sevgilim gidiyor :(

Mesafeler bir bakıma iyidir aslında.
Sevginizin büyüklüğünü öğrenirsiniz.

ayrılık aman ayrılık - YouTube dinle bacım

iki gonul bır olunca samanlık seyran olurmus sen hıc dert etme uzak yakın ne olmus yanı ben sevgılımı 1 senedır gormuyorum askerde gunde 10 dk ya konusuyoruz ya konusamıyoruz ama ona olan sadakatım tam.

buda gelirr budaa geçerrr ağlamaaaa

iki seçenek var ya o iş bulup senin şehrine gelecek ya da kendi şehrinde iş bulup seni yanına aldıracak bu işi düşünmek de ona kalmış ama.. bence vakti o kadar yıldır birliktesiniz bir evlenme teklifi gelse fena olmaz hani.. beklediğinin sinyallerini ver

bende bugun ccok doluydum canım ya yenı ısede basladım o kadar yoruldum kı geç çıktım sadece 2 3 dk gorusebıldık daha tam doyamadım bıle hepsi üst üste geldi şimdi yolda gidiyo aynen keske hep yanımızda olsalar

Son düzenleme:

ewet canım burda bulamazsa o aldırcak yanına benı evlenme teklıfı bılmıyorum canım ya iş yok hiç bişeyimiz yok daha etmez dıye tahmın edıyorum

dinliyim canım senın ısınde zor be canım Allah kolaylık versin

Allah yardimcin olsun sykma canini, araniza giren yollar olsun.
Bence sevinmelisin ikinizde mezun oldunuz is bulursa para biriktirebilir ve en kisa zamanda evlenirsiniz.
Bundan güzel ne olabilirki..
Insallah hemecicik kavusursunuz.

ewet canım o yonden ıyı para gerek daha hıc bıseyımız yok inşallah canım ya hemencik kavusmak ıstıyorum :)

benim de tayini cikti nisanlimin aramizda 1500 km var. onu cok ozluyorum hep yanimdaydi simdi yok ( cok kotu bi durum.

aslında hıc mesafe ıstemıyorum ya zaten 1 sene ayrıydık kotuydu bızım ıcın keske hıc olmasa ama mecbur canım
Her büyük aşk mutlaka sınanırmış.
Sizin aşkınızın imtihanı da bu o zaman.
Önemli olan sabırla beklemek.
İnan ki kavuşunca çok daha güzel oluyor ve birbirinizin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz.
Tamam elbetteki üzüleceksin ama kendini bırakıverme.
O hala senin sevgilin.

biz de 4 yıldır beraberiz 3yıldır ayrı şehirlerde yaşıyoruz. aylarca yüz yüze görüşmediğimiz oldu ama çok şükür hiç büyük problemlerimiz olmadı. sevgimizde güvenimizde hiç eksilme olmadı hatta hep arttı maaşallah elhamdülillah:) şimdi de düğünümüze 1 ay kaldı. insan onca yılın hasretini çekince inanamıyor kavuşacağına. ama çok hasret çekince kavuşmanın güzelliği de bir başka. darısı başınıza inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…