benimki de 1,5 -2 yıldan sonra böyle oldu zaten, normal bence takma bu kadar ..
canım benimde 2 yıllık bir iliskim var, iyiyiz, bıkmadık birbirimizden, sabaha kadar msajlasırız ama eski romantikliği kalmadı malesef sevgilimin... Eskiden ayda bi gül alır gelirdi süprizler yapardı, sürekli ask mesajları ask sarkıları yazardı ama simdi pek yokk malesef:) Bazen kücük süprizler yapıyor ama, cikolata alıyor gece evine geçerken cips alıyor evime bırakıyor kapıyı ac diyor bakıyorumki kocaman 1 poset dolusu abur cubur :) yemeyi cok severimde:)) ama mtluyum ben yaa, alıstık birbirimize birseyler oturdu yerine, biraz odunlastı ama olsun bu tüm erkeklerde var maesef:)
Kızlar ya ilişkimizin ilk aylarında sürekli romantik duygusal mesajlar atan sevgilimden artık böyle mesajların gelmesi mucize gibiNe yapmam gerek kızlar ya yine eskisi gibi olması için? Yanlış olduğunu biliyorum ama dün dayanamadım dedim artık eskisi gibi mesajlaşmıyoruz diye.O da sen de atabilirsin öyle duygusal mesajlar hem sınav stresim var bu ara dedi ama üniversitedeyiz sürekli sınav oluyor zaten komite sistemi.Tamamen bahane yani güzel mesajlar attığı zamanlarda da sınavlar vardı.. Lütfen yardım edin..
3 yıllık ilişkimiz var :) Herhalde bizim kadar mesajlaşan ve konuşanı yoktur. Ben ama ona o kadar romantik ol demiyorum o diyor. Ve çok sık buluşuruz :) Her gün nerdeyse birlikte geziyoruz,alışverişteyiz,dizi başladığında hemen mesaj yazıyor ''dizin başladı birlikte izleyelim mi?'' O evinden ben evimden mesajlaşa mesajlaşa (çoğu kez dizidekilerle uğraşır xD ) ama mesajlaşmamız,sabahlamamız,buluşmamız hala aynı. Yalnız bana çok nadir çiçek alıyor :) Hep bana bi çiçek alamıyorsun ama çiçekten daha pahalı hediyeler alıyorsun diyorum. ''Babana nasıl açıklayacaksın,kızmaz mı? Gözüme soka soka nişanlısından aldığı koca buketi eve getiriyor diye'' diyor. Gül? 3 ayda bir alıyor. Bilmiyorum ki aşırı romantik bi çiçek almıyorutanıor mu anlamıyorum ki
bu sorunu bende yasamistiiiim bidaha da duzelmedialiskanlik oluyor sanirim birbirinizin hayatinda ozel biri degilde biraz daha aileden gibi daha dogal olmaya baslaniyor sanirim ama bu erkeklerin odunlasmasi mi demek onu bende bilmiyorum sevgisinde bi azalma olmadigina emindim ama sadece ayni adam degildii atigi mailler sozlerii yaptigi seylerr allahiim cok mutlu olurdum sonra bitti benim peri masali gercek dunyaya donduk
canim tahtaya vuurr
seninki romantik cinsindenmissne sanslisiiinn
bu söyledigin küçük şeyler bile insanı cok cok mutlu ediyor bence
o küçük davranısları bile esirgeyenler vardır mutlaka..
evet canım hep kücük süprizler yapar sagolsun ama bana neden gül almıyosun artık diye mızmızlandıgımda ''askım pahalı yaaa, bosver gülü'' diyor..
Ama şöyle de bir özelliği var, sık sık buluşuyoruz mağazalara bakınıyoruz birlikte alıştırıyorum simdiden, gördüğü begendiği ne warsa pahalı olsa bile alalım sana bunu cok yakısır diyor, 5 10 liralık güle de mızmızlanıyor cok tuhaf)
Aynı durumdayız. Nişanlım da bana çiçek almıyor
Aynen canım ya :) Ama sanırım er geç her ilişkide oluyor bu benim anladığım.Hiç olmasa evlenince bitiyor zaten.Artık canımı sıkmıcam.
ilginc yaa parasından degil ama :)
hani ara sıra süpriz yap kocaman kokulu papatyalarla cık karsıma, gül bırak kapıma ne war yanii erkeksin düsün o kadarınıda yaa:)
en son gülümü sevgililer gününde aldım düsün :)
eskiden gülü sürekli alırdı, 1. yılldönümümüzde balkonumun tam asagısındaki yola gül yapraklarıyla kocaman seni seviyorum yazmıstı, o adam bu adam istee nerden nereye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?