Sevgilim İlgisiz Davranıyor

hayalperest11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
20
2
36
Merhaba bizim 5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 senedir ayrıydık ve geri döndü şu an 2 haftadır bir aradayız ama eskisi gibi değil kısa cevaplar veriyor ilgi göstermiyor önceden böyle değildi ne yapacağımı bilemedim 🤷🏼‍♀️ 1-2 sefer sordum ama zamana bırakmamızı üstüne çok fazla gitmemem gerektiğini söyledi.. Farklı şehirlerde yaşıyoruz haftaya oraya gideceğim yüz yüze belki bir şeyler düzelir bilmiyorum. Belki de alışma süresidir uzun süredir ayrı olduğumuz için hemen düzelemeyiz belki bilmiyorum ama korkuyorum.. beni hala sevdiğini söylüyor ama korkuları varmış. Kendisi bana geri döndü ağladı ama şu an böyle soğuk yapmasına anlam veremiyorum üzülüyorum ne yapmam gerek? Sizce alışma süresi mi yoksa başkası mı vardır?

Gitme bence. Beş senelik ilişkide bir yıl ayrılık çok büyük bir ara. O bir senede neler oldu bunu asla bilemeyeceksin. Seven erkek naz yapmaz. Zamana da bırakmaz. Korkar çünkü. Kimsenin poposunu kaldırma. İyi bir gözden geçir kararını. Bana hiç sağlıklı gelmedi.

Allah aşkına evli değilsiniz ki bırak gitsin. Hadi evliyken alttan al olur belki işten falan sıkılmıştır falan maddiyattan bunalımdadır derim de yani sevgilisiniz ufak tefek kavgalar tartışmalar elbet olur. Normal de yani bu tür şeyler. Ama yani hiç sebep yokken böyle sevgililik döneminde mesafeli durması ne ya.

Az biraz kendini düşün bir sebebi yokken böyle soğuksa ne diye acaba şöyle mi acaba bundan mi diye düşünüp kendini harap ediyorsun ki. En güzel dönemleriniz sevgililik dönemleriniz niye bu günlerin guzelligini yaşamak yerine yıpratıyor bozuyor.

Bırak gitsin şunu. Seviyorsa az daha ağlasın. Belki aklı başına gelir

Bence sen gitme o çok istiyorsa gelir zaten, çok istiyorsa her şeyi düzeltirde ama istemiyor demekki geçiştiriyorsa. Sende uzatma ve bitir bence

hiç de gitmeyin bence
şuna bak kendisi geliyor barışalım vs diye sonra da böyle de yapıyor

gittiğinizde nerede kalacaksınız
o gelecek olursa nerede kalacak?

Merhaba bizim 5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 senedir ayrıydık ve geri döndü şu an 2 haftadır bir aradayız ama eskisi gibi değil kısa cevaplar veriyor ilgi göstermiyor önceden böyle değildi ne yapacağımı bilemedim 🤷🏼‍♀️ 1-2 sefer sordum ama zamana bırakmamızı üstüne çok fazla gitmemem gerektiğini söyledi.. Farklı şehirlerde yaşıyoruz haftaya oraya gideceğim yüz yüze belki bir şeyler düzelir bilmiyorum. Belki de alışma süresidir uzun süredir ayrı olduğumuz için hemen düzelemeyiz belki bilmiyorum ama korkuyorum.. beni hala sevdiğini söylüyor ama korkuları varmış. Kendisi bana geri döndü ağladı ama şu an böyle soğuk yapmasına anlam veremiyorum üzülüyorum ne yapmam gerek? Sizce alışma süresi mi yoksa başkası mı vardır?
1 yılda neler olmuştur neler o gelsin sen kızsın ağırdan sat kendini sen niye gidiyorsun ayağına tabi ilgisiz davranır av değilsin

Birisi varmış gitmiş olmamış onunla. Boşta kalmayım diye geri dönmüş. Sizi sevmiyor hala belli. Sakın ayağına gitmeyin daha da değersizleşirsiniz. Siz de soğuk yapın. Yoksa oyuncak olursunuz.

2 haftadır beraberiz demişsiniz.
Mart ayında hamilelikten şüphelenmissiniz. Yani ayrı olduğunuz dönemde birlikte mi oluyordunuz yoksa zamanı mı yanlış yazdınız anlamadım. Yoksa başkası ile mi birlikteliğiniz vardı Mart'ta.

hiç de gitmeyin bence
şuna bak kendisi geliyor barışalım vs diye sonra da böyle de yapıyor

gittiğinizde nerede kalacaksınız
o gelecek olursa nerede kalacak?
Onun için gitmiyorum özellikle orada yazlığımız var ailemle birlikte yıllık iznimde tatile gideceğim ama o gelirse burada kalabileceği bir yer yok

Dengeyi aşma. Lütfen gitme ben gittim sonu hep hüsran oldu. Erkeklere fazla yüz verme ve üstüne düşme

Dengeyi aşma. Lütfen gitme ben gittim sonu hep hüsran oldu. Erkeklere fazla yüz verme ve üstüne düşme
Biri olmasından korkuyorum telefonda aradığında çok iyi keyfi neşesi ama üstüne gittiğimde sanki başka biri gibi ayrılma sebebimiz çok üstüne gitmemden dolayıydı aynılarını yaşamak istemiyorum beni yormandan korkuyorum dedi belki de bu yüzden temkinli yaklaşıyor bilmiyorum

Tekrar bir araya gelme talebi ondan mı sizden mi geldi? Araya epey zaman girmiş, seviyorsa özlemiş olmalı ve daha sıcak davranmalı diye düşünüyorum. Bence duygularından emin değil.

Biri olmasından korkuyorum telefonda aradığında çok iyi keyfi neşesi ama üstüne gittiğimde sanki başka biri gibi ayrılma sebebimiz çok üstüne gitmemden dolayıydı aynılarını yaşamak istemiyorum beni yormandan korkuyorum dedi belki de bu yüzden temkinli yaklaşıyor bilmiyorum
Senin gibi birinin hayatından biri olmasından korkuyordum, 1 sene köpeği oldum (sevgilim değildi) hala hayatında biri yok. Kimse bu adamlara köpek olmuyor merak etme olsa bile 3 günlük olur. Şaşırt onu. Kendine özen göster onu takmıyormuş başkası varmış gibi davran bence

Senin gibi birinin hayatından biri olmasından korkuyordum, 1 sene köpeği oldum (sevgilim değildi) hala hayatında biri yok. Kimse bu adamlara köpek olmuyor merak etme olsa bile 3 günlük olur. Şaşırt onu. Kendine özen göster onu takmıyormuş başkası varmış gibi davran bence
Kız çevresi yok hayatında belki de biri gerçekten yoktur sadece henüz eskisi gibi olamadığımız için üzülüyorum yüz yüze gelene kadar belki böyle sürer ya da biraz zaman geçene kadar şu an seni şımartmak istemiyorum hemen gereksiz kavgalar çıkartıyorsun diyor (ayrılma sebebimiz buydu) bunun olmasını istemiyormuş belki bu yüzden şimdilik mesafelidir

Back
X