Durumuna sukret bence benimki pariste yasiyo ben ankarada... Cok sik olmasa da arada gorusme imkaniniz var yine.mesela gecen yaz geldi bu sene gelemiyo malesefcok zor ama elden bisey gelmiyo....
Ayrılıklar bile güzeldir, çünkü sonunda kavuşmak var
Şimdi üzülüyosun anlıyorum, inşallah en kısa zamanda biter bu zorunlu ayrılık
Yok mu evlilik ufukta?
Gönüller bir olsun.birbirinizi sevdikten sonra mesafeler engel olmaz.inşallah yine ALLAH sizi birbirinize tekrar yakınlaştırır.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim inşallah
üzme kendini ayrılık kavuşmanın habercisiymiş.ayrı kaldıktan sonra kavuşma heyecanı çok güzel.
Amin insallah rabbim herseyin hayirlisini versin :) sikma canini sende internet var telefon var.. Araniz iyi olduktan ve birbirinizi sevdikten sonra mesafe onemli degil =)
kızlar 5.5 sene kadar cıktıgım sevgılım var fakat sevgılım memleketıne gıdıyor yarın buraya okulu ıcın gelmıstı fakat bıttı okulu ve gıtmesı gerekıyor artık çok kötüyüm nasıl yapıcam bılmıyorumgecen senelerde 1 sene kadar ayrı kalmıstık ayda bır veya ıkı ayda bır gorusuoduk gelıyodu falan zordu bızım ıcın ozlem hasret yıne zor olucak bılıyorum off burda guzel bı ıs bulabılırse burda calısmayı dusunuyor ama burdada o kadar cok ıs ımkanı yok 2 seneden berı her an beraberdık sımdı gıtmesı cok kotu olucak bızım ıcın yıne gorusememek hep telefon veya ınternet yoluyla gorusmek farklı gelıyo yanındakı gıbı olmaz kı yarın ustelık ıse baslıyorum bıde bunun sıkıntısı var ustumde ıyıce patlıcam ya aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı
kızlar 5.5 sene kadar cıktıgım sevgılım var fakat sevgılım memleketıne gıdıyor yarın buraya okulu ıcın gelmıstı fakat bıttı okulu ve gıtmesı gerekıyor artık çok kötüyüm nasıl yapıcam bılmıyorumgecen senelerde 1 sene kadar ayrı kalmıstık ayda bır veya ıkı ayda bır gorusuoduk gelıyodu falan zordu bızım ıcın ozlem hasret yıne zor olucak bılıyorum off burda guzel bı ıs bulabılırse burda calısmayı dusunuyor ama burdada o kadar cok ıs ımkanı yok 2 seneden berı her an beraberdık sımdı gıtmesı cok kotu olucak bızım ıcın yıne gorusememek hep telefon veya ınternet yoluyla gorusmek farklı gelıyo yanındakı gıbı olmaz kı yarın ustelık ıse baslıyorum bıde bunun sıkıntısı var ustumde ıyıce patlıcam ya aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?