sevgilim gidiyor :(

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar 5.5 sene kadar cıktıgım sevgılım var fakat sevgılım memleketıne gıdıyor yarın buraya okulu ıcın gelmıstı fakat bıttı okulu ve gıtmesı gerekıyor artık çok kötüyüm nasıl yapıcam bılmıyorum gecen senelerde 1 sene kadar ayrı kalmıstık ayda bır veya ıkı ayda bır gorusuoduk gelıyodu falan zordu bızım ıcın ozlem hasret yıne zor olucak bılıyorum off burda guzel bı ıs bulabılırse burda calısmayı dusunuyor ama burdada o kadar cok ıs ımkanı yok 2 seneden berı her an beraberdık sımdı gıtmesı cok kotu olucak bızım ıcın yıne gorusememek hep telefon veya ınternet yoluyla gorusmek farklı gelıyo yanındakı gıbı olmaz kı yarın ustelık ıse baslıyorum bıde bunun sıkıntısı var ustumde ıyıce patlıcam ya aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı

Durumuna sukret bence benimki pariste yasiyo ben ankarada... Cok sik olmasa da arada gorusme imkaniniz var yine.mesela gecen yaz geldi bu sene gelemiyo malesef cok zor ama elden bisey gelmiyo....

Ayrılıklar bile güzeldir, çünkü sonunda kavuşmak var
Şimdi üzülüyosun anlıyorum, inşallah en kısa zamanda biter bu zorunlu ayrılık

Gönüller bir olsun.birbirinizi sevdikten sonra mesafeler engel olmaz.inşallah yine ALLAH sizi birbirinize tekrar yakınlaştırır.

çok alışınca ve gıdınce sankı buyuk bı bosluga dusuyosun ya sankı sehır onsuz kalmıs gıbı off çook doldum ben bu aksam ya

Amin insallah rabbim herseyin hayirlisini versin :) sikma canini sende internet var telefon var.. Araniz iyi olduktan ve birbirinizi sevdikten sonra mesafe onemli degil =)

Amin insallah rabbim herseyin hayirlisini versin :) sikma canini sende internet var telefon var.. Araniz iyi olduktan ve birbirinizi sevdikten sonra mesafe onemli degil =)

amin canım bizde öyle dıyoruz önemli değil diyede yinede önemli ya bi sevincin olur mutlulugun olur onun yanında kendını bulmak yerıne telefonla falan cok kuru kalır ne blım canım ya en kısa zamanda istiyoruz gelmesını :)

canım üzülme seni çok iyi anlıyorum bende benzer şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum.erkek arkadaşımla aynı ünide okuduk geçen sene mezun olduk.birlikte geçirdiğimiz son gün sarılıp hüngür hüngür ağlamıştıkalışmak zorunda kalıyosun yoksa her günün berbat geçiyo.ben eve geldiğimde valizimi bile açmadım bir hafta.onunlayken giydiğim kıyafeti bile görsem tuhaf oluyodum içim acıyodu.en son şubat ayında gördüm onu.insan zamanla her şeye alışıyo.yanımızda olsalar çok iyi olur ama şartlar işte.

Yaşlarınız kaç? Biraz araştırın iş bulabilir belki.
Birlikte olduğunuz sürece mesafeler önemini yitiriyor bir zaman sonra inan bana.

Allah baska dert vermesin gizem :) bak neguzel ışe baslıosun aılen yanında sevgılınlede gecıcı bır uzaklık

gönülleriniz bir olduktan herseyın kolayını bulursunuz.. ztn 5,5 sene olmus belki bundan son resmiyete dokersınız ılıskınızı..

Allah yardimcin olsun sykma canini, araniza giren yollar olsun.
Bence sevinmelisin ikinizde mezun oldunuz is bulursa para biriktirebilir ve en kisa zamanda evlenirsiniz.
Bundan güzel ne olabilirki..
Insallah hemecicik kavusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…