Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

Ohooo daha büyüme çaginiz bile tam bitmemiş ama spor kotu bısry degil siz istiyorsanız yapın haa sevgiliniz de belki dış görünüş değil sağlık için diyordur sanıyorum cok kafanıza takmamaniz gereken bir konu cubku önümüzde saha uzuuunnnnn yıllar var ☺️

Ohooo daha büyüme çaginiz bile tam bitmemiş ama spor kotu bısry degil siz istiyorsanız yapın haa sevgiliniz de belki dış görünüş değil sağlık için diyordur sanıyorum cok kafanıza takmamaniz gereken bir konu cubku önümüzde saha uzuuunnnnn yıllar var ☺
Ben zaten sabah akşam 1 saat yürüyorm ama basen var gitmiyor

Kendin için yap sporu,hasbam daha 19 yaşında neye karışıyor önünüzde kocaman bir hayat var.. otursun oturduğu yerde,gitsin okusun ekmeğini kazansın senin kilondan ona ne daha şimdiden takıntılı varlığa bak sen. Ayrıca resme baktım gayet normalsin.

Kendin için yap sporu,hasbam daha 19 yaşında neye karışıyor önünüzde kocaman bir hayat var.. otursun oturduğu yerde,gitsin okusun ekmeğini kazansın senin kilondan ona ne daha şimdiden takıntılı varlığa bak sen. Ayrıca resme baktım gayet normalsin.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben ona hep saygı sevgi gösterdm ondan öyle yapıyor sadece biraz basenli olduğum için öyle yapıyor bide her buluştuğumuzda güzel ol bakimli ol diyor

Kaç yaşında.

Tavsiyede bulunmak normal ancak sevgilinizin sürekli bu şekilde uyarıda bulunması hiç normal değil.

Bir kaç zaman sonra ozguveni zedelenmiş biri olarak konu açarsınız.

u kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim
başta kör müydü siz rahatsız değilseniz o rahatsızsa bu durumdan uzasın yoluna baksın

Kaç yaşında.

Tavsiyede bulunmak normal ancak sevgilinizin sürekli bu şekilde uyarıda bulunması hiç normal değil.

Bir kaç zaman sonra ozguveni zedelenmiş biri olarak konu açarsınız.
19 yaşında evet hiç öz güvenm kalmadı belim İnce olduğu için her giydigimi taşırdm şuan nerede uzun birşey varsa bol varsa giyiyorm yemek yemiyorm ☹️☹️

Ben de insanlara 'hadi beraber squat yapalim' diyorum, iş arkadaslarima çizelge hazırlıyorum-molalarda kim kaç hareket yaptı falan diye. Bunun sebebi milleti kilolu görmem değil . Teşvik etmek. Hem de yanıma spor arkadaşı bulmak.
Ayrıca kötü bir şey dememiş ki.
Şu genetik sözü bana bahane gibi geliyor
Bı de genetik olarak Cok zayıf insanlarız,küçük memelerimiz ve düz gotlerimiz var. Ama 'genetigim bu' demeden squata başladım bundan 5 yıl önce. Hala ara ara yilda bir ay yapiyorum. Artık öyle kese gibi bir popom yok, oldukça şekilli, yuvarlak iki topa sahibim.
Sizin basenlerin genetik olduğunu düşünüyorsunuz ama ailenizde aynı genetihe sahip olup basenine uygun beslenen-duzenli spor yapan var mıydı? Eğer yoksa bu genetiği sporla duzelmeyeceginize dair inancınızı neye borçlusunuz?
Eğer adam kendi göt göbek büyütüp sana spor yap falan dese farklı bir tanıtım olurdu ama bu haliyle seni olumlu seylere yönlendirmek istiyor ama salak bir insan olduğu için eline yüzüne bulaştıryor gibi geldi. Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan beraber spor yapın. Çok keyifli olyor. Sınav cekerken bacaklarına ağırlık olarak oturun falan...iki kişi olunca spor daha eğlenceli oluyor...

Back
X