Kızlar ya ilişkimizin ilk aylarında sürekli romantik duygusal mesajlar atan sevgilimden artık böyle mesajların gelmesi mucize gibiNe yapmam gerek kızlar ya yine eskisi gibi olması için? Yanlış olduğunu biliyorum ama dün dayanamadım dedim artık eskisi gibi mesajlaşmıyoruz diye.O da sen de atabilirsin öyle duygusal mesajlar hem sınav stresim var bu ara dedi ama üniversitedeyiz sürekli sınav oluyor zaten komite sistemi.Tamamen bahane yani güzel mesajlar attığı zamanlarda da sınavlar vardı.. Lütfen yardım edin..
sevgilin güzel birşey söylemiş.
siz beklemek zorunda değilsiniz aynı şekilde siz ilgi dolu mesajlar atabilirsiniz. bu tip şeyleri sürekli karşı taraftan beklemek yanlış.
birşeyler heyecanını yitiriyor gibi geldi bana
Canım öyle dediğine bakma sen.Denedim daha önce ama hiç bir işe yaramıyor.Ben yazdıklarımla kaldım pişman oldum bir daha aslaHem erkekler atmaz mı böyle romantik mesajları erkeklere daha çok yakışır bence böyle hareketler... Sizce benim yapabileceğim bir şey var mı eskisi gibi olması için ?
Hergün veya sık sık görüşüyor musunuz peki canım?
Yanındayken sana olan davranışları, yaklaşımı nasıl?
o da aynen şunu diyordur kendine: bu ilişki sadece benim değil tek başıma ben yürütemem birliktelik olmalı tek taraflı güzel yürümez ilişki eh adı üzeerinde ilişki diyordur.
O zaman hiçbir şey yapma onuda bırak biraz kendine sürekli güzel msj atmak zorunda değiller sende öyle mecbur değlsin içinden gelirse atar şu yer yüzünde en zor şey ilişkileri yürütmektir.
sık sık görüşüyoruz davranışlarında da çok sorun yok.ilgili benimle tabi yine de ilk aylardaki aşırı ilgisi yok malesef ve romantikliği..
Canım romantik mesajlar yazmamasını geçtim. Mesela bizde sevgilimle ilk 1-2 haftalık süreçte mesela sabahlara kadar uyumadan mesajlaşırdık. Sonra hergün görüşmeye başladık, e haliyle o mesajlarda azalmıştı.Sık sık görüşüyoruz davranışlarında da çok sorun yok.İlgili benimle tabi yine de ilk aylardaki aşırı ilgisi yok malesef ve romantikliği..
canım ilişkiniz ne kadarlık? belki birbirinize iyice alıştığınız için de olabilir bu durum.. benimki de öyleydi ilk zamanlarda daha sonra azaldı bunlar, sorduğumda seni etkilemeye çalışmama gerek yok ki zaten birbirimizin ne olduğu biliyoruz dedi. zaten bende üstelemedim benim için çokta önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?