• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kocasını eskortlarla
yani hani bence ha eskort ha değil, çok fark etmez de, her seferinde başka başka mekanlarda vs. ekşın çok yani
basıp basıp
kocişim kocişim diye dolanan da biliyorum
Evet.
Adamın ilk vukuatı değil belli ki, yapa affedile alışmış artık, foto da koyar tatile de çıkar. Kabul eden olursa karısının evine bile getirir çay demler içerler. Bu yüzden hep diyoruz, boşanmayan kurcalamasın, adamlar arsızlaşıyor diye.

Ben boşanmış diye mi aşağıladım nerde pardon?
Okuduğunu anla önce.
Tecrübeli birisin 3 aylık adamın fotolarını koymuşsun dedim ergen kızlar gibi.
Üstelik medeni durumunu bile bilmeden
Kaldı ki kesinlikle biliyordu o ayrı konu.
Üfff mantıksız, temelsiz argümanlarınızı da kanun gibi savunmanız da yani...
He her sevgili olan gbtsine baktırıyor adamların. 3 ay bir sevgili tanımak için çok uzun olmasa bile belli ölçülerde yeterli bir süredir. 3 saat gibi muamele yapmayı kesin artık.
Ayrıca kim koyuyor bu kuralları? 3 aylık sevgiliyle tatile bile gidilir.
Bence siz bu "katı" kurallarınızı azıcık esnetin, size zarar yani. :KK53:

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Bak bak azarlamaya bak, alirsin dersini falan, üstten üstten, hdgddgdg disim kasindi😐

Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?
Terbiyeli ol sen kimsin beyin falan ne oluyoruz .
banlanacagim ama söyleyeceğim.
Sen ve senin gibiler lutfen gebersin, sizinn o olmayan beyninizle milleti yargilamaniz, ahlak bekciligi yapmaniz yerin en dibine batsin.
yine siz ve sizin gibiler en ala orospu benim diyenden daha cok yuva yikar, kaliplasmis cahil bilgileriniz, ailenizden size sizden cocuklariniza gececek ve biz sizin gibi yobazlardan kurtulamayacgiz

Uuuuu hatunum. :KK60:
Kadını resmen boşandı diye aşağılamış ya, cevaplara gel. Boşanmışsın tecrübelisin ne ya?
Yok 3 ayda adamla fotoğraf mı koydun bilmem neler. İlk günden koyuyorum ben fotoğraf, var mı bir sorun? :KK53:
Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü. :KK70:
Olsun öpebilirsin ama yok, foto olmaz.. Olmaaaaz. Ama öpücük olur. Öp 😂

Bende ilk bulusmada kahveyi bitirmeden seviştimdi keske yine sevisebilsem skaksksksmmsmamsm
Yürü be Visenya'm :KK19:
Sanki düşes olmayı hedefleyen İngiliz leydisi gibi bir havalar... 3 aylıkken fotoğraf çektirme, 6 ay dolmadan şaperonsuz buluşmalara gitme. Yoksa adın çıkar. :D Kurallara bak ya. :deli:

Sen ve senin gibiler lutfen gebersin, sizinn o olmayan beyninizle milleti yargilamaniz, ahlak bekciligi yapmaniz yerin en dibine batsin.
yine siz ve sizin gibiler en ala orospu benim diyenden daha cok yuva yikar, kaliplasmis cahil bilgileriniz, ailenizden size sizden cocuklariniza gececek ve biz sizin gibi yobazlardan kurtulamayacgiz
Kiz acaba uyuz etmek icin mi yapiyo, delirtmeye calisiyo sanki🤔 ben de hic sekmem sazan gibi atlarim delirip 😐

Yürü be Visenya'm :KK19:
Sanki düşes olmayı hedefleyen İngiliz leydisi gibi bir havalar... 3 aylıkken fotoğraf çektirme, 6 ay dolmadan şaperonsuz buluşmalara gitme. Yoksa adın çıkar. :KK70: Kurallara bak ya. :deli:
Keşke adım çıksada rekorlar kitabına girsem😂😂 havamdan geçilmez ha kk nin girişine asarım akakakakskak

Üfff mantıksız, temelsiz argümanlarınızı da kanun gibi savunmanız da yani...
He her sevgili olan gbtsine baktırıyor adamların. 3 ay bir sevgili tanımak için çok uzun olmasa bile belli ölçülerde yeterli bir süredir. 3 saat gibi muamele yapmayı kesin artık.
Ayrıca kim koyuyor bu kuralları? 3 aylık sevgiliyle tatile bile gidilir.
Bence siz bu "katı" kurallarınızı azıcık esnetin, size zarar yani. :KK53:
Foto koymak çok kezbanca kimse kusura bakmasın yada bakabilir🤣

Ne yobazı ben mi🤣🤣
Okuduğunu anlayamayan beyin yoksunları gebersin önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X