• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim evliliğin lafını bile etmioo

bundan bikaç ay önce buna benzer bir başlık açmıştım "sevgilim evlenmek istemiyor" diye :)) ve biliyo musun aynı cümleler....anne babası sorunlu..boşanmışlar..evlilikten korkuyomuş bla bla blaaa....
ve ne yazık ki 2 yıllık bi ilişkiydi benimki...ozaman baya derdimi dökmüştüm burda ve sonunda bitirdim ilişkimi..çünkü 25 yaşına geldim ve önümü görmek istiyorum..sana gelince arkadaşım benzer yollardayız sanırım..tek tavsiyem sen önünü benden erken gör..2 yıl sonra anlayınca (-ki hep erteledik okul bitsin sınavlar geçsin vs vs vs) insan harcağı emeklere acıyor....peeee tüm erkekler mi aynı yaaaa :hulya:boshayallersmileCADIARZU

Son düzenleme:
Canım bahseden biLe ertesi qün aLdatabiLio..o yüsden sen sewqinize aşkına bak önce zaten kendiLiqinden qeLicektir...

arkadaşım çok haklısuın o cümle benimde çok dikkatımı çekti...
ailesinin istemediği bi model gibi görünüyorsunuz..bunu yaşayan bir arkadaşım var ve anlaşamadılar kayınvalideleryle eşi ile arası iyi ama aileler sorunlu...sizinki evlilik lafı bile etmiyormuş bence düşünmeli..:enbuyukkk:

evet aynen işte, evlilik olsa bile sorunlu olacak bu açık.ben gururuma yediremem doğrusu, en ufak bir ters davranış bile istenmediğim anlamına gelir benim için ve biter, arkadaş iyi çekiyor.

öncelikle evliliğin bi amaç değil araç olduğunu düşünmen gerekiyor...
senin için bu hayatta hiç evlenmemek gibi bir durum da olabilir, bunun korkunç bişey olduğunu falan mı sanıyorsun...
23 yaşında, kendini geliştirmeyi, ayaklarının üzerinde durmayı, ha bu arada da mutlu bir beraberliği yürütmeyi becermek en ideali...
ayrıca 7 aylık sevgilinin gözünde "evliliği konuşalım!! evliliği düşünelim!!" diye tutturarak çok kezban bi duruma düştüğünü söylemek zorundayım...

bence en güzel cevap bu olmuş;)

ya bu çocuk evet evlenelim de diyebilir yalandan ama dememiş.. 23 yaş evlilik için bence erken bende 23 yaşındayım evlilikten önce o kadar hayalim var ki.. kızların çoğu malesef bu konuda aceleci oluyor

7 ay kısa canım ya...
Bak çok üstüne gitme sevdiğinin.
Telaşlanma bide.
Dediğine göre zaten annesinin farklı beklentileri varmış bu bi kasıyodur zaten onu.
Sonra ailesinine evliliği yüzündene vlilik konusunda çekinceleri var bide bu kasıyodur.
Bide sen sürekli evlilik lafını açarsan şimdiden
yapacağın tek şey evlilikten iyice soğutmak olur.
Bence evliliğin lafını açmadan sevginle ilginle muhabbetinle onu kendine bağlarsan
o zaten senden vazgeçemez ki.
Sonunuz mecburi evlilik olur yani:)

kızlar sevdiğimize evlilik lafı açınca neden bizden soğusun uzaklaşsınki...
yanlış anlayamyın sadece merakımdan soruyorum ona göre adım atıcam da

canım sen ciddi ciddi konuş ben gelip geçci ilişki istemiyorum de eğer benle evlilik düşünmüosan bitsin de ozaman anlarsın bence herşeyi

ya bu başlığın aynısını ben açmıştım :) "anne babası sorunlu evlilik yapmış da evlilikten korkuyomuş" vs vs ..bizim de okulumuz bitmişti ve ne yazık ki benimki 2 yıllık bi ilişkiydi...denedim..sabrettim..ama değişen bir şey olmadı..ben de ayrıldım..pişman mıyım hayır..yeni birini de bulMadım..ama en azından daha özgürüm, önümü görebiliyorum..artık biri çıkarsa sadece ciddi biri ise ona şans vericem..sana da tavsiyem hiç bir şekilde değişmeyeceğini hissediyorsan sal gitsin...sonra pişman olursun..yaş gider...seni asıl hak eden insanları kaçırmış olursun..zorlama..evlecek adam başından belli olur aslında böyle allem edip kallem etmez...ne erkekler var görüyoruz......:8:

Son düzenleme:
Back
X