- 31 Mart 2023
- 828
- 163
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
-
ya bilmiyorum bir arkadaşım şehrime gelmiş gibi bakıyorum ben olaya, sınıftan biri de gelse giderdimCinsel yönelimler tersi söylense de değişebilir bu kişi zamanla biseksüel de olabilir o yüzden erkek arkadaşın haklı üzgünüm.
Ya bu date de degil. Date flortte olur. Çocukla florte gitmiyorsa normal iki arkadaş bulusmasi.merak ediyorum niye bu 20li yaslar deyttt de deytttt
Ingilizce kelimeye arapca karsilik vereyim o zaman çok eğreti duruyor bu kelimeYa bu date de degil. Date flortte olur. Çocukla florte gitmiyorsa normal iki arkadaş bulusmasi.
Sevgilisine de kalkip date'e gidiyorum dememistir insallah
Çocuk bana öyle dedi direkt onun yazdığını yazdım. Çocuk tuhaf jargonlarla konuşuyor zatenYa bu date de degil. Date flortte olur. Çocukla florte gitmiyorsa normal iki arkadaş bulusmasi.
Sevgilisine de kalkip date'e gidiyorum dememistir insallah
Ben demedim çocuğun dediğini yazdım bilmiyorum niyeIliskinin dinaminigine gore degisir..yani sen rahatsiz olursan yapmaman gerekir..ek olarak bu müdahale git gide artacaksa sonu kötü olur onu da bil..ya bide alakasiz ama buluşalım dedi demek yerine date e cikalim demek niye? Simdi buna mı takıyorsun diyenler olacak ama takiyorum merak ediyorum niye bu 20li yaslar deyttt de deytttt
Ya ben biraz geri kafalıyım yani başbaşa görüşmezdim aynı şekilde sevgilimin de lezbiyen bi kızla date’e çıkmasını istemezdim. Konuşabilirler ama başbaşa buluşmak, hayır:dya bilmiyorum bir arkadaşım şehrime gelmiş gibi bakıyorum ben olaya, sınıftan biri de gelse giderdim
Cocuk date dediyse niyeti bozmusÇocuk bana öyle dedi direkt onun yazdığını yazdım. Çocuk tuhaf jargonlarla konuşuyor zaten
Zaten ben de onu düşününce kötü hissettiğim içinYa ben biraz geri kafalıyım yani başbaşa görüşmezdim aynı şekilde sevgilimin de lezbiyen bi kızla date’e çıkmasını istemezdim. Konuşabilirler ama başbaşa buluşmak, hayır:d
Yok ya herkese aşko falan diyor niyetlik bir durum yok ki date’i herkes kullanıyor bir sorun gerçekten göremedimCocuk date dediyse niyeti bozmus
Tam olarak öyle oldu. Sevgilim benim gerçi hiçbir erkek arkadaşımla görüşmemi de istemiyor. Ona hak versem de dozajı kaçırıdğını düşünüyorum kısıtlanmış hissediyorumBu konuda empati kuramadım kim haklı kim haksız bilemedimikili ilişkilerde yeni insanlarla tanışıp buluşmaya karşıyım ama eskiden gelen arkadaşlık varsa neden olmasın diye düşündüm şuan.
İşte gitgide artıyor sanki. Hiçbir erkek arkadaşımla görüşmemi istmeşyor direkt de işte hepsini söyleyemiyorIliskinin dinaminigine gore degisir..yani sen rahatsiz olursan yapmaman gerekir..ek olarak bu müdahale git gide artacaksa sonu kötü olur onu da bil..ya bide alakasiz ama buluşalım dedi demek yerine date e cikalim demek niye? Simdi buna mı takıyorsun diyenler olacak ama takiyorum merak ediyorum niye bu 20li yaslar deyttt de deytttt
Date, flort eden iki kişinin buluşmasidir.Yok ya herkese aşko falan diyor niyetlik bir durum yok ki date’i herkes kullanıyor bir sorun gerçekten göremedim
Sevgilim başka şehirde. Ben daha önce böyle bir şey yaşamadığım için (ilişkimizin ilk başında 3 erkek arkadaşıyla kız arkadaşının yanına onların şehrine geldi diye ziyarete gitmişti sadece) empati yapamıyorum.Sen kızıyor karışıyorsan o da kızar karışır.
Sevgilinle birlikte gidin madem tanıyorlarsa birbirlerini.
Son tahlilde kendi fikrim şu; Koca koca insanlar kiminle görüşüp kiminle görüşemeyeceğine kendisi karar vermeli. Üst akla ihtiyacımız yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?