Başlık çok saçma adamı memleketi üzerinden vurucaksıniz sandm ama siz klâsik ilişkinizi anlattınız.Sevgilim Suriyeli. Ama görünüş olarak da hiç benzemiyor herkes çok şaşırıyor. Yakışıklı ve kültürlü. Kendisiyle aynı yerde çalışıyorduk. İşe yeni başlayan başka bir kızı eklediğini gördüm instagramdan. Kıza mesajda atmış normal. Sorduğumda sıkıldım attım senle konuşmuyoduk o dönem dedi. Kızı da uyardım bu arada haberi olmadığı için ilişkimizden. Dikkat ederim dedi kız. Sonra ayrılmak istedim kabul etmedi şans ver dedi. Sorun şu ki son zamanlarda da ilgisiz. Konuşmuyoruz fazla. Geçen gün buluştuk evde genelde evde buluşuyor ama yine aynı aramıyor sormuyor. Bende kıskandırmak için dün normal bi erkek arkadaşımla story attım. O gün yazmadı. İşler yoğun diyor. İşten ayrılacağım için. Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor. Ben sorun etmiyorum suriyeli olmasını ama Acaba o kızla yakınlaşmış mıdır diye düşünüyorum hep? Ne yapayım sabahtan beri mesaj yok
Suriyeli olması önemli değil bişi olmaz ama daha önemli sorunlarınız var belli kiSevgilim Suriyeli. Ama görünüş olarak da hiç benzemiyor herkes çok şaşırıyor. Yakışıklı ve kültürlü. Kendisiyle aynı yerde çalışıyorduk. İşe yeni başlayan başka bir kızı eklediğini gördüm instagramdan. Kıza mesajda atmış normal. Sorduğumda sıkıldım attım senle konuşmuyoduk o dönem dedi. Kızı da uyardım bu arada haberi olmadığı için ilişkimizden. Dikkat ederim dedi kız. Sonra ayrılmak istedim kabul etmedi şans ver dedi. Sorun şu ki son zamanlarda da ilgisiz. Konuşmuyoruz fazla. Geçen gün buluştuk evde genelde evde buluşuyor ama yine aynı aramıyor sormuyor. Bende kıskandırmak için dün normal bi erkek arkadaşımla story attım. O gün yazmadı. İşler yoğun diyor. İşten ayrılacağım için. Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor. Ben sorun etmiyorum suriyeli olmasını ama Acaba o kızla yakınlaşmış mıdır diye düşünüyorum hep? Ne yapayım sabahtan beri mesaj yok
Suriyesi,afgani, pakistani ,kırgızı, özbeki ,dallamasi, armutu değil mevzu.Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor.
Bana çünkü ilk sorduğumda kızla konuşmadım dedi. Bende kıza sormak durumunda kaldım konuştuk dedi. İkinci kez sorunca kabullendi konuştuğunuKıskandırma taktiği işe yaramaz. Böyle şeylerden vazgeçin.
Adamın nereli olduğu hiç önemli değil hiçbir konuda.
Siz neden gidip kızla konuştunuz o kısım çok gereksiz geldi. Sizin ilişkinizden kız sorumlu değil. Zaten erkek arkadaşınız kızlarla konuşacak potansiyele sahipse o kız olmaz başkası mutlaka olur.
Kızla yakınlaşmalarını mı düşünüyorsunuz hala?Bana çünkü ilk sorduğumda kızla konuşmadım dedi. Bende kıza sormak durumunda kaldım konuştuk dedi. İkinci kez sorunca kabullendi konuştuğunu
Neden sadece evde buluşuyorsunuz?Sevgilim Suriyeli. Ama görünüş olarak da hiç benzemiyor herkes çok şaşırıyor. Yakışıklı ve kültürlü. Kendisiyle aynı yerde çalışıyorduk. İşe yeni başlayan başka bir kızı eklediğini gördüm instagramdan. Kıza mesajda atmış normal. Sorduğumda sıkıldım attım senle konuşmuyoduk o dönem dedi. Kızı da uyardım bu arada haberi olmadığı için ilişkimizden. Dikkat ederim dedi kız. Sonra ayrılmak istedim kabul etmedi şans ver dedi. Sorun şu ki son zamanlarda da ilgisiz. Konuşmuyoruz fazla. Geçen gün buluştuk evde genelde evde buluşuyor ama yine aynı aramıyor sormuyor. Bende kıskandırmak için dün normal bi erkek arkadaşımla story attım. O gün yazmadı. İşler yoğun diyor. İşten ayrılacağım için. Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor. Ben sorun etmiyorum suriyeli olmasını ama Acaba o kızla yakınlaşmış mıdır diye düşünüyorum hep? Ne yapayım sabahtan beri mesaj yok
Başlığı mı değiştirmiş?Direk başlıga bakıp eksiledim içeriğini okumaya bile gerek duymadım
Dengesiz biri bence bırakın gitsinSevgilim Suriyeli. Ama görünüş olarak da hiç benzemiyor herkes çok şaşırıyor. Yakışıklı ve kültürlü. Kendisiyle aynı yerde çalışıyorduk. İşe yeni başlayan başka bir kızı eklediğini gördüm instagramdan. Kıza mesajda atmış normal. Sorduğumda sıkıldım attım senle konuşmuyoduk o dönem dedi. Kızı da uyardım bu arada haberi olmadığı için ilişkimizden. Dikkat ederim dedi kız. Sonra ayrılmak istedim kabul etmedi şans ver dedi. Sorun şu ki son zamanlarda da ilgisiz. Konuşmuyoruz fazla. Geçen gün buluştuk evde genelde evde buluşuyor ama yine aynı aramıyor sormuyor. Bende kıskandırmak için dün normal bi erkek arkadaşımla story attım. O gün yazmadı. İşler yoğun diyor. İşten ayrılacağım için. Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor. Ben sorun etmiyorum suriyeli olmasını ama Acaba o kızla yakınlaşmış mıdır diye düşünüyorum hep? Ne yapayım sabahtan beri mesaj yok
Başlık değişince yorumlarımız böyle gariban kaldıİyi de konuyla sevgilinizin memleketi arasındaki bağlantı nedir onu anlamadık? Sansasyon yatarsın diye mi böyle başlık attınız? "Suriyeli" olmasından ziyade sevilmeyişiniz sorun.
Özgüvensizlik işte iki yoruma dayanamayıp başlık değişmek ne bileyim yaBaşlık değişince yorumlarımız böyle gariban kaldı
Sevgilim Suriyeli. Ama görünüş olarak da hiç benzemiyor herkes çok şaşırıyor. Yakışıklı ve kültürlü. Kendisiyle aynı yerde çalışıyorduk. İşe yeni başlayan başka bir kızı eklediğini gördüm instagramdan. Kıza mesajda atmış normal. Sorduğumda sıkıldım attım senle konuşmuyoduk o dönem dedi. Kızı da uyardım bu arada haberi olmadığı için ilişkimizden. Dikkat ederim dedi kız. Sonra ayrılmak istedim kabul etmedi şans ver dedi. Sorun şu ki son zamanlarda da ilgisiz. Konuşmuyoruz fazla. Geçen gün buluştuk evde genelde evde buluşuyor ama yine aynı aramıyor sormuyor. Bende kıskandırmak için dün normal bi erkek arkadaşımla story attım. O gün yazmadı. İşler yoğun diyor. İşten ayrılacağım için. Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor. Ben sorun etmiyorum suriyeli olmasını ama Acaba o kızla yakınlaşmış mıdır diye düşünüyorum hep? Ne yapayım sabahtan beri mesaj yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?