- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.257
- 128
- 35
Yukarda yazdım canim telefon degistircem ve taşıyacağım evimi zaten eşyalı tutmuştum o bakımdan çok zorlanmam diye düşünüyorumo adamin eşiyle de iletisime gecmemen gerekirdi, bu kişiyle de, birak konussun dursun, lutfen
Ne yapmayı düşünüyorsun simdi?
lutfen korkma, muz cumhuriyeti değil burasi sikayetci ol
Çok olgun birisi bunu ben olgunum diye ifade etmez. Hareketlerinden davranışından konuşmalarından anlaşılır birinin olgun olduğu ama yine de siz bilirsiniz. Hayattan ilişkilerden her şeyden çok eminsiniz. 16 senelik evliyim 47 yaşındayım ben bile her şeyden emin olamam. Bir çok konunun cahiliyim hatta. Bu hayatta her şeyin olabileceğini ve buna şaşırmamayı öğrendim. Evlenmeden önce foto paylaşanlar rahat buldumcuk, evlendikten sonra foto paylaşanlar da ahlaklıdır diye bir kanun kural mı var memlekette?Evlenirsem koyarım foto.
Emin değilim ayrıca evlenmek için ölen biride değilim .
3 aylık ilişkimi ifşa etmem olgun bir kadın olduğum için.
Neyse konu bu değil.
Eğer konu sahibinin dediği gibiyse bu adam aşırı rahat karısının öğrenmesinden korkmuyor.
Teli ortada hep profil resimleri ya sizin aklınız alıyor mu ya üfff ne olduğu ortada.
Adamın karısı birden adını soyadını öğreniyor işte nasıl öğreniyor onu açıklasın.
Sonra bir görüyor kocasıyla başka kadın bayrak gibi foto.
Gerçekten çok inandırıcı.
Evli olduğu halde nikah organizasyonu yapan adamların zaten biliyorlar kadınlar durumları.
Ben inanmadım .ay neleri var bilseniz şok olursunuz. evli bir adamın karısının haberi yokken tüm aileyi toplayıp başka biriyle nişan yaptığını bile okudu bu gözler.. ne de olsa karımın sosyal medyası yok nereden arayıp da bulacak bu kadını da girip fotoğrafı görecek bile demiş olabilir. ben artık her şeye inanırım
en iyisi bu galiba, biraz zorlanirsiniz maddi ama, değer.Yukarda yazdım canim telefon degistircem ve taşıyacağım evimi zaten eşyalı tutmuştum o bakımdan çok zorlanmam diye düşünüyorum
böyle bir haber vardı bir kaç sene önce, adam tüm sülaleyi toplayıp kız istemeye gidip yüzük takmıştı. ne karısının ne nişanlanan kızın haberi olmamış aylarca diye.. doğru muydu bilemiyorum tabi ama okuduğumu net hatırlıyorum.Nasil olmus o olay ya oha nisan ha way canina
Yok ablacım rahatsızlık değil.Çok olgun birisi bunu ben olgunum diye ifade etmez. Hareketlerinden davranışından konuşmalarından anlaşılır birinin olgun olduğu ama yine de siz bilirsiniz. Hayattan ilişkilerden her şeyden çok eminsiniz. 16 senelik evliyim 47 yaşındayım ben bile her şeyden emin olamam. Bir çok konunun cahiliyim hatta. Bu hayatta her şeyin olabileceğini ve buna şaşırmamayı öğrendim. Evlenmeden önce foto paylaşanlar rahat buldumcuk, evlendikten sonra foto paylaşanlar da ahlaklıdır diye bir kanun kural mı var memlekette?
Sizinle atışmak veya kızdırmak niyetinde değilim sadece 25-30 sene önceki hallerimi hatırlattınız bana. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Her yorumunuz muhtesem bir zekaya tanıklık ediyor ama artik yeter mi acaba?Ben inanmadım .
Bence çok saçma.
O tip olaylarda da biliyorlar.
Bu ülkede 2.evlilik falan normal bazı bölgelerde hala.
Biz burda daha modern bir kültürdeki insanları konuşuyoruz.
zaten inanıp inanmamakta özgürsünüz. ama fazla yükseliyorsunuz.Ben inanmadım .
Bence çok saçma.
O tip olaylarda da biliyorlar.
Bu ülkede 2.evlilik falan normal bazı bölgelerde hala.
Biz burda daha modern bir kültürdeki insanları konuşuyoruz.
Tarihlerine bak istersen beyin bedava ?Şöyle bir konularına baktım.
Ya sen bir kaç ay önce çocuk yapmayı deniyormuşsun.
Ne zaman boşandın ne zaman sevgili buldun ne zaman 3 ay oldu
2022:Nisan bebek konun var.Tarihlerine bak istersen beyin bedava ?
Sakın. Numaranızı mı değiştirirsiniz, engeller misiniz bilmem ama sakın eşiyle buluşmaya gitmeyin.Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Koymasaydı, karısı bulamayacaktı. Hayırlı bir işe vesile olmuş işte.Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Valla bazı adamlar o kadar yalan söylüyor o kadar güzel saklıyorlar ki. Adam adeta kendine 2. Bir hayat kuruyor herkesten habersiz. O yüzden gerçekten bilememiş olabilir yani adamın evli olduğunu.Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Şuanda mayistayiz zaten haklısın2022:Nisan bebek konun var.
Adamla konuşunSelam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Ya Mayıs değil ama merak ettim bu ne hız.Şuanda mayistayiz zaten haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?