• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben pek inanmadım da neyse.
Evli olduğunu bilip göstermek için yapmış olabilir
Ayrıca evli adam buna izin vermez.
O profil başka bir şey .
Aklıma başka şeyler geliyor.
Karşı taraf tehdit ediyordur adamda yok olmuş belli konu sahibi de panik.
Adamı niye arayıp hesap sormuyor .
Neden korkuyor yani
Bu yasta bu beyni tasımak agır gelmiyor mu?
Ayrıca adam evli ve bal gibi de izin verir?? Cünkü neden piskin. Umursamaz.
Adamı neden arayıp hesap sormuyor? Cünkü adamın aldatmalarına alısmıs kadın var ortada. Adama hesap soracak bir sey yok. Korktugundan degil adamın serefsiz oldugunu biliyor, defalarca aldatılmıs ki muhatabı konu sahibi oluyor.

Binlerce kadın var. Aldatılmaya alısılmıs, ihanete alısılmıs, kocasının pisliklerine alısılmıs. Öyle bir alısılmıslık ki muhatapları kocaları degil kadınlar oluyor. Cünkü gözleri kör onlar icin kadınlar suçlu kocaları degil. Buda böyle bi sey.

Konu sahibi bulusmayın sakın elinizi ayagınızı cekin. Adamıda kadını da her yerden yok edin. Gitsin kocasıyla muhatap olsun gurursuz.

Niye bu kadar panik yaptınız anlamadım. Adamın evli olduğunu bilmediğiniz eşine ifade etmişsiniz. Neden o kadınla buluşacaksınız? Ev ve telefon numaranızı niye değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Bu kadar abartmaya ve panik olmaya gerek var mı?

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?

Uzak dur, sana ulaşırlarsa iş için aile hastalığı vs bahanesi ile şehir dışındayım, uygun değilim diye bahabeler uydur. Bu adama üç güne sana ulaşıp, karımdan boşanacaktım, ayrı yaşıyorduk der kandırmaya kalkar seni.

Adamı neden arayıp hesap sormuyor? Cünkü adamın aldatmalarına alısmıs kadın var ortada. Adama hesap soracak bir sey yok. Korktugundan degil adamın serefsiz oldugunu biliyor, defalarca aldatılmıs ki muhatabı konu sahibi oluyor.

Binlerce kadın var. Aldatılmaya alısılmıs, ihanete alısılmıs, kocasının pisliklerine alısılmıs. Öyle bir alısılmıslık ki muhatapları kocaları degil kadınlar oluyor. Cünkü gözleri kör onlar icin kadınlar suçlu kocaları degil. Buda böyle bi sey.

Konu sahibi bulusmayın sakın elinizi ayagınızı cekin. Adamıda kadını da her yerden yok edin. Gitsin kocasıyla muhatap olsun gurursuz.
Böyle kadın çok ya valla yakın çevrede görüyoruz çok yani aman kocam bey haklı kadınlar pis kötü hep

Böyle kadın çok ya valla yakın çevrede görüyoruz çok yani aman kocam bey haklı kadınlar pis kötü hep
Ee ne demisler
Camasırı evde ip tutar
Karıyı evde m*k tutar

At binicisini, karı mikicisini severmis buda böyle işte o musamba suratlı kezo bırakır mı herifini.

kocasını eskortlarla
yani hani bence ha eskort ha değil, çok fark etmez de, her seferinde başka başka mekanlarda vs. ekşın çok yani
basıp basıp
kocişim kocişim diye dolanan da biliyorum

Hiçbir evli adam gel profil yapalım demez.
Sosyal medyası yokmuş hmm peki.
Sen birilerine bir şey göstermişsin elinde patlamış .
Hayır bu kadar olay oluyor adamı niye arayıp hesap sormuyorsun.
Adam öğrendi mi yaptığını korkuyorsun.
Adama okkalı bir msj döşersin aynu msjı kadına da yazarsın engellerin hepsini biter gider.

Evli bir adam bu kadar rahat davranmaz arkadasom.
O fotoyu oraya koydurmsz.
Ya bu nasıl bir adam sevgilisini takip ediyor .
Hiç demiyor mu eşim görür bu kadın paylaşım yapıyor.
Ya bu adam salak mı ya.

Adam sevgilisini takip ediyor açık açık foto koydurıyor ki bu fotolar gönderi yani konu sahibinin fotolar dışarıya açık vay bee.
Hikayeye gel.
Adam da salak herhalde benim eşim görür foto paylaşıyor diye hiç düşünmüyor
Gayet rahat adam.
Ya sevgilimizin bile takip ettiklerine şöyle bir bakıyoruz bir kadın olarak.
Kadın kocasına bakmayacak mı?
Ay bi susar mısınız yaa, konuyu sabote ettiğiniz yetmemiş gibi bir de uslubunuz berbat.
Hayırdır bu kadar içselleştirdiniz, celallendiniz.
Sinir bastı saçma saçma yazmışsınız.

Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?
Terbiyeli ol sen kimsin beyin falan ne oluyoruz .

Ee ne demisler
Camasırı evde ip tutar
Karıyı evde m*k tutar

At binicisini, karı mikicisini severmis buda böyle işte o musamba suratlı kezo bırakır mı herifini.
Uuuuu hatunum. :KK60:
Kadını resmen boşandı diye aşağılamış ya, cevaplara gel. Boşanmışsın tecrübelisin ne ya?
Yok 3 ayda adamla fotoğraf mı koydun bilmem neler. İlk günden koyuyorum ben fotoğraf, var mı bir sorun? :KK53:
Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü. :D

I Isabella_7 yordun be arkadaş. Hiç durmaz mısın sen?
Ya tek bu konuda da değil. Kaç konuda aynısını yaptığını gördüm. Olumsuzluk, kaos, kavga götürüyorsun girdiğin her konuya resmen. :olamaz:
Ay bi de azarliyo hadsiz gibi, ben burda uyuz oldum. Hayat tarzimin hesabini mi vericem, ister 3 aylik sevgilimi koyarim, ister 3 haftalık, bosandim diye neden normal insan evladından farkli yasamaliyim.

Ay bi de azarliyo hadsiz gibi, ben burd uyuz oldum. Hayat tarzimin hesabini mi vericem, ister 3 aylik sevgilimi koyarim, ister 3 haftalık, bosandim diye neden normal insan evladından farkli yasamaliyim.
Ya isteyen istediğini yaşar. Fotoğraf da koyar, sevişir de, bize ne ona ne? :olamaz:
Kadın gel beni yargılama demiş gibi başlamış yargılamaya. Hayır yani yargıladığı şey de boşanmış olması, adamla fotoğraf atması. Uuuu ne büyük günahlar öyle! :olamaz:

Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?
Terbiyeli ol sen kimsin beyin falan ne oluyoruz .
Benim kim oldugum seni ilgilendirmez. Seninde kim oldugun beni ilgilendirmez lakin cıkıpta kimseye ahkam kesemezsin yok cocuk yapmaya çalışıyormus yok ayrılır ayrılmaz hemen sevgili yapmıs.
Sanane? Be sanane? Gerekirse 1 saniye sonra yapar sanane?
İstedigini yapar sana mı düştü hayatı?

Kadını resmen boşandı diye aşağılamış ya, cevaplara gel. Boşanmışsın tecrübelisin ne ya?
Yok 3 ayda adamla fotoğraf mı koydun bilmem neler. İlk günden koyuyorum ben fotoğraf, var mı bir sorun? :KK53:
Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü. :KK70:
Ben boşanmış diye mi aşağıladım nerde pardon?
Okuduğunu anla önce.
Tecrübeli birisin 3 aylık adamın fotolarını koymuşsun dedim ergen kızlar gibi.
Üstelik medeni durumunu bile bilmeden
Kaldı ki kesinlikle biliyordu o ayrı konu.

Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü. :KK70:
Bende ilk bulusmada kahveyi bitirmeden seviştimdi keske yine sevisebilsem skaksksksmmsmamsm

Benim kim oldugum seni ilgilendirmez. Seninde kim oldugun beni ilgilendirmez lakin cıkıpta kimseye ahkam kesemezsin yok cocuk yapmaya çalışıyormus yok ayrılır ayrılmaz hemen sevgili yapmıs.
Sanane? Be sanane? Gerekirse 1 saniye sonra yapar sanane?
İstedigini yapar sana mı düştü hayatı?
Böyle futursuzca yaşarsa işte böyle olur sonu.
Korkudan evini değiştirebilir insan
Neden acaba.
Kadınla konuşmuş bitmiş gitmiş.
Eee bu korku ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X