Sevgilim ilgisiz başka birisi mi var ?

Vatanını satıp kaçan adamın sana sahip çıkmasını, değer vermesini beklemiyorsun herhalde? Memlekette erkek kıtlığı mı var çok yabancı istiyorsan en azından kadına değer veren bir milletten biriyle çık. Banlıyorlarsa da banlasınlar onur duyarım. Alt kültürden insanlarla çıkıyorsunuz sonunda ne olmasını bekliyorsunuz?

Bu sevgili hakkında daha önce de başlık açmıştın sanırım. O zaman da ilgisizdi. Bu adamın seni sevdiğini düşünmüyorum.

Vatanını satıp kaçan adamın sana sahip çıkmasını, değer vermesini beklemiyorsun herhalde? Memlekette erkek kıtlığı mı var çok yabancı istiyorsan en azından kadına değer veren bir milletten biriyle çık. Banlıyorlarsa da banlasınlar onur duyarım. Alt kültürden insanlarla çıkıyorsunuz sonunda ne olmasını bekliyorsunuz?
Bunu yazmaya gelmiştim şükürler olsun biri yazmış. 💕💕💕

Bende farkındayım ama aşık oldum elimde olan durum değil seçemiyor insan

İki lafınızdan biri suriyeli. Ama sorsan uyruğu önemli değil. Peki.

Sevgilim Suriyeli. Ama görünüş olarak da hiç benzemiyor herkes çok şaşırıyor. Yakışıklı ve kültürlü. Kendisiyle aynı yerde çalışıyorduk. İşe yeni başlayan başka bir kızı eklediğini gördüm instagramdan. Kıza mesajda atmış normal. Sorduğumda sıkıldım attım senle konuşmuyoduk o dönem dedi. Kızı da uyardım bu arada haberi olmadığı için ilişkimizden. Dikkat ederim dedi kız. Sonra ayrılmak istedim kabul etmedi şans ver dedi. Sorun şu ki son zamanlarda da ilgisiz. Konuşmuyoruz fazla. Geçen gün buluştuk evde genelde evde buluşuyor ama yine aynı aramıyor sormuyor. Bende kıskandırmak için dün normal bi erkek arkadaşımla story attım. O gün yazmadı. İşler yoğun diyor. İşten ayrılacağım için. Dün mesaj attım hala cevap yok. O story attığımdan beri sanki daha soğuk bana karşı. Arkadaşlarımın çoğu bitir diyor ilişkini zaten Suriyeli ne yapacaksın onu gibisinden konuşuyor. Ben sorun etmiyorum suriyeli olmasını ama Acaba o kızla yakınlaşmış mıdır diye düşünüyorum hep? Ne yapayım sabahtan beri mesaj yok
Ne deniyordu ırkçılık yapmayın mı?
Ülke belirtmenize gerek yoktu erkek arkadaşım demeniz yeterli.
Sizi sevmiyor,istemiyor belirtileri:aramıyor,merak etmiyor,ilgilenmiyor
Hayatınıza devam edin ama bu arkadaş olmadan

neden suriyeli olduğunu özellikle belirttiniz? ırkıyla anlattığınız şey gayet bağımsız. Ayrıca Türk erkeklerinin suyu mu çıktı?

Back
X