Sevgilim gün geçtikçe odunlaşıyor..

birşeyler heyecanını yitiriyor gibi geldi bana

sevgilin güzel birşey söylemiş.
siz beklemek zorunda değilsiniz aynı şekilde siz ilgi dolu mesajlar atabilirsiniz. bu tip şeyleri sürekli karşı taraftan beklemek yanlış.

sevgilin güzel birşey söylemiş.
siz beklemek zorunda değilsiniz aynı şekilde siz ilgi dolu mesajlar atabilirsiniz. bu tip şeyleri sürekli karşı taraftan beklemek yanlış.

Canım öyle dediğine bakma sen.Denedim daha önce ama hiç bir işe yaramıyor.Ben yazdıklarımla kaldım pişman oldum bir daha asla Hem erkekler atmaz mı böyle romantik mesajları erkeklere daha çok yakışır bence böyle hareketler... Sizce benim yapabileceğim bir şey var mı eskisi gibi olması için ?

Hergün veya sık sık görüşüyor musunuz peki canım?
Yanındayken sana olan davranışları, yaklaşımı nasıl?

canım adı üstünde ilişki.
tek taraflı birşey beklenmez hem öyle şeyler atıp niye pişman oldun ki seviyorsan yazarsın karşılık beklemeden yapılan bişi bu.
yeri geldiğinde ben deli gibi mesajlar atıyorum sevgilime
stresli dönemindeyse üstüne gitme sınav zamanı ben ve sevgilim sanki birbirimize ilgi göstermiyor gibi oluruz çünkü yoğun bi stres var.
romantik olmak mesajla olmaz yanındayken nasıl olduğuna bak

Hergün veya sık sık görüşüyor musunuz peki canım?
Yanındayken sana olan davranışları, yaklaşımı nasıl?

Sık sık görüşüyoruz davranışlarında da çok sorun yok.İlgili benimle tabi yine de ilk aylardaki aşırı ilgisi yok malesef ve romantikliği..

Gün geçtikçe daha da kötü olacak gibi hissediyorum ya daha şimdiden böyleyse.. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ?

o da aynen şunu diyordur kendine: bu ilişki sadece benim değil tek başıma ben yürütemem birliktelik olmalı tek taraflı güzel yürümez ilişki eh adı üzeerinde ilişki diyordur.

o da aynen şunu diyordur kendine: bu ilişki sadece benim değil tek başıma ben yürütemem birliktelik olmalı tek taraflı güzel yürümez ilişki eh adı üzeerinde ilişki diyordur.

Ya canım gerçekten denedim ama ben geldikçe daha da uzaklaşıyor.Bir ara rest çektim gülle geldi buluşmaya.Yine öyle mi yapmalı bilmiyorum ki.Aramız iyi aslında kavgamız filan yok ama monotonlaşıyor gibi geliyor..

O zaman hiçbir şey yapma onuda bırak biraz kendine sürekli güzel msj atmak zorunda değiller sende öyle mecbur değlsin içinden gelirse atar şu yer yüzünde en zor şey ilişkileri yürütmektir.

O zaman hiçbir şey yapma onuda bırak biraz kendine sürekli güzel msj atmak zorunda değiller sende öyle mecbur değlsin içinden gelirse atar şu yer yüzünde en zor şey ilişkileri yürütmektir.

Peki o zaman iyice monotonlaşmaz mı sizce ?

sık sık görüşüyoruz davranışlarında da çok sorun yok.ilgili benimle tabi yine de ilk aylardaki aşırı ilgisi yok malesef ve romantikliği..

hergün her saat görüşsen dahi yeni şeylerle ilişkinizi besliyorsan sıkılma bıkma olmamalı ikiniz de birden sınav stresi filan varsa genel bir sıkkınlık olabilir ama ben bu tarz durumlarda sığınılacak ilk liman olarak sevdiğimi görürdüm ... Oturup konuşmalısın sana anlatmadığı sıkıntıları olabilir

Sık sık görüşüyoruz davranışlarında da çok sorun yok.İlgili benimle tabi yine de ilk aylardaki aşırı ilgisi yok malesef ve romantikliği..
Canım romantik mesajlar yazmamasını geçtim. Mesela bizde sevgilimle ilk 1-2 haftalık süreçte mesela sabahlara kadar uyumadan mesajlaşırdık. Sonra hergün görüşmeye başladık, e haliyle o mesajlarda azalmıştı.
3-4 gün sonra 9 ay olacak mesela biz birlikte olmaya başlayalı, genelde çok sık olmasa da mesajlaşırdık. Bazen ben döktürürdüm onun acayip hoşuna gider bunları okumak biliri, kendiside söyler zaten. O da karşılık verir. Ha, şu aralar ne ben yazıyorum ne o yazıyor kendiside dile getiriyor zaten hiç yazmıyorsun diye.
Hergün 3-4 saat birlikte zaman geçiriyoruz, 1-2 saat telefonda konuşuyoruz. Mesaj yazılamaz mı yazılır ama o işinden fırsat bulduğu an arar. Bunu bildiğimden takmam.

Ama sen diyorsun ki, ilk aylarda ki ilgisi yok. Bence mesaj yazıp yazmamasını bırak buna odaklan derim.
Mesaj yazmaması da ilgisinin azalmasından kaynaklıdır o zaman.
İlgi olayına çok dikkat ederim ben, insanın kendi davranışları, bakışı, özverisi herşeyi ele verir.
Sevgilimin ilgisi her geçen gün daha da fazlalaşıyor bana karşı bunu her halinden, tavrından hissediyorum. O heyecanı görebiliyorum ben onda.
Senin yapman gereken düzgünce oturup konuşmak. İlgin azaldıysa söyle bileyim de örneğin. Ya da bunun bir sebebi var mı de. Vardır muhakkak.
Karşılıklı konuşup çözülecek bir olay bu. Sen tek başına ne yapabilirsin ki..

Erkekleri karşına alıp konuşmak da ayrı bir olay.. Ben biraz daha gözlemde kalıyım kızlar 2 ay sonra sınav geçince yine böyle olursa o zaman bakarım ama yaz tatili gelicek mesafe girecek araya

canım ilişkiniz ne kadarlık? belki birbirinize iyice alıştığınız için de olabilir bu durum.. benimki de öyleydi ilk zamanlarda daha sonra azaldı bunlar, sorduğumda seni etkilemeye çalışmama gerek yok ki zaten birbirimizin ne olduğu biliyoruz dedi. zaten bende üstelemedim benim için çokta önemli değil..

ilgi görmek için öbür boyu da rest çekemezsin ya :)
içinden gelmiyorsa zor bence
onu olduğu gibi kabul et bence
ben pek konuşman taraftarı değilim bence sevgilinde sorun yok
kısa süre içinde yoluna girer işler
yani yoluna girer dediğim ilgisizliğine alışırsın :)
ama illa ilgili olcak diye bişey yok, mutlaka başka iyi huyları vardır onları görmeye çalış bence
bizim gibi sevgilisi olmayanları düşün bir de

Bir buçuk yıllık canım..Sanırım onda da o rahatlık var.Hiç ayrılmayacakmışız gibi geliyor demişti yakın zamanda laf arasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…