Sevgilim evlilik istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yıllık bir ilişki ve o istiyordu evlenmeyi şuan hep geçiştiriyor

Güzelim adam sana bir arkadaşının yanında ayı gibisin demiş. Afedersin ama şaka olsa ne olur
Yaa böyle güzelim eğitimli kızlar nasıl şu hanzolara katlanıyorsunuz. Eczacı değil ne olursa olsun, sana ayı gibisin demeyi cesaret eden adam en fazla arkadaşın olur o da o laftan sonra arkadaşın da olmamalı.

Evliliğe gelecek olursak, daha çok gençsiniz. Okul bitmemiş, işlere başlanmamış ne evliliğinden bahsediyorsun?

Bir de o kadar yıllık ilişkimiz var diye evlilik hayalleri kurma. bu adamlar 5-6 yıllık ilişkiyi bittirip hemen sonraki ilk kız arkadaşıyla evlenirler genelde. O yüzden bir gelecek göremiyor, değerli hissetmiyorsan bu çocukla yıllarını harcama.

Yarın işini aldımı ilişkiniz biter bakmışsın bulduğu ilk çıtıra nikahı basmış

Yani beni beğenmiyor mu kem küm diye değersizleştirme kendini. O koşsun peşinden...

o şakaların cevabını benden bir güzel alırdı ya da karşılık vericek şekilde ben de "şaka" yapardım.ama evlilik konusunda daha 22 yaşındasınız.çocuksunuz evlilik için.bir durun okulunuzu bitirin, işinizi kurun oturtun.paranızı biriktirin , seyahate çıkın gezin.bi durun

Evlilik dememin sebebi ilişkiyi annem biliyor onun ailesi biliyor babam hafiften biliyor ve artık laf olmaya başladı. Koca 3 sene daha nereye kadar uzayacak bilmiyorum. Tatillere gittik gezdik tozduk ama bir sonuca bağlanmıyor

Şaka: genellikle muhatabı güldürmek ya da eğlendirmek amacıyla yapılan her türlü espriye şaka denir.

Şakanın en temel özelliği güldürücü ögelerinin bilhassa muhatabını hedef almasıdır.

Buradan hareketle şaka olduğu iddia edilen bir olgu; muhatabını değil de şaka yapan kişiyi hedef alıyorsa ona saka denmez. Hakaret denir.

Üniversite okuyoruz. Ama saka ile hakareti ayırt edemiyoruz. Boş.... bomboş bir eğitim veriyoruz. Sonra ortaya çıkan manzaraya üzülüyoruz.

Kızlarımızı kendilerine değer versinler diye okutuyoruz ama sonra "ayı gibisin" şakasına!!!!!!! zorla gülen , gülmeye çalışan ya da kendini gülmeye mecbur hisseden ezik kadınlar yetiştiriyoruz.

Evet okutuyoruz. Para kazanmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Ama sonunda en iyi okullarda okumuş, dil bilen ve para kazan kıymetsiz kadınlar elde ediyoruz.

Çalışıyor. Evde baskı görüyor. Evde de çalışıyor. Şaka ayağına binbir hakarete uğruyor fakat bas kaldıramıyor... itiraz edemiyor.

Evet kadınları çalışan ya da çalışmayan şeklinde ikiye ayırarak hata ettik. Asıl ayrimi ben yapıyorum:.

Mağrur ve güçlü kadın

Ezik ve itaatcı kadın.

Ve bu ayrımda alınan eğitim ile para kazanmanın etkisi o kadar sınırlı kalıyor ki... bunu bilmeme rağmen bu okuduklarım beni yine de şaşırtıyor.

S su-doku

Haklısınız ama önceden çok yardımı dokundu zor anımızda hem ailemin hem benim yanımda oldu. Ama dediğim gibi özellikle bir arkadaşımın yanında çok değişiyor. Bunu da dış görünüşüme bağlayıp üzülüyorum. Kesip atsam böyle böyle yaptın diye şaka yapmıştım ayrılmaya bahane aradın diyecek. Bana üstten bakar gibi davranınca çok kötü hissediyorum

Benim gibi bir ayıyla birlikte olduğuna göre sen de az ayı degilsin hani derim. Kalkar giderim. Bu kadar zor olmamalı.

22 yasinda ne evliligi allasen. Yastan sonrasini okumadım gerek yok

Canım şaka ayağına gerçekleri yüzüne bir bir vurmuş maalesef. Hiçbiri şaka değil yalnız bunu bil derim. Ben arkadaş ortamında dahi böyle ukala çirkin şakaları sevmem çok şükür onlarda yapmaz. Yapan birini de uyardım iki kez üçüncüsünde engelledim. Sevmediğimi bile bile yapıyorsa zaten sıkıntılı biridir benim için. Şakayı bilirsin zaten ama kırıcı olup afedersin bokunu çıkarırsa bunu arkadaşta bile kabul etme bence niye susuyorsun ki.

sıkıntı onda bayağıda zaman olmuş hani şakaya vurması tuhaf kibarca istemediğini ifade etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…