- 4 Eylül 2018
- 18.768
- 72.098
- 598
Bu adamı 3 aydır tanıdığınıza emin misinix?3 aydıreyin deneyimi hanim efendi iyi misiniz siz ? Evlenip boşalırcasına ne deneyimi kazanıyor insan merak icindeyim hayret bir şeysiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamı 3 aydır tanıdığınıza emin misinix?3 aydıreyin deneyimi hanim efendi iyi misiniz siz ? Evlenip boşalırcasına ne deneyimi kazanıyor insan merak icindeyim hayret bir şeysiniz
Zaten sen hiç kazanmamışsın o belli.Neyin deneyimi hanim efendi iyi misiniz siz ? Evlenip boşalırcasına ne deneyimi kazanıyor insan merak icindeyim hayret bir şeysiniz
Bu adamla arkadas sosyal medyada karısının esi de adamın arkadaşlarına bakiyor beğenmeler vs vardir ortak fotoğraf lari var isteBenim aklımın almadığı tek kpnu sizi sosyal medya hesaplarından nasıl buldu? Acaba adam size oyun mu oynadı? Sizden kurtulmak için. Düşünün sosyal medya hesabı yok karısının ve adını bilmediği birinin kocası ile bağlantısını nerden bulacak?
İyi ki adamın fotosunu koymuş yoksa adamın evli olduğunu hiç anlamayacaktı karısı da zaten o fotoğraftan görüp ifşalamışAy ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Bosandiniz mi ?Zaten sen hiç kazanmamışsın o belli.
Hayat deneyimi hanfendi.
Temkinli olmak dikkatli olmak
Sen beni bırak boşver.Bosandiniz mi ?
Engin deneyimlerinizi merak ettim neleri tecrube edipte akıl verdiğinizi daha iyi çözebilirim böyleceSen beni bırak boşver.
Bir daha boşver bulaşma bu işlere.
Allah'ım sana geliyorum.Yok canım disarda el ele gezerdik kafelere sinemaya giderdik telefonu sürekli ortada olurdu bende kalırdı arayan soran olmazdı profilimdeki fotoğraflarımız vardi hersey normal gidiyordu yani tek bir şeyden bile şüphe duymadım diyebilirim
Evleneceğinize ne kadar emin olabilirsiniz ki? Büyük konuşuyorsunuz, başkasıyla evli olduğu halde sevgilisine sahte nikah organizasyonu yapan adamları hiç duymadınız mı?Valla ben senin gibi buldumcuk olup 2 günlük adamların fotosunu koymuyorum.
Benim foto koyucağım kişi evlendiğim kişi olur.
Ayrıca konunda açıklar var.
Evli adam böyle profil yapmana izin vermez.
Ne rahat adammış bu.
Kadının yok dedim adamın demedim önce iyi okumayı öğrenin bence 2 hesap instada ayni numaraya bagli olunca fake bile olsa no yazınca cikiyor bu kadar zekisinizAdamın sosyal medyası yok.
Sizi nasıl buldular ayrıca?
Adını soyadını nerden biliyorlar?
Adınla soyadınla mı kaydetmiş teline hadi telinden buldu diyelim.
Açık var bu hikayede nerde tutsam elimde kalıyor.
Bir yarası var demek ki gocunuyor isteEvleneceğinize ne kadar emin olabilirsiniz ki? Büyük konuşuyorsunuz, başkasıyla evli olduğu halde sevgilisine sahte nikah organizasyonu yapan adamları hiç duymadınız mı?
Bir erkeğin evli olduğunu gösteren 2 işaret var. Her an gelip gitmeye müsaitse veya telefonu hep ortadaysa hiçbirimizin aklına gelmez evli olduğu. Özellikle pazar günü ortadan kaybolmayıp gezme tozma planları yapan adamdan kolay kolay şüphelenilmez. 3 ay sevgililikte bir şeyler paylaşmanın nesi kötü?
Konu sahibi, bu pisliğe taraf olmayın. Ne münasebet elin ahlaksız adamıyla çirkef kadınıyla muhatap olasınız? Kadın sizinle düzgün konuşup izahat isteseydi haklı derdim ama anlamadan dinlemeden hakaretler savurmuş. Yıllar geçse bile bunu unutamazsınız. Niye gittim suçlu gibi izahat verdim dersiniz. Kadın size ulaşmış ve bilmediğinize ikna olmuş. Belki kocasına hesap sormayı bırakıp size saldırır.
Engin deneyimlerinizi merak ettim neleri tecrube edipte akıl verdiğinizi daha iyi çözebilirim böylece
Hayir durmadan evlenip bosanmissin tecrübelisin diye aklinca laf sokmaya uğraşıyor evlenip ayrlp neyi tecrube etms merak icindeymBize niye sarıyorsun ki seni savunan bizleriz kadin ne dedi sarma bosver
Evlenirsem koyarım foto.Evleneceğinize ne kadar emin olabilirsiniz ki? Büyük konuşuyorsunuz, başkasıyla evli olduğu halde sevgilisine sahte nikah organizasyonu yapan adamları hiç duymadınız mı?
Bir erkeğin evli olduğunu gösteren 2 işaret var. Her an gelip gitmeye müsaitse veya telefonu hep ortadaysa hiçbirimizin aklına gelmez evli olduğu. Özellikle pazar günü ortadan kaybolmayıp gezme tozma planları yapan adamdan kolay kolay şüphelenilmez. 3 ay sevgililikte bir şeyler paylaşmanın nesi kötü?
Konu sahibi, bu pisliğe taraf olmayın. Ne münasebet elin ahlaksız adamıyla çirkef kadınıyla muhatap olasınız? Kadın sizinle düzgün konuşup izahat isteseydi haklı derdim ama anlamadan dinlemeden hakaretler savurmuş. Yıllar geçse bile bunu unutamazsınız. Niye gittim suçlu gibi izahat verdim dersiniz. Kadın size ulaşmış ve bilmediğinize ikna olmuş. Belki kocasına hesap sormayı bırakıp size saldırır.