Bu yasta bu beyni tasımak agır gelmiyor mu?Ben pek inanmadım da neyse.
Evli olduğunu bilip göstermek için yapmış olabilir
Ayrıca evli adam buna izin vermez.
O profil başka bir şey .
Aklıma başka şeyler geliyor.
Karşı taraf tehdit ediyordur adamda yok olmuş belli konu sahibi de panik.
Adamı niye arayıp hesap sormuyor .
Neden korkuyor yani
Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Böyle kadın çok ya valla yakın çevrede görüyoruz çok yani aman kocam bey haklı kadınlar pis kötü hepBu yasta bu beyni tasımak agır gelmiyor mu?
Ayrıca adam evli ve bal gibi de izin verir?? Cünkü neden piskin. Umursamaz.
Adamı neden arayıp hesap sormuyor? Cünkü adamın aldatmalarına alısmıs kadın var ortada. Adama hesap soracak bir sey yok. Korktugundan degil adamın serefsiz oldugunu biliyor, defalarca aldatılmıs ki muhatabı konu sahibi oluyor.
Binlerce kadın var. Aldatılmaya alısılmıs, ihanete alısılmıs, kocasının pisliklerine alısılmıs. Öyle bir alısılmıslık ki muhatapları kocaları degil kadınlar oluyor. Cünkü gözleri kör onlar icin kadınlar suçlu kocaları degil. Buda böyle bi sey.
Konu sahibi bulusmayın sakın elinizi ayagınızı cekin. Adamıda kadını da her yerden yok edin. Gitsin kocasıyla muhatap olsun gurursuz.
Karisi geldi acilinAy ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Hhdhhdhd ne hale düşürmüş, bosandi diye mezara mi giricek, size ne beHadi deneyimsin diyecem diyemiyorum.
Boşanmış deneyimli bir kadın.
Kendini düşürdüğü hallere bak.
Ee ne demislerBöyle kadın çok ya valla yakın çevrede görüyoruz çok yani aman kocam bey haklı kadınlar pis kötü hep
kocasını eskortlarlaBöyle kadın çok ya valla yakın çevrede görüyoruz çok yani aman kocam bey haklı kadınlar pis kötü hep
Hiçbir evli adam gel profil yapalım demez.
Sosyal medyası yokmuş hmm peki.
Sen birilerine bir şey göstermişsin elinde patlamış .
Hayır bu kadar olay oluyor adamı niye arayıp hesap sormuyorsun.
Adam öğrendi mi yaptığını korkuyorsun.
Adama okkalı bir msj döşersin aynu msjı kadına da yazarsın engellerin hepsini biter gider.
Evli bir adam bu kadar rahat davranmaz arkadasom.
O fotoyu oraya koydurmsz.
Ya bu nasıl bir adam sevgilisini takip ediyor .
Hiç demiyor mu eşim görür bu kadın paylaşım yapıyor.
Ya bu adam salak mı ya.
Ay bi susar mısınız yaa, konuyu sabote ettiğiniz yetmemiş gibi bir de uslubunuz berbat.Adam sevgilisini takip ediyor açık açık foto koydurıyor ki bu fotolar gönderi yani konu sahibinin fotolar dışarıya açık vay bee.
Hikayeye gel.
Adam da salak herhalde benim eşim görür foto paylaşıyor diye hiç düşünmüyor
Gayet rahat adam.
Ya sevgilimizin bile takip ettiklerine şöyle bir bakıyoruz bir kadın olarak.
Kadın kocasına bakmayacak mı?
Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?Bu yasta bu beyni tasımak agır gelmiyor mu?
Ayrıca adam evli ve bal gibi de izin verir?? Cünkü neden piskin. Umursamaz.
Adamı neden arayıp hesap sormuyor? Cünkü adamın aldatmalarına alısmıs kadın var ortada. Adama hesap soracak bir sey yok. Korktugundan degil adamın serefsiz oldugunu biliyor, defalarca aldatılmıs ki muhatabı konu sahibi oluyor.
Binlerce kadın var. Aldatılmaya alısılmıs, ihanete alısılmıs, kocasının pisliklerine alısılmıs. Öyle bir alısılmıslık ki muhatapları kocaları degil kadınlar oluyor. Cünkü gözleri kör onlar icin kadınlar suçlu kocaları degil. Buda böyle bi sey.
Konu sahibi bulusmayın sakın elinizi ayagınızı cekin. Adamıda kadını da her yerden yok edin. Gitsin kocasıyla muhatap olsun gurursuz.
sadece isabellaya odaklandıKonu sahibi bir kaç soru sorduk ama mesaj attınız mı yüzleştiniz mi diye cevap vermediniz. Ne oldu? Adam aramadı mı? Bir üye ile sayfalarca tartışılırken kaynadı gitti. Gelişme oldu mu
Uuuuu hatunum.Ee ne demisler
Camasırı evde ip tutar
Karıyı evde m*k tutar
At binicisini, karı mikicisini severmis buda böyle işte o musamba suratlı kezo bırakır mı herifini.
Ay bi de azarliyo hadsiz gibi, ben burda uyuz oldum. Hayat tarzimin hesabini mi vericem, ister 3 aylik sevgilimi koyarim, ister 3 haftalık, bosandim diye neden normal insan evladından farkli yasamaliyim.I Isabella_7 yordun be arkadaş. Hiç durmaz mısın sen?
Ya tek bu konuda da değil. Kaç konuda aynısını yaptığını gördüm. Olumsuzluk, kaos, kavga götürüyorsun girdiğin her konuya resmen.
Ya isteyen istediğini yaşar. Fotoğraf da koyar, sevişir de, bize ne ona ne?Ay bi de azarliyo hadsiz gibi, ben burd uyuz oldum. Hayat tarzimin hesabini mi vericem, ister 3 aylik sevgilimi koyarim, ister 3 haftalık, bosandim diye neden normal insan evladından farkli yasamaliyim.
Benim kim oldugum seni ilgilendirmez. Seninde kim oldugun beni ilgilendirmez lakin cıkıpta kimseye ahkam kesemezsin yok cocuk yapmaya çalışıyormus yok ayrılır ayrılmaz hemen sevgili yapmıs.Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?
Terbiyeli ol sen kimsin beyin falan ne oluyoruz .
Ben boşanmış diye mi aşağıladım nerde pardon?Uuuuu hatunum.
Kadını resmen boşandı diye aşağılamış ya, cevaplara gel. Boşanmışsın tecrübelisin ne ya?
Yok 3 ayda adamla fotoğraf mı koydun bilmem neler. İlk günden koyuyorum ben fotoğraf, var mı bir sorun?
Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü.
Bende ilk bulusmada kahveyi bitirmeden seviştimdi keske yine sevisebilsem skaksksksmmsmamsmUuuuu hatunum.
Kadını resmen boşandı diye aşağılamış ya, cevaplara gel. Boşanmışsın tecrübelisin ne ya?
Yok 3 ayda adamla fotoğraf mı koydun bilmem neler. İlk günden koyuyorum ben fotoğraf, var mı bir sorun?
Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü.
Böyle futursuzca yaşarsa işte böyle olur sonu.Benim kim oldugum seni ilgilendirmez. Seninde kim oldugun beni ilgilendirmez lakin cıkıpta kimseye ahkam kesemezsin yok cocuk yapmaya çalışıyormus yok ayrılır ayrılmaz hemen sevgili yapmıs.
Sanane? Be sanane? Gerekirse 1 saniye sonra yapar sanane?
İstedigini yapar sana mı düştü hayatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?