Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

1.60a 55 kilo az değil ki... ben de aynı boydayım, 52ye çıktım hemen spor yapıp 50ye indim hemen ki 35 yaşında, doğum yapmış insanım. Erkek arkadaşın devamlı spor yaptığı için daha çok dikkatini çekmiştir. İnsanlara okulunu bitir, kilo ver gibi tavsiyelerde bulunmak kötü değil. Seni seviyormuş güzel bir öneride bulunmuş.

Sizi böyle kabul edemiyorsa niye girmiş hayatınıza??Kilo vermek istiyorsanız verin ama onun için değil kendiniz için verin.Ne biçim bi dünya olduk ya varsa yok dış görünüş varsa yoksa bi karış bel çubuk kraker bacak kuru g.....t sevdası.Sinirlerim bozuluyor ya bu karşılarındakine “zayıfla spor yap kilo ve bik bik bik” diye ötenlere.

Sizi böyle kabul edemiyorsa niye girmiş hayatınıza??Kilo vermek istiyorsanız verin ama onun için değil kendiniz için verin.Ne biçim bi dünya olduk ya varsa yok dış görünüş varsa yoksa bi karış bel çubuk kraker bacak kuru g.....t sevdası.Sinirlerim bozuluyor ya bu karşılarındakine “zayıfla spor yap kilo ve bik bik bik” diye ötenlere.
👏👏👏👏👏

Muhtemelen kilonuzu değil basenlerinizi beğenmiyor. Kilonuz çok değil çünkü. Sizide rahatsız ediyorsa basen eritmeye yönelik sporlar yapabilirsiniz. Basenli vücut şekli zayıf bile olsan geniş gösteriyor popoyu.

Kilolulara bişi denince sinirler bozuluyor ama zayıf hemcinslerinize kuru gt falan deyince bi şey olmuyor herhalde. Çook uzun bir süre zayıftım ben, içiniz rahat olsun bize de kilo al diyorlar. Üstelik ben mesela kimsenin yüzüne ayy ne kadar şişkosun kilo ver dendiğini duymadım ama yüzüme karşı çok zayıfsın kilo al çok dendi. Herkes haddini bilip hakaret etmese iyi olur yani bari biz yapmayalım.

Takılma boşver mutlu olduğun şeyler için mücadele ver. İkinizde daha çocuksunuz 🙄

Hareketsiz demek istemiştim spor yapmıyorsanız hareketsizsinizdir. İlla kilo vermek için yapılmıyor sonuçta kilo hem sıkılaşırsınız hem de daha zinde olursunuz. Hayatında spor olan birisinin sevgilisinin de spora başlamasını istemesi gayet normal. Adam sizden hakaret ederek istememiş bunu buradaki yorumlara bakmayın alınacak bişi yok.
Ben zaten Sabah akşam olmak üzere 1saat yürüyorm

Kendisi de sporcuymuş ben olsam hic kacirmam birlikte yapabilecegimiz birseyler ayarlardim.

Ne var ki spor yapmakta? Bizim milleti de anlamiyorum spor yap, kilo ver demek hakaret gibi geliyor resmen cunku doguştan mikemmeller 😬 neyse mikemmeliği gecelim kişiye gore degisir sonuçta işin goruntu kismi ama spor aliskanligi için illa çook kotu fizige veya obez derecesi kilolu olmaya gerek yok.

Ben yillardir spor yapiyorum kilolu da değilim.
Ama spor yapsan kilo vermesen dahi goruntun degisir, goruntuyu boşver gun icindeki enerjin bile degişir aslinda.
Canım bunu bir daha dile getirmekk var birde günde iki-üç kez dile getirmek var ben spor koptu birşey demiyorm ki sürekli bunu demesi sacma kendisi besyocu bazen yüzünü yikicak zammı olmuyor saçı başı dağınık ben ona hiç bir zmn büne kendine çeki düzen ver demiyorm

Kilolulara bişi denince sinirler bozuluyor ama zayıf hemcinslerinize kuru gt falan deyince bi şey olmuyor herhalde. Çook uzun bir süre zayıftım ben, içiniz rahat olsun bize de kilo al diyorlar. Üstelik ben mesela kimsenin yüzüne ayy ne kadar şişkosun kilo ver dendiğini duymadım ama yüzüme karşı çok zayıfsın kilo al çok dendi. Herkes haddini bilip hakaret etmese iyi olur yani bari biz yapmayalım.
Sonuna kadar katılıyorum. Kaç yaşında kadınım tek bir kişiye bile kilosu üzerinden laf söylemedim.
Hayatım boyunca hep çok zayıf oldum. Doğum yaptım ancak 50 kilonun üzerine çıkabildim. Kendi kuzenim ayyy iğrenç görünüyorsun asla senin gibi olmak istemem demişti zayıf olduğum için. Boyum 170. İskelet diyende oldu çırpı diyende.... Zayıflara her yakıştırma yapılabiliyor rahatlıkla

Haklısınız kusura bakmayın o anlık sinirle yazdım ama takıntı boyutuna getirenlere çok sinir okuyorum.Her iki örneğinide gördüm.Kuzenim artık hastalık derecesinde zayıftı kilo alcılar bunaltıyordu alışverişe gidince satıcı bile “isterseniz çocuk reyonundan kot bakın” diyordu.En yakın arkadaşım 100 kilonun üzerindeydi otobüste “bu kız iki kişilik yer kaplar” tarzı bi de direk yüzüne konuşanlar,bu kız şöyle yapsa şu yıkılır buraya otursa bura kırılır sürekli bi baskı bi baskı.Herkesin kilosu kendine ama neden ısrarla bi zayıflık merakı var?İş arkadaşımda da var aynısı.Bi kız var kendisine ilgi duyuyor ona bakarken kızın gözleri pırıl pırıl biz bile anlıyoruz,patron dedi bak bu kız senden hoşlanıyor sürekli geliyor konuşsana etsene direk dediği “yoooğhk abiğğ yhaaa kız şişman yanıma yakışmaz” Sırf şişman diye daha tanıma fırsatı bile vermedi kıza direk üstünü çizdi attı orda onunlada bunu tartıştım.Manken gibi olupta fesatlığından kötülüğünden geçilmeyenler var ama sırf fiziği güzel diye kimse kalbinin kötülüğünü umursamıyor.Lütfen kusura bakmayın benim yaptığım terbiyesizce bir genelleme oldu kabul ediyorum.

Canım bunu bir daha dile getirmekk var birde günde iki-üç kez dile getirmek var ben spor koptu birşey demiyorm ki sürekli bunu demesi sacma kendisi besyocu bazen yüzünü yikicak zammı olmuyor saçı başı dağınık ben ona hiç bir zmn büne kendine çeki düzen ver demiyorm

Rahatsiz oluyorsaniz siz de soyleyin. Belki kendisinin ilgi alani oldugu için farketmeden fazlaca soyluyornolabilir. Yapmayacaksaniz yapmayacagim çok fazla israr ediyorsun diyin yani ne diyim

Galiba öyle istiyor ben spor kötü birşey demedim ki zaten sabah akşam olmak üzere birer saat yürüyorm
Çekirdek de çitliyor musun yürürken?

Ciddi anlamda spor yapan biri için yürüyüş spor değildir. Benim için de değil mesela. Yaşlı teyzeler laklak yaparken azcık totomuz erisin diye yürüyüş yapar bence. Muhtemelen sevgilin de yürüyüşü spordan saymadığı için sürekli söylüyordur.

Yav bi defolsun gitsin 3 aylik adam
Gencecik yasinizda boyle delileri cekmeyin arkadasim

Back
X