neden birbirinize yaşadığınız her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazdınız ki. bu çok büyük bir hata. ikinizde bir bireyseiniz ve birbirinizin hayatına girmeden önce bazı şeyler yaşabilirsiniz. siz bu ilişkinin devam etmesini zaten istememişsiniz ki şimdi devam eder mi diye soruyorsunuz. dürüstlük en basiti şu olurdu. senden öncede hayatımda birileri oldu ama şuan sadece sen varsın derdin geçerdin. durumunuz çok değişik geldi bana.
bir de şu ifadeleriniz de garip. bir şeyler yaşadıktan sonra neden pişman olur insan ya da neden bu şekilde pişmalık cümleleriyle inkara kalkışır hiç anlamam. şuanki sevgilinizle hiç ayrılmayacağınızın garantisi var mı? onunla da bir şey yaşabilirsiniz. ayrıldıktan sonra pişmanlıklar listesine yenisi mi eklenecek? bence insan yaşadığı şeyden pişman olmamalı ya da pişman olacağı yaşantıdan uzak durmalı. yaşadıklarımız özelimizdir ve bizimdir. bunlara sahip çıkmak gerek. güçlü bir kadın ya da erkek en bir başta yaşadıklarına saygı duyar ve bunu kabul edip pişmanım demez. pişmanım kelimesi de bence karşınızdaki kişinin bazı şeyleri bir kere daha düşünmesine sebep olmuş olabilir.Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik.
bir de şu ifadeleriniz de garip. bir şeyler yaşadıktan sonra neden pişman olur insan ya da neden bu şekilde pişmalık cümleleriyle inkara kalkışır hiç anlamam. şuanki sevgilinizle hiç ayrılmayacağınızın garantisi var mı? onunla da bir şey yaşabilirsiniz. ayrıldıktan sonra pişmanlıklar listesine yenisi mi eklenecek? bence insan yaşadığı şeyden pişman olmamalı ya da pişman olacağı yaşantıdan uzak durmalı. yaşadıklarımız özelimizdir ve bizimdir. bunlara sahip çıkmak gerek. güçlü bir kadın ya da erkek en bir başta yaşadıklarına saygı duyar ve bunu kabul edip pişmanım demez. pişmanım kelimesi de bence karşınızdaki kişinin bazı şeyleri bir kere daha düşünmesine sebep olmuş olabilir.
Seven insan kıskanır ve bu durumdan rahatsız olurmuş onun düşüncesi. Elbette rahatsız olur bende oldum ancak onun yaptığı hatadan kendini toparlaması için ona tek bir defa bile hatırlatmadım. Onunda benim çektiğim sıkıntılarımı tekrar tekrar hatırlatmamasını beklerdim. Ama dediğiniz gibi oldjkça takıntılı birş olduğundan her hatırladığında dile geitiryor. Ama ben ,çok seviyorum ve bitmcesini istemiyorum.Ondan önceki hayatın seni ilgilendirir.
Hem anlattıkları inandırıcı gelmedi bana bir kızla aynı odada kalmış Vs vs. Herneyse sorduğu zaman geçmişimle mi ilgileniyorsun yoksa geleceğimizle mi dersin. Ayrıca sormaya hakkı yok. Bunun adı dürüstlük te değil. Kıskanç takıntılı insanlar yapar bunu. Sürekli geçmişten bahsedip beyninde senaryolar kurup durur.
Bu söylediğinizi kendisine de çok söyledim ancak bırakamazmış benden başkasını sevemezmiş gibi cümleler kullanıyordüzelmez
gitsin daha önce hiç ilişki yaşamamış birini bulsun, kafası rahat eder anca o şekilde
seni de darlamaz daha fazla
çok sevseydi bunu her seferinde sorun etmezdiBu söylediğinizi kendisine de çok söyledim ancak bırakamazmış benden başkasını sevemezmiş gibi cümleler kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?