Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam sevgilisini takip ediyor açık açık foto koydurıyor ki bu fotolar gönderi yani konu sahibinin fotolar dışarıya açık vay bee.
Hikayeye gel.
Adam da salak herhalde benim eşim görür foto paylaşıyor diye hiç düşünmüyor
Gayet rahat adam.
Ya sevgilimizin bile takip ettiklerine şöyle bir bakıyoruz bir kadın olarak.
Kadın kocasına bakmayacak mı?

o adamin eşiyle de iletisime gecmemen gerekirdi, bu kişiyle de, birak konussun dursun, lutfen
Ne yapmayı düşünüyorsun simdi?
lutfen korkma, muz cumhuriyeti değil burasi sikayetci ol
Yukarda yazdım canim telefon degistircem ve taşıyacağım evimi zaten eşyalı tutmuştum o bakımdan çok zorlanmam diye düşünüyorum

Çok olgun birisi bunu ben olgunum diye ifade etmez. Hareketlerinden davranışından konuşmalarından anlaşılır birinin olgun olduğu ama yine de siz bilirsiniz. Hayattan ilişkilerden her şeyden çok eminsiniz. 16 senelik evliyim 47 yaşındayım ben bile her şeyden emin olamam. Bir çok konunun cahiliyim hatta. Bu hayatta her şeyin olabileceğini ve buna şaşırmamayı öğrendim. Evlenmeden önce foto paylaşanlar rahat buldumcuk, evlendikten sonra foto paylaşanlar da ahlaklıdır diye bir kanun kural mı var memlekette?
Sizinle atışmak veya kızdırmak niyetinde değilim sadece 25-30 sene önceki hallerimi hatırlattınız bana. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

Ben inanmadım .
Bence çok saçma.
O tip olaylarda da biliyorlar.
Bu ülkede 2.evlilik falan normal bazı bölgelerde hala.
Biz burda daha modern bir kültürdeki insanları konuşuyoruz.

Yok ablacım rahatsızlık değil.
Bende herseyi bilmiyorum.ama bana konu çok mantıksız geldi.
Ahlaklı ahlaksız olsyı değil benim demek istediğim 3 günlük adamların fotolarını koymak ergence geliyor bana.
Bak evli çıkmış adam işte

Ben inanmadım .
Bence çok saçma.
Her yorumunuz muhtesem bir zekaya tanıklık ediyor ama artik yeter mi acaba?

Ben inanmadım .
Bence çok saçma.
zaten inanıp inanmamakta özgürsünüz. ama fazla yükseliyorsunuz.
ben yine de evli olduğunu anlamayanlara çokta şaşırmıyorum. gayet profesyonel yalan söyleyen bir dünya insan var.
3 yıllık ilişki dese bir nebze..

Şöyle bir konularına baktım.
Ya sen bir kaç ay önce çocuk yapmayı deniyormuşsun.
Ne zaman boşandın ne zaman sevgili buldun ne zaman 3 ay oldu

Sakın. Numaranızı mı değiştirirsiniz, engeller misiniz bilmem ama sakın eşiyle buluşmaya gitmeyin.

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Koymasaydı, karısı bulamayacaktı. Hayırlı bir işe vesile olmuş işte.

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Valla bazı adamlar o kadar yalan söylüyor o kadar güzel saklıyorlar ki. Adam adeta kendine 2. Bir hayat kuruyor herkesten habersiz. O yüzden gerçekten bilememiş olabilir yani adamın evli olduğunu.
Bunun fotoğraf paylaşmakla ya da 3 aydır sevgili olmakla alakası yok bence. Daha uzun süre sevgili olupta evli olduğu sonradan ortaya çıkan insanlarda var.
Hem o fotoğraflarda vesile olmuş bence. Yoksa öğrenemeyecekti belkide.

Adamla konuşun
Sizi arayanın kimliğinden nasıl emin olabiliyorsunuz, belki karısı değil. Karısı bile olsa siz neden görüşeceksiniz ki. Bin türlü pisliğin döndüğü bir devirde girmeyin böyle işlere.

Daha Nisan ayında bebek yapmak için doktora gidiyormuş.
Şuanda mayistayiz zaten haklısın
Ya Mayıs değil ama merak ettim bu ne hız.
Boşanır boşanmaz sevgili buldun heralde bide 3 ayda geçmiş.
Neyse sana inanmadım ama umarım adamın karısı seni yılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…