- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi böyle kabul edemiyorsa niye girmiş hayatınıza??Kilo vermek istiyorsanız verin ama onun için değil kendiniz için verin.Ne biçim bi dünya olduk ya varsa yok dış görünüş varsa yoksa bi karış bel çubuk kraker bacak kuru g.....t sevdası.Sinirlerim bozuluyor ya bu karşılarındakine “zayıfla spor yap kilo ve bik bik bik” diye ötenlere.
Kilolulara bişi denince sinirler bozuluyor ama zayıf hemcinslerinize kuru gt falan deyince bi şey olmuyor herhalde. Çook uzun bir süre zayıftım ben, içiniz rahat olsun bize de kilo al diyorlar. Üstelik ben mesela kimsenin yüzüne ayy ne kadar şişkosun kilo ver dendiğini duymadım ama yüzüme karşı çok zayıfsın kilo al çok dendi. Herkes haddini bilip hakaret etmese iyi olur yani bari biz yapmayalım.Sizi böyle kabul edemiyorsa niye girmiş hayatınıza??Kilo vermek istiyorsanız verin ama onun için değil kendiniz için verin.Ne biçim bi dünya olduk ya varsa yok dış görünüş varsa yoksa bi karış bel çubuk kraker bacak kuru g.....t sevdası.Sinirlerim bozuluyor ya bu karşılarındakine “zayıfla spor yap kilo ve bik bik bik” diye ötenlere.
Ben zaten Sabah akşam olmak üzere 1saat yürüyormHareketsiz demek istemiştim spor yapmıyorsanız hareketsizsinizdir. İlla kilo vermek için yapılmıyor sonuçta kilo hem sıkılaşırsınız hem de daha zinde olursunuz. Hayatında spor olan birisinin sevgilisinin de spora başlamasını istemesi gayet normal. Adam sizden hakaret ederek istememiş bunu buradaki yorumlara bakmayın alınacak bişi yok.
Canım bunu bir daha dile getirmekk var birde günde iki-üç kez dile getirmek var ben spor koptu birşey demiyorm ki sürekli bunu demesi sacma kendisi besyocu bazen yüzünü yikicak zammı olmuyor saçı başı dağınık ben ona hiç bir zmn büne kendine çeki düzen ver demiyormKendisi de sporcuymuş ben olsam hic kacirmam birlikte yapabilecegimiz birseyler ayarlardim.
Ne var ki spor yapmakta? Bizim milleti de anlamiyorum spor yap, kilo ver demek hakaret gibi geliyor resmen cunku doguştan mikemmellerneyse mikemmeliği gecelim kişiye gore degisir sonuçta işin goruntu kismi ama spor aliskanligi için illa çook kotu fizige veya obez derecesi kilolu olmaya gerek yok.
Ben yillardir spor yapiyorum kilolu da değilim.
Ama spor yapsan kilo vermesen dahi goruntun degisir, goruntuyu boşver gun icindeki enerjin bile degişir aslinda.
HaklısınzTakılma boşver mutlu olduğun şeyler için mücadele ver. İkinizde daha çocuksunuz![]()
Sonuna kadar katılıyorum. Kaç yaşında kadınım tek bir kişiye bile kilosu üzerinden laf söylemedim.Kilolulara bişi denince sinirler bozuluyor ama zayıf hemcinslerinize kuru gt falan deyince bi şey olmuyor herhalde. Çook uzun bir süre zayıftım ben, içiniz rahat olsun bize de kilo al diyorlar. Üstelik ben mesela kimsenin yüzüne ayy ne kadar şişkosun kilo ver dendiğini duymadım ama yüzüme karşı çok zayıfsın kilo al çok dendi. Herkes haddini bilip hakaret etmese iyi olur yani bari biz yapmayalım.
Galiba öyle istiyor ben spor kötü birşey demedim ki zaten sabah akşam olmak üzere birer saat yürüyorm45 kg olmanimi istiyor anlamadimki. Spor iyi birsey tabiki ama farkli dille soyleyebilir elbet
Haklısınız kusura bakmayın o anlık sinirle yazdım ama takıntı boyutuna getirenlere çok sinir okuyorum.Her iki örneğinide gördüm.Kuzenim artık hastalık derecesinde zayıftı kilo alcılar bunaltıyordu alışverişe gidince satıcı bile “isterseniz çocuk reyonundan kot bakın” diyordu.En yakın arkadaşım 100 kilonun üzerindeydi otobüste “bu kız iki kişilik yer kaplar” tarzı bi de direk yüzüne konuşanlar,bu kız şöyle yapsa şu yıkılır buraya otursa bura kırılır sürekli bi baskı bi baskı.Herkesin kilosu kendine ama neden ısrarla bi zayıflık merakı var?İş arkadaşımda da var aynısı.Bi kız var kendisine ilgi duyuyor ona bakarken kızın gözleri pırıl pırıl biz bile anlıyoruz,patron dedi bak bu kız senden hoşlanıyor sürekli geliyor konuşsana etsene direk dediği “yoooğhk abiğğ yhaaa kız şişman yanıma yakışmaz” Sırf şişman diye daha tanıma fırsatı bile vermedi kıza direk üstünü çizdi attı orda onunlada bunu tartıştım.Manken gibi olupta fesatlığından kötülüğünden geçilmeyenler var ama sırf fiziği güzel diye kimse kalbinin kötülüğünü umursamıyor.Lütfen kusura bakmayın benim yaptığım terbiyesizce bir genelleme oldu kabul ediyorum.Kilolulara bişi denince sinirler bozuluyor ama zayıf hemcinslerinize kuru gt falan deyince bi şey olmuyor herhalde. Çook uzun bir süre zayıftım ben, içiniz rahat olsun bize de kilo al diyorlar. Üstelik ben mesela kimsenin yüzüne ayy ne kadar şişkosun kilo ver dendiğini duymadım ama yüzüme karşı çok zayıfsın kilo al çok dendi. Herkes haddini bilip hakaret etmese iyi olur yani bari biz yapmayalım.
Canım bunu bir daha dile getirmekk var birde günde iki-üç kez dile getirmek var ben spor koptu birşey demiyorm ki sürekli bunu demesi sacma kendisi besyocu bazen yüzünü yikicak zammı olmuyor saçı başı dağınık ben ona hiç bir zmn büne kendine çeki düzen ver demiyorm
Çekirdek de çitliyor musun yürürken?Galiba öyle istiyor ben spor kötü birşey demedim ki zaten sabah akşam olmak üzere birer saat yürüyorm
Eee ayrılın o zamanKendisi sporcu oldugu için çevresindeki butun kızlar fit 90 60 90 benim de öyle olmami istiyor ben olamıyorm![]()
Ayyy benim canim ergen kizim neden 3 aylik bir insan icin moralini bozuyorsun...160 boy kl 55 neresi sisman kac kilo olman gerek 40 mi tey allahim ya boswer birdahada derse salla gitsinBen 18 19
Bencede ayrilsinEee ayrılın o zaman