• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim hakaret etti

Yuh terbiyersiz herif! Bi halt olmaz bu adamdan, ayrıl kurtul.
Ayrıca yazın boş boş oturmayıp ek gelir olsun diye çalışması, bundan gocunmaması çok iyi özellikler halbuki. Gurur duyulacak bir şey. Ama hakaretleri, tutumu, bakış açısı berbat! Yaptığı şeyin arkasında gururla durmayı, insanlarla iletişim kurarken saygılı olması gerektiğini öğrensin önce.

Şok olurum çünkü o etmiyordu. Bana üsluptan sağlıklı davranıştan bahsediyordu
ilişkiniz baştan aşağı sağlıksız zaten ne sağlıklı davranışı? adam seni çocuk yaşta bulup eğitmiş sen de burada onun için değiştim bilmem ne masalı anlatıyosun

Memurların ayrı bir iş yapması yasak. Yaptığı şey yasal değil. Memur olduğunu varsayarak yazdım ama özel sektördeyse geçerli değil tabi.
Bu arada hakaret etmemiş. Annenizin avret yerlerini diline dolamış. Aradaki farkı iyi kavrayın.

Sadece gerizekalı deseydi belki derdim ama annenizle ilgili söyledikleri kabul edilecek cinsten değil.

İnşaatta çalışmak ayıp değil
Şu ettiği laflar ayıp ve iğrenççççç
Ailen haklı. Bu adamdan olmaz

Kendinden büyük ve evlenmek istemeyen öğretmen, sınıfta çekilmiş karizmatik pozlar, ya o ya hiç diyip saplantılı seven romantik kız.

meraketme siz misiniz, bu da yeni fanteziniz mi?

Ayy ettiği küfürlere bak manyak mıdır nedir. Siz hiç fark edemediniz mi bu kadar küfürbaz olduğunu.ben sizin yaptığınızı da doğru bulmadım ama o baya abartmış yanş

İyi ki bu olay olmuş da gerçek yüzünü görmüşsünüz. Kibardı falan demişsiniz. Demek ki sinirlenince böyle çirkinleşen biri. Ayrılın her yerden engelleyin birdaha görüşmeyin

5 yıldır tanışıyoruz. Ben 23 o ise 30 yaşında. İlişkinin başlarında ona ben hakaret etmiştim. Tam 5 yıl önüme getirdi. Öyle bir pişmanlık duydum ki bambaşka biri oldum. Çevremdeki herkes farketti.
Ama tam 5 yıl hakaret ettim diye ailesiyle bile tanıştırmayan kişi küfür etti . Ona yazıklar olsun dedim.
Hakedene ateş olurum dedi. 1 gün Sonra özür diledi ama hala sebebi sensin diyor

Hiç sağlıklı değil. Büyük ihtimal madde falan da kullanıyor.

koskoca öğretmen parasızlıktan utanarak inşaatta çalışıyor, nerede koskocalığı kdkfkdkfkdkf

Neymiş normal olmayan?

Şu laflardan sonra hala ayrılmaman mesela.
Normal olduğunu mu düşünüyorsun
Adama hala "sevgilim" diyorsun, yani bu adam için bir sürü sıfat varken hala "sevgilim".
ilginç yani.
ben bu tür küfürleri hazmedenleri daha anormal buluyorum.
8 senelik evliliğimi küfür ve hakaret yüzünden bitirdim.
Ki anama falan da edilmiş bi küfür yoktu, olsaydı şu an muhtemelen cezaevindeydim çünkü.
Adam ananıza sövüyor siz gidip "tam olarak neye bu kadar öfkelendin" diyerek adama psikanaliz yapıyorsunz.
Bi de neymiş normal olmayan...

Yaş farkı , istemeye ailesiyle gelmeyecek olması , ailesiyle görüşmüyor. instagramındaki paylaşımlarından hoşlanmamışlar. Ağırlıklı olarak kendisini çektiği hesabın sahte bir kişilik yansıttığını samimiyetsiz olduğunu düşünüyorlar.

Ee haklı değiller mi?

Yaş farkı , istemeye ailesiyle gelmeyecek olması , ailesiyle görüşmüyor. instagramındaki paylaşımlarından hoşlanmamışlar. Ağırlıklı olarak kendisini çektiği hesabın sahte bir kişilik yansıttığını samimiyetsiz olduğunu düşünüyorlar.
haksizlar mi?
eee son kararin ne? "sadece bir kere oldu, sokayim anamin a..ina videoyu , bunda ne var ki? bir daha yapmaz" diyip devam mi edeceksin evlemme istegine?

Ben öğretmen sevgilim inşaatta çalışsa bunun videsonu aileme göstermezdim sanırım. Utanılacak bir şey olduğu için değil ama ne gerek var? Bunu sosyal medyasında kendi mi paylaşmıştı?

Size verdiği tepkiye gelince direkt ayrılmanız gerekirdi. Annenize küfretmiş, daha ne olacak? Ne yaparsa bitirirsiniz ilişkiyi?

Şu laflardan sonra hala ayrılmaman mesela.
Normal olduğunu mu düşünüyorsun
Adama hala "sevgilim" diyorsun, yani bu adam için bir sürü sıfat varken hala "sevgilim".
ilginç yani.
ben bu tür küfürleri hazmedenleri daha anormal buluyorum.
8 senelik evliliğimi küfür ve hakaret yüzünden bitirdim.
Ki anama falan da edilmiş bi küfür yoktu, olsaydı şu an muhtemelen cezaevindeydim çünkü.
Adam ananıza sövüyor siz gidip "tam olarak neye bu kadar öfkelendin" diyerek adama psikanaliz yapıyorsunz.
Bi de neymiş normal olmayan...
Doğru

Back
X