- Konu Sahibi Minimini22
Ne kadar zamandır birliktesiniz? İstememiş miydi şimdiye kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabikide yaayak fetişi olabilir.
normalde başka fotoğraflar atıyor musunuz?
Hayır tabikide ya
Bu photosop mu gercek ayak mi
Dalga geçtiniz heraldeatın atın zarar gelmez
Haha, özellikle hobbit ayağı enfes olurdu.İnternetten kıllı ayak bulup ataydınız ya
Ne kadar uzun değişik dimiBu photosop mu gercek ayak mi![]()
Dalga geçtiniz heralde
Ne münasebet
Sıkıntılı bir süreç mı fetizm mı ne diyorlar
Ciddiyiz şuan sikinti yaşamak istemiyorum
Bu photosop mu gercek ayak mi![]()
2 yıl önceden arkadaştık işyerindenkaç aylık ilişki? ciddi derken mesela nerden anlıyosunuz bu ciddiyeti?
%100 Gerçek. Tayvanlı bir kadının ayağıymış.Bu photosop mu gercek ayak mi![]()
Evet sanki cocuk parmaklari sonradan eklenmis gibi. Bir de ilk basta 6 parmak sandim. Saydim tek tekNe kadar uzun değişik dimi
Bu konu beni aştı valla nerden bulur boleleri
Ay ben dee:)Fotosop dur bence bunu görünce kendi ayagimi sevdim
Tabikide atmadım tavır aldım kapandıEvet sanki cocuk parmaklari sonradan eklenmis gibi. Bir de ilk basta 6 parmak sandim. Saydim tek teksıkınti yapmayin siz de. Merak etmis olabilir ayaklarinizi. Ama ben olsam atmazdim. Hoslanmiyorum boyle foto atmaktan deyin ki ileride baska fotolar istemesin
Yine şukur sebebi cikti ; ayaklarim:)%100 Gerçek. Tayvanlı bir kadının ayağıymış.![]()
Açik acik sormayin da anlamasin. Aradan bir sure gectikten sonra sandalet alacaginizi soyleyin. Bunun uzerinden konu acilir. Gerci kis mevsimine girdik ama olsun :))Tabikide atmadım tavır aldım kapandı
Ilerde sikinti olur mu açık açık sorsamiydim fetizm miymiş neymis
Onu bilemedim
Of of sormayayım ozamanAçik acik sormayin da anlamasin. Aradan bir sure gectikten sonra sandalet alacaginizi soyleyin. Bunun uzerinden konu acilir. Gerci kis mevsimine girdik ama olsun :))