- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
bu sey degil mi bariz baska kiz görunce simaran erkek tipiSelam hanımlar yine arkadaşım için bir konu açıyorum üyelik almaya ikna edeceğim inşallah
Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Biz internet üzerinden tanıştık her şey güzeldi biraz zorluklar oldu tabii ama beni kıracak hiçbir hareketi olmadı. Ama fark ettiğim bazı davranışları var özellikle son 1 yıldır. Yakın bir arkadaşımla tanıştırdım onun yanında bana çok ukala ve şakayla karışık laf sokar şekilde davrandı. Güldüm ettim ama bozuldum. Sonra arkadaşımla konuşurken şey diye sormuştum beni seviyor musun(şakalaşma amaçlı sevimli bir şekilde)? O da tam cevap verecekken ayı gibisin sevmiyordur dedi sevgilim. Arkadaşım güldü falan. Boyum uzun ve kiloluyum ancak sevgilim de kilolu. Bu yüzden mi böyle davranıyor anlamış değilim. Ayrıca bunları yaparken ciddi şekilde yapmıyor şaka gibi söylüyor o yüzden o an tepki veremiyorum. Başlarda hep evlilik hayalimiz vardı hatta bu sene için sözleşmiştik ama onu da erteledi. Hiç evlilik konusu açmıyor ben açınca geçiştiriyor ikimizin de yaşı 22. Ben makine mühendisliği okuyorum o eczacılık. Ailesi doğulu belki örfü adetleriyle alakalı çekiniyordur ailesi sıcak bakmamıştır diye düşündüm hatta sordum ama öyle bir şey olmadığını söyledi. Sürekli şakaya vurup geçiştiriyor yüzü falan düşüyor. Hayatında başka biri olmadığına eminim. Acaba beni beğenmiyor mu diye düşünüyorum ama dediğim gibi o da kilolu. Görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..
Bende bunu hissettim ama yediremedimbu sey degil mi bariz baska kiz görunce simaran erkek tipi
ki arkadasinda gülmüsBende bunu hissettim ama yediremedim
Peki ona sorsaydınız?Bende bunu hissettim ama yediremedim
Baya kahkahalarla güldü hatta masaya falan kapandı gülmekten..Benim kankamın sevgilisi kankamı gömse ayı falan dese lütfen bu tarz konuşma gül gibi kızı bulmuşsun az kibar ol enişte bey derim
O nasıl arkadaş öyle ayıca esprilerin karşısında gülüyor falan
Gözden geçir arkadaşlığını
İlişkini de ayağının altına al ez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?