• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim aklımın almadığı tek kpnu sizi sosyal medya hesaplarından nasıl buldu? Acaba adam size oyun mu oynadı? Sizden kurtulmak için. Düşünün sosyal medya hesabı yok karısının ve adını bilmediği birinin kocası ile bağlantısını nerden bulacak?
Bu adamla arkadas sosyal medyada karısının esi de adamın arkadaşlarına bakiyor beğenmeler vs vardir ortak fotoğraf lari var iste

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
İyi ki adamın fotosunu koymuş yoksa adamın evli olduğunu hiç anlamayacaktı karısı da zaten o fotoğraftan görüp ifşalamış

Yok canım disarda el ele gezerdik kafelere sinemaya giderdik telefonu sürekli ortada olurdu bende kalırdı arayan soran olmazdı profilimdeki fotoğraflarımız vardi hersey normal gidiyordu yani tek bir şeyden bile şüphe duymadım diyebilirim
Allah'ım sana geliyorum.
Bekar adam bile telini ortada bırakmıyor artık.

Valla ben senin gibi buldumcuk olup 2 günlük adamların fotosunu koymuyorum.
Benim foto koyucağım kişi evlendiğim kişi olur.
Ayrıca konunda açıklar var.
Evli adam böyle profil yapmana izin vermez.
Ne rahat adammış bu.
Evleneceğinize ne kadar emin olabilirsiniz ki? Büyük konuşuyorsunuz, başkasıyla evli olduğu halde sevgilisine sahte nikah organizasyonu yapan adamları hiç duymadınız mı?

Bir erkeğin evli olduğunu gösteren 2 işaret var. Her an gelip gitmeye müsaitse veya telefonu hep ortadaysa hiçbirimizin aklına gelmez evli olduğu. Özellikle pazar günü ortadan kaybolmayıp gezme tozma planları yapan adamdan kolay kolay şüphelenilmez. 3 ay sevgililikte bir şeyler paylaşmanın nesi kötü?

Konu sahibi, bu pisliğe taraf olmayın. Ne münasebet elin ahlaksız adamıyla çirkef kadınıyla muhatap olasınız? Kadın sizinle düzgün konuşup izahat isteseydi haklı derdim ama anlamadan dinlemeden hakaretler savurmuş. Yıllar geçse bile bunu unutamazsınız. Niye gittim suçlu gibi izahat verdim dersiniz. Kadın size ulaşmış ve bilmediğinize ikna olmuş. Belki kocasına hesap sormayı bırakıp size saldırır.

Adamın sosyal medyası yok.
Sizi nasıl buldular ayrıca?
Adını soyadını nerden biliyorlar?
Adınla soyadınla mı kaydetmiş teline hadi telinden buldu diyelim.
Açık var bu hikayede nerde tutsam elimde kalıyor.
Kadının yok dedim adamın demedim önce iyi okumayı öğrenin bence 2 hesap instada ayni numaraya bagli olunca fake bile olsa no yazınca cikiyor bu kadar zekisiniz

Evli olduğunu bilerek bir ilişki yaşasaydınız karısından önce burada bir ton laf işitirdiniz, git bir saçını başını yolsun derdik ama siz de en az eşi kadar masumsunuz, bırakın konuşurlar mı, döğüşürler mi, kendileri bilir. Adam kendi cezasını kendi çeksin, ortak olmayın, kaldı ki kimse eşini sucçlamaz, ihale size kalır adam da aklanır paklanır hayatına devam eder.

Evleneceğinize ne kadar emin olabilirsiniz ki? Büyük konuşuyorsunuz, başkasıyla evli olduğu halde sevgilisine sahte nikah organizasyonu yapan adamları hiç duymadınız mı?

Bir erkeğin evli olduğunu gösteren 2 işaret var. Her an gelip gitmeye müsaitse veya telefonu hep ortadaysa hiçbirimizin aklına gelmez evli olduğu. Özellikle pazar günü ortadan kaybolmayıp gezme tozma planları yapan adamdan kolay kolay şüphelenilmez. 3 ay sevgililikte bir şeyler paylaşmanın nesi kötü?

Konu sahibi, bu pisliğe taraf olmayın. Ne münasebet elin ahlaksız adamıyla çirkef kadınıyla muhatap olasınız? Kadın sizinle düzgün konuşup izahat isteseydi haklı derdim ama anlamadan dinlemeden hakaretler savurmuş. Yıllar geçse bile bunu unutamazsınız. Niye gittim suçlu gibi izahat verdim dersiniz. Kadın size ulaşmış ve bilmediğinize ikna olmuş. Belki kocasına hesap sormayı bırakıp size saldırır.
Bir yarası var demek ki gocunuyor iste

E Elitizmm adamın sosyal medya hesabı var mı? Varsa sizin fotoğraflar var mıydı? Profil resmi mi yapmıtşınız fotoğrafı?
Hayir canim oda o suan fake olduğunu düşündüğüm hesabına story atardı foto filan gonderisi hic yok 0 sevmiyorum ben diyordu ama storye filan atiyordu

Evlenirsem koyarım foto.
Emin değilim ayrıca evlenmek için ölen biride değilim .
3 aylık ilişkimi ifşa etmem olgun bir kadın olduğum için.
Neyse konu bu değil.
Eğer konu sahibinin dediği gibiyse bu adam aşırı rahat karısının öğrenmesinden korkmuyor.
Teli ortada hep profil resimleri ya sizin aklınız alıyor mu ya üfff ne olduğu ortada.
Adamın karısı birden adını soyadını öğreniyor işte nasıl öğreniyor onu açıklasın.
Sonra bir görüyor kocasıyla başka kadın bayrak gibi foto.
Gerçekten çok inandırıcı.
Evli olduğu halde nikah organizasyonu yapan adamların zaten biliyorlar kadınlar durumları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X