Sevgilim garip biri

mmelisske

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
7
10
3
22
Merhaba 22 yasinda universite ögrencisiyim sevgilim de 21 yasinda oda universite ogrencisi ben bu sene mezun oluyorum o daha 1. sinif onunla gecen sene sosyal medya uzerinden tanıstik 1 bucuk yıldır iliskimiz var. Tanıştıgimiz da okumuyordu çalışiyordu cok yogundu ama yine de bana zaman ve vakit ayıriyordu ayırmasa dahi iltifat edip sohbet ediyorduk. Bana karsi fazla hatasi oldu örneğin telefon karsitiran bi insan degilim arsivlerinde bir fotograf gosterirken instagramda eski sevhilisiyle fotograflarini silmedigini farketmistim ilk aylardi sordugumda umrumda olmadigi icin kalmış falan demisti. Bi kere de arkadasiyla mesajlarinda eski sevgilisinin erkek arkadssima yazdigini konusmuslar ben kizin ismini bilmedigim icin arkadasi yazmis diye anladim dhsa sonrasinda ögrendim ona o gun sordugumda arkadasim yazmisti demisti. Bu sekilde guven kırıcı cok sey yaptı. Zamanla iliskiye girdik ve iliskinin heycani azalmaya basladi. Cok fazla umursamaz davranmaya basladi. Yani kavga dahi etmiyordu ben sorunlarimdan bahsediyordum 2 gun yapiyor 3. gun yine ayniydi. Universiteyi kazandi ve 2. Gün telefonu blzuk oldugu icin kapandi. Instagrami bendeydi dolasirken bi kız priv hesabi reals attigini gordum ve kimsin yazdim sevgilim o hesaptan askim benim sarjim bitti arkadasin telefinundan haber veriyorum yazmisti. Ona zaten güvenmiyordum o yuxden direkt aklıma kızla basbasa olduklari geldi. Ustelik kiz istek de atmis. Ben trip attikca oda yarı trip atti yarı anlatmaya calıstı. Kavgaliyken bulustuk ben hastaydim midem bulaniyordu inecegi durakta beni orada gorusuruz diyerek bırakıp gitti aramizdaki seylrri duzeltmistik ona ragmen yapti 1 hafta daha küs kaldık. Bu sekilde umursamaz duygularini belli etmeyen bi insan ya da dogru kisi ben degilim bilmiyorum ama artik cok garip geliyo duzelticem falan dedi ama duzelecegine inanmiyorum. Sevdigi konusunda supheliyim. Ben herhangi bi erkekle konusmama takılıyoken 2. gunden kız arkadas edinmesi onun hesabindan bana yazmasi da beni daha col dusundurttu. Kizla mesajlarini okuttu falan ama icimde heo bi şuphe var napicam bilmiyorum. Cinsel iliski konusunds da olsa olur olmasa da beklerim diyo 2 aydır yapmiyoruz.

21 yaşındaki erkek daha çocukk ya. Ergenliğini bile tamamlamamış. Ne bekliyorsun ki? Zaten uni'ye bile yeni başlamış. Napican çocuk mu okutucan? Bence bırak git kendine düzgün adam gibi bi erkek bul bacım. Erkek milleti çok yavaş olgunlaşıyor.

22 yaşında daha ergen , çocuk olur öyle canım. Bu anlattığın durumlar seni üzüyorsa yok yakınken bence ayrılmalısın . tabi ki en doğru karar senin olacak canım .

Şu kadar olayı geçtim, en başında instagramında eski sevgilisiyle fotoğraflarının arşivde olduğunu görünce yolu verirdim sizin yerinizde olsaydım. Ne olur ne olmaz barışırsak diye tutmuş belli ki. Sonraki olaylara yorum yapmak bile istemiyorum, böyle birinden yalnızca uzak durulur

Haklısin birde evlilik icinde en az 6 yıl beklicem gibi ise girmesi para biriktirmesi derken

Bu yaşlarda 1 yaş bile çok fark eder erkekler zaten geç olgunlaşıyor seninki daha ergenlikten çıkamamış bu haliyle bir de üniversiteye gidecek orada iyice sapıtacak bununla mı uğraşacaksın Allah aşkına

Bu kadar olayın üstüne hala sevgilim diyorsun, sen daha garip birisin

her sevgılınızle evlılık hayalı kurmayın bunu ben de cok yapardım allah korumus dıyorum sımdı

Daha cocukaunuz hemde unide.evlenmekmi istiyordun, ne bekliyorsunki21 ysasinda cocuktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…