sevgilim her dediğimi yapıyor

askerde olmasının cok etkisi vardır bence..bir şeyin kıymeti en iyi yoklukta anlaşılır çünkü .. inşallah dönünce de formunu korusun :)

Son düzenleme:
Bence senden uzak kalmak ona sensizliğin ne kadar zor olduğunu göstermiştir ve seni kaybetmemek için birşeyler yapması gerektiğinin farkına varmıştır.
Göz boyamak olsa bunu daha önceden de yapardı.
Ama askerden geldikten sonraki tavırları,davranışları çok daha önemli.
Eğer geldikten sonrada aynı davranıyorsa tamamdır bu iş :)
Kısmet tabi..Rabbim hayırlısınız nasip etsin hepimize yerimseniben

askerden sonra değişmemesi için ne yapılabilir hatta zaman zaman çok asabi tavırlar görüyorum ama bana karşı değil.

gerçekten anlamak zor galiba sevgilin askere gitmeden özel yemek davetleri sonra askerden sonra evlencen iyisinden bir kız gerek sana diye pohpohluyorlar onlarda kendini bişi sanıyor askere gidince aramazsa sen zaten kesinlikle tezelzül etme... üzülme de canım layığını bulacaksın eminim...

rica ederim canım ama dediğim gibi öyle olmuştur aklı başına gelir sen kafanı yorma ''ben hata ettim arayacak vaktim olmadı'' diyecektir ama askere gitmeden bir gün öncesinden arar zaten aramazsa büyük ayıp eder kalbini kırmış nede olsa ... erkeklere çok yüz verince değişiyorlar fazla ilgili gibi asla görünmeyecen sevdiğini bilsin ama az iligilenilen erkek ayrılmaktan korkuyor sevince ben öle yapıyormusumda haberim yokmuş mesela kendi söyler bana..

Back
X