sevgilim evli ne yapmalıyım?

benbirgurgendaliyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
14
-8
16
25
birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?

Kari-koca bu iliskiyi kabul etmişler, onlarin sorunu. Siz kendinize bakin. Dini nikah size hicbir hukuki hak saglamayacak. Gebe kalsaniz adam istemezse nüfusuna almaz, mahkemelerde ugrasirsiniz. Tazminat, miras hic bir hakkiniz olmadan yillarinizi bu evlilik disi iliskiye vermek mantikli mi sizce? Bugun o kadın ihanet sebebiyle boşanmak isterse donuna kadar alip guzel bi nafaka baglatir kendine. Adam sizden ayrılmak isterse güle güle demesi yeterli. Ceketiniz dışında alabileceginiz hic bisey yok

Kesin ayrı odalarda yatıyolardır :)

Ya kusura bakmayın ama güldüm her Aldatan erkeğin dediği gibi ayrı odalarda yatıyoruz çocuklar için beraberiz birbirimizi sevmiyoruz sarılmıyoruz derler 2 hafta sonra eşinin hamile olduğunu öğrenirsin bu adam ahlaksız şerefsizin önde gideni karısını da aldatıyor seni de aldatıyor haberin yok böyle bir insanla değil sevgili olmak ortak kurbana bile girilmez ayrıca bunu senin için nasıl alıyor nasıl bir yolda olduğunu farkında mısın Çok büyük işler alırsın başına çok vicdan azabı yaşarsın Sen de bir kadınsın şu an hoşuna gidiyor olabilir ama bugün karısına yapan yarın sana da yapacak kimse vazgeçilmez değilmiş bak

eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor.
Pardon saygı derken? Bu nasıl saygı?! Eşini, çocuklarının annesini aldatıyor bu şerefsiz!! Nerede saygı? Banlanmak istemiyorum sizin içinde kullanılan bir kelime var m ile başlayan o oluyorsunuz.
Şu yalanlara inanmak istediğiniz için inanmayı seçiyorsunuz. Saf değilsiniz. Ayrıca artık dini bari alet etmesinler kendi işledikleri günaha. Sana boş vaat vermedi çünkü boşanmayacak. Neyin vaadini versin? Onun kafasındaki plan, size de yalandan imam nikahı kıyıp cinsellik yaşamak, sizi elinde tutmak. Sizce ne yapmalısınız? Bi mantıklı düşünün lütfen.
Kafayı yemelik konu ya!

Siz de gidin evine hep beraber yasayin kimsenin düzeni bozulmaz. Siz yemek yaparsinız eşi temizlik olur gider

Allah rızası için nasıl inanıyorsunuz bunlara?

Bir kere söylediklerinizin hepsi sevgilinizin size söyledikleri, elinizde kanıt var mı? Yüzyüze eşiyle görüşüp kabul ettiğini ağzından duydunuz mu?

Bütün aldatan erkeklere göre “eşleri ile arası çok kötüdür, ilişki yoktur, ayrı odalarda yatar, boşanmak için gün sayıyordur”.

Bir bakarsınız ki eşiyle yanak yanağa instaya foto atar, eşi de bilime aykırı şekilde hamile kalır.

Asıl sevdiği nikahlı karısı, siz sadece eğlencesiniz.
Sizi kullanan değil, sizi göklerde tutan birini seçin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…