Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

Kendin için yap sporu,hasbam daha 19 yaşında neye karışıyor önünüzde kocaman bir hayat var.. otursun oturduğu yerde,gitsin okusun ekmeğini kazansın senin kilondan ona ne daha şimdiden takıntılı varlığa bak sen. Ayrıca resme baktım gayet normalsin.
Ben zaten onunla bir geleck düşünmüyorm o yaşta dglm bunu onada söyledim ama seviyorm ne yapacagimi da bilmiyorm

Ben de insanlara 'hadi beraber squat yapalim' diyorum, iş arkadaslarima çizelge hazırlıyorum-molalarda kim kaç hareket yaptı falan diye. Bunun sebebi milleti kilolu görmem değil . Teşvik etmek. Hem de yanıma spor arkadaşı bulmak.
Ayrıca kötü bir şey dememiş ki.
Şu genetik sözü bana bahane gibi geliyor
Bı de genetik olarak Cok zayıf insanlarız,küçük memelerimiz ve düz gotlerimiz var. Ama 'genetigim bu' demeden squata başladım bundan 5 yıl önce. Hala ara ara yilda bir ay yapiyorum. Artık öyle kese gibi bir popom yok, oldukça şekilli, yuvarlak iki topa sahibim.
Sizin basenlerin genetik olduğunu düşünüyorsunuz ama ailenizde aynı genetihe sahip olup basenine uygun beslenen-duzenli spor yapan var mıydı? Eğer yoksa bu genetiği sporla duzelmeyeceginize dair inancınızı neye borçlusunuz?
Eğer adam kendi göt göbek büyütüp sana spor yap falan dese farklı bir tanıtım olurdu ama bu haliyle seni olumlu seylere yönlendirmek istiyor ama salak bir insan olduğu için eline yüzüne bulaştıryor gibi geldi. Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan beraber spor yapın. Çok keyifli olyor. Sınav cekerken bacaklarına ağırlık olarak oturun falan...iki kişi olunca spor daha eğlenceli oluyor...
bende basklarini beraber spor yapalim diye tesvik ediyorum ama burada odaklanamamiz gereken erkek arkadasinin tavri, konu sahibi yemegi kestim diyor, baskasina yaranmak icin yapiyor kendisi icin degil, ya anoreksi olursa bunlar ciddigi seyler

Ben de insanlara 'hadi beraber squat yapalim' diyorum, iş arkadaslarima çizelge hazırlıyorum-molalarda kim kaç hareket yaptı falan diye. Bunun sebebi milleti kilolu görmem değil . Teşvik etmek. Hem de yanıma spor arkadaşı bulmak.
Bı de genetik olarak Cok zayıf insanlarız,küçük memelerimiz ve düz gotlerimiz var. Ama 'genetigim bu' demeden squata başladım bundan 5 yıl önce. Hala ara ara yilda bir ay yapiyorum. Artık öyle kese gibi bir popom yok, oldukça şekilli, yuvarlak iki topa sahibim.
Sizin basenlerin genetik olduğunu düşünüyorsunuz ama ailenizde aynı genetihe sahip olup basenine uygun beslenen-duzenli spor yapan var mıydı? Eğer yoksa bu genetiği sporla duzelmeyeceginize dair inancınızı neye borçlusunuz?
Eğer adam kendi göt göbek büyütüp sana spor yap falan dese farklı bir tanıtım olurdu ama bu haliyle seni olumlu seylere yönlendirmek istiyor ama salak bir insan olduğu için eline yüzüne bulaştıryor gibi geldi. Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan beraber spor yapın. Çok keyifli olyor. Sınav cekerken bacaklarına ağırlık olarak oturun falan...iki kişi olunca spor daha eğlenceli oluyor...
Canım bende squat denedim bir işe yaramıyor evet haklısın beraber spor yapmak güzel ama arkadaşlarının bulunduğu ortama beni almıyorsa ben nasl onunla spor yapacm

cocuktan ayril.

spor yap. kilo ver. daha yasin cok kucuk saglikli bir aliskanlik kazanmış ol.

ayrica bizde genetik kismi emin ol curuyor. bizde de gobek genetik derdik 2 kuzen spor hocalariyla calisip yok etti o gobekleri. genetik bir tek benim bahanem kaldi. yok genetik menetik.

Allah aşkına ayrıl. Sana böyle söylüyorsa zaten seni sevmiyor demektir. Sevse kilo fln görmez gözü ki zaten kilolu değilsin.

cocuktan ayril.

spor yap. kilo ver. daha yasin cok kucuk saglikli bir aliskanlik kazanmış ol.

ayrica bizde genetik kismi emin ol curuyor. bizde de gobek genetik derdik 2 kuzen spor hocalariyla calisip yok etti o gobekleri. genetik bir tek benim bahanem kaldi. yok genetik menetik.
Evet haklısın şuan öyle bir öz güvenim oldu ki ondan ayrılıp karışsına bam başka biri olarak çıkacm

Kendisi de sporcuymuş ben olsam hic kacirmam birlikte yapabilecegimiz birseyler ayarlardim.

Ne var ki spor yapmakta? Bizim milleti de anlamiyorum spor yap, kilo ver demek hakaret gibi geliyor resmen cunku doguştan mikemmeller 😬 neyse mikemmeliği gecelim kişiye gore degisir sonuçta işin goruntu kismi ama spor aliskanligi için illa çook kotu fizige veya obez derecesi kilolu olmaya gerek yok.

Ben yillardir spor yapiyorum kilolu da değilim.
Ama spor yapsan kilo vermesen dahi goruntun degisir, goruntuyu boşver gun icindeki enerjin bile degişir aslinda.

Kendisi de sporcuymuş ben olsam hic kacirmam birlikte yapabilecegimiz birseyler ayarlardim.

Ne var ki spor yapmakta? Bizim milleti de anlamiyorum spor yap, kilo ver demek hakaret gibi geliyor resmen cunku doguştan mikemmeller 😬 neyse mikemmeliği gecelim kişiye gore degisir sonuçta ama spor aliskanligi için illa çook kotu fizige veya obez derecesi kilolu olmaya gerek yok. Ben yillardir spor yapiyorum kilolu da değilim.
Ama spor yapsan kilo vermesen dahi goruntun degisir, goruntuyu boşver gun icindeki enerjin bile degişir aslinda.
Adam bana kg ver deyince ben haklisin vermem gerek diyorum. Çünkü obezim. Ama 1.60 boya 55 kg nun nesini kg versin bu kiz. Hee vucudunda sarkiklik gobek var midir bilemeyiz. Belkide vucudu sıkılaşsın diye spor yap diyordur ama kg ver demek yanlış olur bence

Adam bana kg ver deyince ben haklisin vermem gerek diyorum. Çünkü obezim. Ama 1.60 boya 55 kg nun nesini kg versin bu kiz. Hee vucudunda sarkiklik gobek var midir bilemeyiz. Belkide vucudu sıkılaşsın diye spor yap diyordur ama kg ver demek yanlış olur bence

1.60 55 kilodaki herkes ayni goruntude olmuyor. Sadece zayif olmak iyi fizik anlamina gelmiyor. Yağ orani, yaglarin nerede toplandigi, vucut şekli cok sey degistirir. Konu sahibi nasil gorunuyordur bilmiyorum tabi ama dedigim gibi kilo vermeden sadece spor yapsa bile goruntu baya degisir. Bu kotu bisey degil.

Canım bende squat denedim bir işe yaramıyor evet haklısın beraber spor yapmak güzel ama arkadaşlarının bulunduğu ortama beni almıyorsa ben nasl onunla spor yapacm
Squat basen problemine bir çare değil ki,tam tersi kas yapıyor, hali hazırda kilolu olan üst bacağın formunu korumasını sağlıyor bile olabilir. Vücudunuza en uygun sporu arastirmalisiniz.
İkinci cümlenize gelince neden sizi bulunduğu ortama almiyor? Beraber ne sıklıkta zaman geçiriyorsunuz?

tamam spor yap,sağlıklı beslen, vücudunu şekillendir de konu bu değik konu sana karşı tavrı.bu adam saygısız .çok gençsiniz ikinizde çok yollardan geçecek olgunlaşacaksınız ve aslında aşkın görüntüylede ilgili olmadığını göreceksiniz. bu hormonların etkisi,şu,bu ...
sakın bu ergen çocuğun lafıyle aç filan kalma. diyet yapacaksanda uzman biriyle çalış lütfen.
saçın dökülebilir,ileride kemik erimesi ,adettten kesilme vs....

Canım ben hantal değilim sadece basenliym biraz
Hareketsiz demek istemiştim spor yapmıyorsanız hareketsizsinizdir. İlla kilo vermek için yapılmıyor sonuçta kilo hem sıkılaşırsınız hem de daha zinde olursunuz. Hayatında spor olan birisinin sevgilisinin de spora başlamasını istemesi gayet normal. Adam sizden hakaret ederek istememiş bunu buradaki yorumlara bakmayın alınacak bişi yok.

Back
X