma veya kendisinin size yaklaşma durumunda savcılığa şikayet edeceğinizi bildiren bir mesaj çekin. Kendinize veya başka bir kadına bu şekilde aldatan, arkadan iş çeviren insanlardan nefret ettiğinizi ve karısına size bunu nasıl yapabildiğini sorun. Cevap beklemeden her yerden bloklayın. Adamın iknici telefonu vardır. Şerefsiz sonuçta. Artık doğru yanlış önemli değil siz hayatınızdan bu insanları çıkarın. Sizi bence adam arar tekrar, devam ettirmek için şerefsiz yani. Korkmayın ama sosyal medya hesaplarınızı kapatın aylarca kapalı olsun ve kendi adınızla aömayın gizli yapın sonra da.

Şimdi dedikleri gibi kandırıldığınızı ve karşıdaki kişinin yaptığının terbiyesizlik olduğunu bildiren evli olduğunu bilmediğinizi ve tehdit edildiğinizi en ufak başka bir numaradan aranma veya kendisinin size yaklaşma durumunda savcılığa şikayet edeceğinizi bildiren bir mesaj çekin. Kendinize veya başka bir kadına bu şekilde aldatan, arkadan iş çeviren insanlardan nefret ettiğinizi ve karısına size bunu nasıl yapabildiğini sorun. Cevap beklemeden her yerden bloklayın. Adamın iknici telefonu vardır. Şerefsiz sonuçta. Artık doğru yanlış önemli değil siz hayatınızdan bu insanları çıkarın. Sizi bence adam arar tekrar, devam ettirmek için şerefsiz yani. Korkmayın ama sosyal medya hesaplarınızı kapatın aylarca kapalı olsun ve kendi adınızla aömayın gizli yapın sonra da.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Koymayabilirsiniz o sizin tercihiniz koyan buldumcuk oluyorsa size göre sizde bana göre bağnazsınız o zaman bunun için size hakaret mi etmem gerekir ? Herkesin kendi tercihi inandırma zorunluluğum yok kimseyi
Hadi deneyimsin diyecem diyemiyorum.
Boşanmış deneyimli bir kadın.
Kendini düşürdüğü hallere bak.

Benim aklımın almadığı tek kpnu sizi sosyal medya hesaplarından nasıl buldu? Acaba adam size oyun mu oynadı? Sizden kurtulmak için. Düşünün sosyal medya hesabı yok karısının ve adını bilmediği birinin kocası ile bağlantısını nerden bulacak?

Hiçbir evli adam gel profil yapalım demez.
Sosyal medyası yokmuş hmm peki.
Sen birilerine bir şey göstermişsin elinde patlamış .
Hayır bu kadar olay oluyor adamı niye arayıp hesap sormuyorsun.
Adam öğrendi mi yaptığını korkuyorsun.
Adama okkalı bir msj döşersin aynu msjı kadına da yazarsın engellerin hepsini biter gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X