evet canım hep kücük süprizler yapar sagolsun ama bana neden gül almıyosun artık diye mızmızlandıgımda ''askım pahalı yaaa, bosver gülü'' diyor..
Ama şöyle de bir özelliği var, sık sık buluşuyoruz mağazalara bakınıyoruz birlikte alıştırıyorum simdiden, gördüğü begendiği ne warsa pahalı olsa bile alalım sana bunu cok yakısır diyor, 5 10 liralık güle de mızmızlanıyor cok tuhaf)
sanırım bu sorunun en büyük sebebi insanların herşeyi ilişkinin ilk dönemlerinde yaşayıp bitirme çabası.. 4. senemiz bitmek üzere sayılı günler kaldı, biz tam tersi olarak yaşadık ilk dönemlerde zaten gerçekten hissetmeden birbirimize seni seviyorum bile demedik.. Hala daha saçma gelir 1 haftalık cıkmaya baslayanların aşk dolu cumleler kurması falan.. bana attığı her seni seviyorum geçen msjı dahi hala saklarım çünkü o aşkını sakız etmedi hiçbi zaman.. Çoğu arkadasımızın tabırınde liseli sevgililer gibiymişizHiç üzülmeme dayanamaz az bi kırıldıgımı hissetsin ellerinde çiçeklerle bekler beni Karşılıklı olarak ikimizde tatlı kelimeleri eksik etmeyiz birbirimizden herşeyi karşı taraftan beklemekte dogru değil , ilişkiye % 70 bayanların yön verdiğini düşünüyorum bizim tutumlarımız tavırlarımızda önemli
masallah de caniiim valla cok imrendim nazarim degecektadindan yenmez bir iliskiniz var desene
Canım beniim teşekkür ederiimmÇok şükür herşeyimiz yolunda Allah herkese en guzellerını yasatsın inşallaahh
cope gidicek diyedir... ama sana aldigi bir bluzu giydiginde hep o aklina geliir o yuzden o daha anlamli geliyor olabilirr
ay canım çöpede atmıyorumki, bi kac tanesini atmıstım ama digerleri hep duruyor masamda papatyadan taç yapmıstı 1 yıl önce onu bile saklıyorum :)
aslında genel olarak bakarsam minnaksultan'a katılıyorum ilk zamanlar böyle degildik, süprizler yapmazdı gül almazdı sonraları basladı.Zaten ben en ufak biseyden mutu olan bi insanım, geceleri seni seviyorum demeden uyumaz sesimi duymadan uyuyamaz mtlaka arar sonra yatar, cokta odun degil ama biz kadınlar hep daha fazlasını isteriz bilirsiniz:)
insallah canim beniiim :) herkesin asik olup sevildigi bi dunya cok guzel olurdu bee savaslar olmazdi bile bence.. o derece
benım papatya taacım öyle kötü kuruduki poşet içinde hatıra kutumuzda saklıyorumRomantızm zaten sadece kelimelerle olcak sey degıl tatlım mesela sırtımı duvara dayamim diye araya yastık koyması bile beni çok mutlu ediyo düşünmesi önemli olaan malesef doyumsuzuz ilişki konusunda haklısın o yuzden dıyorum ılıskıye %70 kadın yön veriyo kadının tutumundan dolayıda erkek kendını gerı cekıyo hele bıde sureklı bıdı bıdıya bagladıkmıı koşar adım uzaklastırıyoruz sevgılıcıklerı
aynen canım, cok fazla birseye gerek yok aslında dediğin gibi kücücük seyler bile ne kdr mutlu ediyor insanı,
Allah vermiş bize bikere o çeneyi susturanın vay haline =)
ilginc yaa parasından degil ama :)
hani ara sıra süpriz yap kocaman kokulu papatyalarla cık karsıma, gül bırak kapıma ne war yanii erkeksin düsün o kadarınıda yaa:)
en son gülümü sevgililer gününde aldım düsün :)
eskiden gülü sürekli alırdı, 1. yılldönümümüzde balkonumun tam asagısındaki yola gül yapraklarıyla kocaman seni seviyorum yazmıstı, o adam bu adam istee nerden nereye)
canim iki tarafinda dikkatli ve istekli olmasi lazim bence. bi evli cift var ailece dostumuz cocuklari var 2 tane her cuma cocuklari bakiciya birakip aksam yemegine ve sinemaya giderlermis hic aksatmadan.... yoksa hayat mucadelesii zor romantizm unutulup gidiyor... ama bunu zaten evli olmayan ciftler surekli yapiyor yani biz bu soruna nasil cozum getiririz bilmiyorum
sanırım bu sorunun en büyük sebebi insanların herşeyi ilişkinin ilk dönemlerinde yaşayıp bitirme çabası.. 4. senemiz bitmek üzere sayılı günler kaldı, biz tam tersi olarak yaşadık ilk dönemlerde zaten gerçekten hissetmeden birbirimize seni seviyorum bile demedik.. Hala daha saçma gelir 1 haftalık cıkmaya baslayanların aşk dolu cumleler kurması falan.. bana attığı her seni seviyorum geçen msjı dahi hala saklarım çünkü o aşkını sakız etmedi hiçbi zaman.. Çoğu arkadasımızın tabırınde liseli sevgililer gibiymişizHiç üzülmeme dayanamaz az bi kırıldıgımı hissetsin ellerinde çiçeklerle bekler beni Karşılıklı olarak ikimizde tatlı kelimeleri eksik etmeyiz birbirimizden herşeyi karşı taraftan beklemekte dogru değil , ilişkiye % 70 bayanların yön verdiğini düşünüyorum bizim tutumlarımız tavırlarımızda önemli
ay canım çöpede atmıyorumki, bi kac tanesini atmıstım ama digerleri hep duruyor masamda papatyadan taç yapmıstı 1 yıl önce onu bile saklıyorum :)
aslında genel olarak bakarsam minnaksultan'a katılıyorum ilk zamanlar böyle degildik, süprizler yapmazdı gül almazdı sonraları basladı.Zaten ben en ufak biseyden mutu olan bi insanım, geceleri seni seviyorum demeden uyumaz sesimi duymadan uyuyamaz mtlaka arar sonra yatar, cokta odun degil ama biz kadınlar hep daha fazlasını isteriz bilirsiniz:)
çook çook haklısın bence de en büyük görev kadınlara düşüyor.
insan dönüpte kendini de sorgulamalı..
karsı tarafa suc atarak bir yere varamıyoruz;hersey karsılıklı çünkü.
Allah daim etsin mutlulugunuzu...
canim hakliymissinkonuyu actim sevgilimize yaptigimiz surprizler diye 59 ksii bakmis 1 kisi yazmis demekki sorunun kokuu buuu!! ben mesela bi kere surpriz yaptim ona buyuk bi surpriz sonrasinda ama ben sana surpriz yapmadim diye uzulmustu... demekki ben yaptikca o da yapmak isteyecek.. tebrik ediyorum dogru teshis koymussun caniim
sonucta bizde yasayarak ögrendik bu gercegi
tesekkür ederim canımm..
E artık yaşarak bunlarıda ögrendik ama ögrendigim en önemli nokta gercekten bu.
"bizde çabalamazsak olmuyor"
Kızlar ya ilişkimizin ilk aylarında sürekli romantik duygusal mesajlar atan sevgilimden artık böyle mesajların gelmesi mucize gibiNe yapmam gerek kızlar ya yine eskisi gibi olması için? Yanlış olduğunu biliyorum ama dün dayanamadım dedim artık eskisi gibi mesajlaşmıyoruz diye.O da sen de atabilirsin öyle duygusal mesajlar hem sınav stresim var bu ara dedi ama üniversitedeyiz sürekli sınav oluyor zaten komite sistemi.Tamamen bahane yani güzel mesajlar attığı zamanlarda da sınavlar vardı.. Lütfen yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?