Birbirinizi çok seviyorsanız eğer konuşarak düzeltmeniz lazım bu durumu. Keşke demeye gerek yok artık anlatmışsın ama, ben hatırlatmıyorum sen de hatırlatma de. Bu durumdan sıkıldığını belirt. Beni seviyorsan eğer daha fazla bahsedip üzme de ne bileyim..Seven insan kıskanır ve bu durumdan rahatsız olurmuş onun düşüncesi. Elbette rahatsız olur bende oldum ancak onun yaptığı hatadan kendini toparlaması için ona tek bir defa bile hatırlatmadım. Onunda benim çektiğim sıkıntılarımı tekrar tekrar hatırlatmamasını beklerdim. Ama dediğiniz gibi oldjkça takıntılı birş olduğundan her hatırladığında dile geitiryor. Ama ben ,çok seviyorum ve bitmcesini istemiyorum.
Birbirinizi çok seviyorsanız eğer konuşarak düzeltmeniz lazım bu durumu. Keşke demeye gerek yok artık anlatmışsın ama, ben hatırlatmıyorum sen de hatırlatma de. Bu durumdan sıkıldığını belirt. Beni seviyorsan eğer daha fazla bahsedip üzme de ne bileyim..
Hala düzelme yoksa mesafe koy biraz.
Sürekli ortaya konulan bir geçmiş elbette sıkar insanı. Bu kadar sıkıcı olmanın lüzumu yok, gerçekten kıskançlığı hastalığa dönüştürmüş birisi arkadaşın. Kendini üzme ve onun da üzmesine izin verme.Haklısınız zaten sonuç gittikçe ayrılık oluyor. Çünkü ben kaldıramıyorum çok uyardım ama o da düzeltemiyoqr kendini.
Sürekli ortaya konulan bir geçmiş elbette sıkar insanı. Bu kadar sıkıcı olmanın lüzumu yok, gerçekten kıskançlığı hastalığa dönüştürmüş birisi arkadaşın. Kendini üzme ve onun da üzmesine izin verme.
kendisi bilmek isteyip tekrar tekrar yüze vuruyorsa devam etmez ilişki.ne var yani yaşamışsın dürüstçe söylemişsin istersen saklayadabilirdin,insanlar her haltı yapıp diktirip gidip evleniyor mesela.çok sorun edecekse baştan başlamamalıydı.ayrıca bilmesi bence iyi olmuş düşününki bu adamla evlendiniz ve ilk olmadığını anladı ozaman daha kötü olurdu.seni geçmişinle yargılayan insandan uzak dur.insanız hemen yüze vurabiliyoruz.
Ben kimseyle birlikte olmadım zaten saldece yakınlaşmalarırm oldu öpüşmek gibi vs. Ama evet başkalarındancc da duyardı illaki bi şekilde geyçmiş ortaya çıkardı ve yalanladığım için illaki biterdi. Özel deyğip de geçemem çünkü onun bilsemeye hakkı var eşim olacaksa eğer. Bilsin ki ona göre başlayalım birbirimize sahip olalım
Rıca ederim bende eksik anlatmış olabilirim. Ama işin içine sevgi girdi mi kopmakh zor oluyor. Ki bu konular en baştan konuştuk. O da hata yaptı bende yaptım o yüzden eşitlenmiş gibi olduk ve birbirimizi o şekilde kabul ettik hatta anlattığımız içvin birbirimizi daha çok sevdik dürüst olduğumuz için. Ama erkek kız gibi olaimıyor işte gözünde canlandırıp duruyor.a pardon o halde.susayım diyorum ama bir tarafım bundan hayır gelmez d,yor.siz uyarın bir daha sizi incitirse kapıyı gösterin bence öyle ömür geçmez canım.her erkek böyle sorgulamaz kötü hissettirmez
Tabi buda olabilir.o ilişki devam etcek olsa bile o adamla olmaz.
Rıca ederim bende eksik anlatmış olabilirim. Ama işin içine sevgi girdi mi kopmakh zor oluyor. Ki bu konular en baştan konuştuk. O da hata yaptı bende yaptım o yüzden eşitlenmiş gibi olduk ve birbirimizi o şekilde kabul ettik hatta anlattığımız içvin birbirimizi daha çok sevdik dürüst olduğumuz için. Ama erkek kız gibi olaimıyor işte gözünde canlandırıp duruyor.
her erkek öyle değil asıl sevgi,bir insanı her şeyiyle kabul edebilmektir.ve ben mesela nişanlıma çok sevdiğmi anlatmıştım o zamanlar epey bozulmuş tabi ama hiç öne sürmedi.çevremdeki insanlarda önemsemez mesela.bu karakter kişilik meselesi.ayrıl demiyorum ama olmuyorsa zorlama çok görüyoruz eşim evlendikten sonra da yüzüme vuruyor diyenleri.iyi düşün konuş ona göre adım at
Haklısınız bencede kabullenmeli. Çünkü bend kabullendim. Elbette akilıma takılıyor. O kızşa bikşey yaptı mı diye. Yama yapmış olsa bile şuan pişman olması onu kabullenmeme yeterli bemim için
Çok teşekkür ederim doğrusu bende sizinle aynı fikirdeyim. Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bi anlamı yok. herşeyin hayırlısı. Ve sizin önerinizi deneyecem.sen konuş bence canım ileride daha kötü olur düzelmiyorsa da zor da olsa bırak.düşünki evlisin çocukların olmuş ama adam hala sen bunu bunu yapmıştın diyor? ona ne ne yaptıysan yaptın,o zamanlar onu tanımıyordun ve kimse ilişkiye bitecek gözüyle başlamaz.O zaman sende onu niye hayatıma daha önce girmedin diye suçla,mantıklı olur mu olmaz?onun yaptığı da bu kadar mantıksız.
Çok teşekkür ederim doğrusu bende sizinle aynı fikirdeyim. Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bi anlamı yok. herşeyin hayırlısı. Ve sizin önerinizi deneyecem.
Ancak iş işten geçti artık o beni kabullendiğini söylüyor. Bende öyle. Ama devamlı kıskandığını ima ediyor. Evet haklısınız benim özelim belki ama. Bana bişey sorulduğunda yanlayamıyorum ki. Bana özel desem aramızda bir şüphe oluyordu. Anlatmak zOrunda kaldım aslında
Ben kimseyle birlikte olmadım zaten saldece yakınlaşmalarırm oldu öpüşmek gibi vs. Ama evet başkalarındancc da duyardı illaki bi şekilde geyçmiş ortaya çıkardı ve yalanladığım için illaki biterdi. Özel deyğip de geçemem çünkü onun bilsemeye hakkı var eşim olacaksa eğer. Bilsin ki ona göre başlayalım birbirimize sahip olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?