- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Erkek milleti ya..hepsi ayni... Hersey cok iyi ve evlilige dogru giderken o cok ozel ani ikimiz de isteyerek yasadik. Ama erkek arkadasim kanamaya ragmen ilk oldugunu hissetmedigini soyledi. Icimden geceni senden saklamadim ilk olsam da olmasam da bunu inemsemiyorum ama ilkmisim gibi hissetmedim bunlari unutalim yepyeni bi sayfa acalim dedi ama ben ona yalan soylemedim ki. Ilk olmanin sorumlulugunu kaldiramiyir bence ya da ben ondan ayrilayim istiyor. Sizce ne yapayim aklimda doktorumdan iliski sonrasi muayeneye gittigimdeki hulgulari raporlamasini istemek var. Sobra bu raporu yuzune vurmak ve ayrilmak... Ne dersiniz... Cok da seviyorum..uzun zamandir beraberiz.. ilk olmasam da onemi yok seni seviyorum diyor ama neden yalan soyleyeyim.... Ve ilk oldugunu nasil anlamadi aklim almiyo..bi erkek anlamaz mi bunu? Bi de doktor ne kadar zaman once oldugunu anlayabilir mi? Raporu yuzune vursam da anlasa yalan olmadigini...gerisi bos zaten.. icimden birsey koptu gitti... Degmezmis... Resmen travmadayim....
ben bu tüür farklı örnekleri genele yaymaya kanısındayım ben hala bu ülkenin kadınlarının fedakar namuslu cefakar kocalarına sadakatli yavrularından utanan kadınlar oldugunu düşünüyorum
Yargılamak için değil anlamak için soruyorum. Bu bey, hakkında daha önce "kullanıldım" diye konu açtığınız, evli olduğu sonradan ortaya çıkan kişi mi? Onun için de "birçok şeyin ilkini yaşadık" falan demiş ve benzer duruma düşmüşsünüz.
Oturup da cinsel hayatimi size anlatacak degildim herhalde aman siz hakli olun suohe duydutsa vardir bende bi o...ouk
Daha önce ki konularından birinde herşeyin ilkini yaşadığını felan belirtmiş ya o kişi ile beraber yada bu farklı kişi ve keklemeye çalışırken hata yaptı adam anladı.
Soruma cevap alamadığım da ortada...
Nihali,konu sahibi 12. sayfada sana böyle bir cevap vermiş.
BenIpek ile yazışırken gözünden kaçtı sanırım.
Ayrıca eski konulara ben de baktım.Bahsettiği evli adama,sana herşeyimi verdim baskısı yapıyor veya başka birisine yalan söylüyor diye düşündüm..
cOK sacma birsey bu erkekler ne ister kanama olur inanmaz,esnek olur kanama olmaz inmamz ne bunlarin derleri ki...
canim acaba iliski sirasinda tavirlarindan mi buna kanaat getirdi yani ilkim derken illa birlesme manasinda dememis olabilir..
affedersin ama kizlik gitmeden yapanlar var sevisme tarzinda öyle birseyden mi bahsediyor..ama güvenmiyorsa iliskiyi yürütmek zor
Bir erkek arkadasim anlatmisti bana. Sevgilisi ilk oldugunu soylemis ancak arkadasim dedi ki, ilk oldugunu soyledi tamam o is ilk olmus olabilir ama yatakta oldukca tecrubeliydi, sadece o olayi yasamamis ama oncesini yasadigi cok ortadaydi demisti.
Bir erkegin bakis acisi da bu sekilde.
Bir erkek,kan geldiği halde,bu şekilde hissedebilir.
Kız çok rahatsa yani tecrübeli görünüyorsa,zarın önemi fazla yok.
Kimseyle birlikte olmamış bir kız,soyunurken bile utanır.
Erkek arkadaşının kastettiği bu mudur bilemiyorum.
Öte yandan,alacağını almış,sorumluluk kabul etmiyor diyenler de haklı olabilirler.
Bu farkı tartabilecek olan sensin.Daha önce birleşme harici sevişme deneyimlerin olduysa,arkadaşın haklı olabilir.
Sonuçta,rapor almanın faydası olacağını sanmıyorum.
Düşünülecek düşünülmüş,söylenecek söylenmiş.
Şu aşamadan sonra rapora bakıp ha pardon diyecek hali yok.
Dese bile,sen ne kadar iyi hissedeceksin,bunu sor kendine bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?