• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim hakaret etti

haksizlar mi?
eee son kararin ne? "sadece bir kere oldu, sokayim anamin a..ina videoyu , bunda ne var ki? bir daha yapmaz" diyip devam mi edeceksin evlemme istegine?
eee özür de dilemiş koskoca karizmatik öğretmen, menopoza falan da girer Allah korusun, ne olacak başka canım

Ben öğretmen sevgilim inşaatta çalışsa bunun videsonu aileme göstermezdim sanırım. Utanılacak bir şey olduğu için değil ama ne gerek var? Bunu sosyal medyasında kendi mi paylaşmıştı?

Size verdiği tepkiye gelince direkt ayrılmanız gerekirdi. Annenize küfretmiş, daha ne olacak? Ne yaparsa bitirirsiniz ilişkiyi?
Bana atılmış bir videoydu. Ama o kadar doğal normal ve etiketsiz geldi ki gösterdim. Ailem de hiç garipsemedi

eee özür de dilemiş koskoca karizmatik öğretmen, menopoza falan da girer Allah korusun, ne olacak başka canım
asagilik kompleksi olmasa ne isinden utanirdi ne de boy boy karizmatik videolar cekerdi okulda.
Benim sınıfta çekilmiş karizmatik bir sürü videom vardı onlardan atardım çok lazımsa dedi.
bu da yeni nesil instagram ogretmenlerinden heralde. benim esim de ogretmen ama sosyal medyasindan anlayamazsin, tutup sinifta - ogrencilerle videolar cekip atmaz yani.
bu neden yasal onu da anlamadim. ogretmenler ego tatmin edicem diye sacma sapan kasinti videolara benim cocugumu katsalar ben sinir olurdum. yegenim 10 yasinda ilk defa geçen sene onu yuzu donuk sekilde sosyal medyamda paylastim

Bana atılmış bir videoydu. Ama o kadar doğal normal ve etiketsiz geldi ki gösterdim. Ailem de hiç garipsemedi
Mesele ailenizin garipsemesi değil zaten. Bir şekilde rahatsız olabilir bu paylaşımda sevgiliniz ama tepkisi ettiği küfür yenilir yutulur gibi değil.
Siz bunu yutup devam ederseniz, annenize daha çok küfür ettirirsiniz.

Adamdan izinsiz videosunu göstermeniz gerçekten ayıp.Tartışmalar kavgalar olur ama iş hakarete kadar gittiyse heleki ailenize hakaret ettiyse bu adamdan olmaz. Ayrıca bir eğitimci nasıl bu kadar iğrenç konuşur, şok oldum

Ayy ettiği küfürlere bak manyak mıdır nedir. Siz hiç fark edemediniz mi bu kadar küfürbaz olduğunu.ben sizin yaptığınızı da doğru bulmadım ama o baya abartmış yanş
3 yıl önce 2 yıllık sevgiliyken 2 yıldır hâlâ evini görmedim neden evde birlikte yemek yapmıyoruz vakit geçirmiyoruz bana güvenmiyorsun dedi. Amacını anladım ama
Ben de istediğim için onu evime davet ettim. Dışarıda vakit geçirdik o başka ilçede ben başka ilçede oturuyoruz. Neyse metroya bindik eve yaklaşırken içimi büyük bir huzursuzluk kapladı.
Ailem bana güveniyordu ve ben o güveni harcamak üzereydim. Sıkıntım büyüdü. Özür dilerim ama yapamam geri dön lütfen dedim.
Vedalaşırken öpmek istedim uzak durdu ve gitti. Sonrası Telefonu bir aldım ne yapıyorsun diye yazdım kızgındı .Tartışma çıktı Haysiyetsiz kız madem istemiyordun güvenmiyorsun neden çağırdın onca yolu getirdin oyun mu oynadın dedi terbiyesizlik yapma kötü hissettim fikrimi değiştirdim defol dedim orospu or*spu çocuğu vs vs demişti. Ama çok özürler diledi ve 3 yıl boyunca sakin efendi soğukkanlı durdu. Çok pişmandı.

hala sevgiliniz yani?
sevgilim hakaret etti diye başlık attığına göre.
kendi akıl muhakemesi zayıf insanların ailelerini dinlemeleri gerek bence. aileniz istememiş demek ki bir bildikleri varmış.
soktunuz mu videoyu söylediği yere?
neden babanızın dötüne değil de annenizin cinsel organına sokmak istediği konusuna da kafa yorsanız eski sevgilim hakaret etti diye başlık açardınız. ama başta dediğim gibi akıl muhakemenizde sıkıntı var.

3 yıl önce 2 yıllık sevgiliyken 2 yıldır hâlâ evini görmedim neden evde birlikte yemek yapmıyoruz vakit geçirmiyoruz bana güvenmiyorsun dedi. Amacını anladım ama
Ben de istediğim için onu evime davet ettim. Dışarıda vakit geçirdik o başka ilçede ben başka ilçede oturuyoruz. Neyse metroya bindik eve yaklaşırken içimi büyük bir huzursuzluk kapladı.
Ailem bana güveniyordu ve ben o güveni harcamak üzereydim. Sıkıntım büyüdü. Özür dilerim ama yapamam geri dön lütfen dedim.
Vedalaşırken öpmek istedim uzak durdu ve gitti. Sonrası Telefonu bir aldım ne yapıyorsun diye yazdım kızgındı .Tartışma çıktı Haysiyetsiz kız madem istemiyordun güvenmiyorsun neden çağırdın onca yolu getirdin oyun mu oynadın dedi terbiyesizlik yapma kötü hissettim fikrimi değiştirdim defol dedim orospu or*spu çocuğu vs vs demişti. Ama çok özürler diledi ve 3 yıl boyunca sakin efendi soğukkanlı durdu. Çok pişmandı.

hahah yine annenize küfretmiş.
adamın aklı fikri annenizin cinsel organında maşallah.

hala sevgiliniz yani?
sevgilim hakaret etti diye başlık attığına göre.
kendi akıl muhakemesi zayıf insanların ailelerini dinlemeleri gerek bence. aileniz istememiş demek ki bir bildikleri varmış.
soktunuz mu videoyu söylediği yere?
neden babanızın dötüne değil de annenizin cinsel organına sokmak istediği konusuna da kafa yorsanız eski sevgilim hakaret etti diye başlık açardınız. ama başta dediğim gibi akıl muhakemenizde sıkıntı var.
Terbiyesiz... videoyu o leş ağzına sokmak lazım belki haddini bilirsin. Kimsin sen konu açtım diye bu cüreti sana kim verdi ?

Daha önce hiç küfür ettiğini görmedim. Çok ilgili sevecen biriydi. Şok oldum
Ah canım ya kendi özgüveniyle savaşan biri demek ki aşırı ayıp etmiş şimdi ki eşimle bana sesini yükselttiği için ayrılmıştım. O günden sonra bir daha sesini yükseltmedi. Sakın kabullenme bu hakaretlerini ki ben hakaret işitsem sonradan barışma gibi bir durumum olmazdı

Terbiyesiz... videoyu o leş ağzına sokmak lazım belki haddini bilirsin. Kimsin sen konu açtım diye bu cüreti sana kim verdi ?

bunu sevgilinize de söylediniz mi?
neticede ben olanı söyledim. küfürü eden sevgiliniz. ben etmedim farkındaysanız.

Aferin böyle annenize küfür ettirmeye devam edin siz.
Bu adama hâla sevgilim deyin.

orospu or*spu çocuğu vs vs demişti. Ama çok özürler diledi ve 3 yıl boyunca sakin efendi soğukkanlı durdu. Çok pişmandı.
Kabahatin büyüğü sizde .

Kendinize bu sözü yakıştırıp ilişkiye devam etmek ne ya

Bunun affı olur mu ?

İkinizde normal değilsiniz.

Bırak sevgilimi ,babam , eşim bu lafı söylese asla affetmem .

Anneme edilen bir küfüre elhamdürüllah yarabbi şükür demek ne bu ya

Ve yeni üye olduğunuz için size nedense inanmak istemiyorum.

Küfürün hiçbir türlüsünün affı yoktur.

Bugün anana , yarın sana devam edecektir .

Başta da dediğim gibi hatanın en büyüğü sizsiniz sineye çekerek

Aslında izlemiştim ama uzun zaman geçtiği için değiştiğini düşündüm. 3 yıl geçti aradan
evlenince bu kadar az olmaz arasi merak etme. daha sık gelir hakaretler.
ustte bir yerde "bana hep saglikli iletisimden bahsederdi" demissin. diyemedin mi "kizinca bans o.pu cocugu diyen sen mi ders veriyorsun" diye? dinledin mi adami? şaka gibi.
ne ben hakaret ederim ne sevgilim / eşim bana hakaret edebilir. gecenlerde şaka amacli bir harekette bulunmustum (hakaret degil hareket) o an tepkisiz kaldi ama gün icinde saka amacli yaptigimi bildigini ama hoslanmadigini soyledi. ben de tekrar etmeyeceginin garantisini verip ozur diledim.
degil ki hakaret edecegim - hakaret duyacagim. hala da birbirimize askim cicim diyecegiz

Tamam anladık başka biri yüzünüze bakmaz diye, ortada kalırım korkusuyla bu leşee bağlandın,sana tavsiyem ananı seni ağzına kolayca alan bu adamı bırakma ,iki döver iki döver, namusunu diline dolar, sonra döner öper mutlu mesut yaşar gidersin.Aman bırakma bu iti başka kızlara musallat olmasın,bir nevi amme hizmeti gibi düşün dünyaya bir faydan olsun ...

Kabahatin büyüğü sizde .

Kendinize bu sözü yakıştırıp ilişkiye devam etmek ne ya

Bunun affı olur mu ?

İkinizde normal değilsiniz.

Bırak sevgilimi ,babam , eşim bu lafı söylese asla affetmem .

Anneme edilen bir küfüre elhamdürüllah yarabbi şükür demek ne bu ya

Ve yeni üye olduğunuz için size nedense inanmak istemiyorum.

Küfürün hiçbir türlüsünün affı yoktur.

Bugün anana , yarın sana devam edecektir .

Başta da dediğim gibi hatanın en büyüğü sizsiniz sineye çekerek
İlkinde yol verseydim ikinciyi duymayacaktım

İlkinde yol verseydim ikinciyi duymayacaktım

eeee neden ısrarla devam o zaman ?

Hiç mi onurunuz , haysiyetiniz yok ?

Erkek kıtlığı var da biz mi bilmiyoruz ?

Ne yer , ne içersiniz acaba ?

Bu kafa neden bu kadar sisli , bu kadar dumanlı ?

Back
X