sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

böyle birşey yapmayı kendine nasıl yedirebiliyorsun ki resmen hakaret etmiş ve sende ıspatlamak için uğrasıyorsun arkadasım sen kendıne güveniyorsan bitmiştir varsın o inanmasın vur tekmeyi yoluna gitsin bu kadar ezilmeyin ya

ben bu tüür farklı örnekleri genele yaymaya kanısındayım ben hala bu ülkenin kadınlarının fedakar namuslu cefakar kocalarına sadakatli yavrularından utanan kadınlar oldugunu düşünüyorum

Fedakar, namuslu kısmı Türk kadını için genel bir tanımlama oluşturabilir. Ama cefakar kısmı çok ajitasyon tarzında olmuş sanki..cefa çekmek ne demek yani kelime anlamının yaşam tarzına dökülmesi nasıl olur. O eskidenmiş kadının kadın yerine koyulmadığı ezildiği dönemler. Şimdi evin reisi kadın neredeyse. Ben çevremde cefa çeken kadın bulamıyorum düşününce.

Kültürler arası farklılıklar..işte bizim toplumumuz önemsiyor bu olayı. Yeni kuşak erkekleri her ne kadar önemsemiyoruz dese de önemseniyor. Çünkü onları yetiştiren analar babalar önemsiyor. Hal böyle olunca anca birkaç kuşak geçmesi lazım bu konuda daha esnek düşünmek için. Yabancı olan çok yakın bir arkadaşım var erkek…bu konuyu konuşmuştuk zamanında. Bana demişti ki eşim benimle evlendiğinde kesinle bakire değildi benim de öyle bir beklentim olmadı. Ama türklerle tanışınca ve sizin bu kavramınızı görünce çok ilgimi çekti. Bir çok Türk kızı ne kadar okumuş dahi olsa evlenmeden ilişkiyi tasvip etmiyor.(tabi bu arkadaşımız bizim Türkler kadar cin düşünemiyor bacak arasından başka yapılacak şeyler olduğunu düşünmüyor sanırım) konu uzandı türk kızıyla evlenmeye geldi. Ben olsam seninle evlenmezdim dedim. O da neden dedi dolayısıyla. Yani benim için önemli olan bir kavram senin için önemli değil. O yüzden özel bir an yaşatmayacaktır bize evlilikte yani özel olmayacaktır senin için bu. Sen özel hissetmeyince ben de hissetmezdim dedim. O da dedi ki : hangi toplumdan olursa olsun bir erkek bir kadının ilk kez onunla olacağını bilmesi ona gurur verir.

Yargılamak için değil anlamak için soruyorum. Bu bey, hakkında daha önce "kullanıldım" diye konu açtığınız, evli olduğu sonradan ortaya çıkan kişi mi? Onun için de "birçok şeyin ilkini yaşadık" falan demiş ve benzer duruma düşmüşsünüz.

Aaa o konu mu? Hani eşini arayan????karısı da eşimi affettim diyen kişi..sonra beddua eden. Bu o değil demi? Değil de lütfen.

Son 15 dk biri söylesin kızlar bu o kişi mi???? Çıkacağız işten merak ederim yarına kadar..

Daha önce ki konularından birinde herşeyin ilkini yaşadığını felan belirtmiş ya o kişi ile beraber yada bu farklı kişi ve keklemeye çalışırken hata yaptı adam anladı.

Soruma cevap alamadığım da ortada...

Oturup da cinsel hayatimi size anlatacak degildim herhalde aman siz hakli olun suohe duydutsa vardir bende bi o...ouk

Nihali,konu sahibi 12. sayfada sana böyle bir cevap vermiş.
BenIpek ile yazışırken gözünden kaçtı sanırım.

Ayrıca eski konulara ben de baktım.Bahsettiği evli adama,sana herşeyimi verdim baskısı yapıyor veya başka birisine yalan söylüyor diye düşündüm..

Teşekkürler mobilim ve evet gözümden kaçmış verdiği cevap ile ne kadar sinirlendiğine bakılır ise var bir şeyler diye düşündüm bende.

İlk olunca nasıl oluyormuş
Ya ben bu erkeklerın kafa yapısını gercekten anlamıyorum...
İlk olur begenmezler,
Korkarsın cekınırsın begenmezler ,
Ateşlı olursun o.. derler
Nedır bunun ortası ..
Bas tekmeyı o kısılıksız insana ..
Bir erkegın kadınına o anı yasadıktan sonra boyle hakaret etmesı çok pis bir durum..
Özetle ; senden alıcagını almış suan nasıl işin içinden sıyrılırım dıye dusunuyor en yeteneklı oldukları şeyi yapıp senı suclu hıssettırek ayrılmak ıstıyor .
Geçmiş olsun.

O senden alacağını almış laflarına takıldım ben.Almak, vermek ne demek ? Kimse senden bir şey götürmedi önce buna emin ol.Masumluk, bekaret, ruhtadır, zarda değil.İnsanların kafası örümcek ağlarıyla kaplanmış maalesef etraflarını da buğulu görüyorlar.Sen kendine saygısı olan bir kadın olarak her yaşadığını kabul et ve sev.Ama seni ,gerçek seni göremeyen örümcek kafalılardan uzak dur.Sevgiden daha önemli bir şey varsa o da saygıdır.Sana saygısı yoksa senin hiç itiman olmasın.Yine de karar verecek sensin.Ama madem tavsiye istedin, sen sen ol, kendine olan saygını yitirme.Gerçek sevgi, sana saygı duyan erkektekidir.

ilk olduğunu nasıl anlamıyor o an gözlerine perde mi inmiş?!.
ha madem önemi yok niye bunu dillendiriyor ki?
heryerinden çelişki akıyor bu söylemlerle eylemlerin
ayrılmak istiyordur kanımca

İyi valla. Sen bekaretini ver ona. O ilk olduğunu hissetmesin... Ne saçma ya! Bilmiyor mu neyin nasıl olduğunu diyeceğim de devir hangi devir? Bence o çok tecrübeli olmuş artık. O kadar kişiyle olmuş ki demek ki anlayamıyor artık neyin nasıl olduğunu!!! Tabi kimseyi yadırgamak istemem ama bu çocuk seni kullanmış olmasın... Umarım öyle değildir ve umarım sadece hissetmemiştir.... Rapora gelince de madem ki birlikte oldun ve başka yolun olmadığını düşünüyorsan o raporu al derim...

Arkadaş hepsini geçtim .. kan geldi diyorsun o nerden gelmiş peki düşünmüşmü sevgilin uzaydan mı gelmiş ? Onuda geçtim sana inanmayan birine bekaretini verdin . .

ben de snein adam olduğunu insan olduğunu hissetmiyorum ,inanmıyorum de ayrıl
saçmalığa bak değmeyen insanlarla bir şeyler yaşamyın allah aşkına kendi değerinizi bilin

Siz de bunun için rapor almayı düşünüyorsunuz öyle mi? Yoksa ben mi yanlış anlamışım?

bu yorumlara katılıyorum. ilk evlendiğim günü düşününce,resmen titriyordum eşimin yanında

son yorumlardan anlaşılan da doğru düşünmüşüz

Arkadaşlar, yorum yapıp kendinizi yormayın boşuna da önce arkadaşın aralarda yazdıklarını okuyun isterseniz. Arkadaş öyle galeyana gelip bir işe kalkışmış, mağdur olmuş falan değil. Sadece öfkesini paylaşmanızı istiyor, yaptığınız yorumları da beğenmediği için daha da öfkelenmiş, yani kendinizi bu kadar yıpratmayın sizde. Kendisi bu işi zaten normal gördüğünü, ayıp falan olmadığını söylüyor. Öyle diyorsa öyledir. Yalnız, namus kavramının hala çok önemli olduğu ve büyük çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülkede arkadaşı bunları yazmaya ne zorlamış, alacağı tepkilerin nasıl olacağını düşünerek yazmış onu anlayamadım. Zar evlilik vizesi değildir evet ama benim ve benim gibi düşünenler için semboldür. Namusumuzun sembolüdür. Bu namusuda etrafımızdaki insanlar için yada evlendiğimiz erkek için değil, kendimiz için koruruz, kendimize olan öz saygımızdan. Kimisi korur, kimisi korumak istemez, herkesin kendi bileceği iş. Ama başından geçenleri buradan anlatıp konu açarken, alacağı yorumlarıda az çok tahmin etmesi gerekirdi. Evlilik öncesi cinsellik ayıp olmayabilir, ama benim dinimde günah ve bu günaha da zina deniliyor. Ayrıca bu günahın kadını, erkeği yok. Demek ki erkek çocuk yetiştiren annelere de çok iş düşüyor. Dini, etik, örfi yanları bir yana bu konudaki şahsi fikrim; iyi yetiştirilmiş bir erkek zaten evlenmeden birlikte olmak istemez. Bu onun kendisine ve karşısındaki kadına verdiği değeri ve saygıyı gösterir. Sevdiği kadınla evlenmeyi bile bekleyemeyecek kadar basiretsiz bir erkekle, mutlu mesut bir ömür geçirmeyi beklemek için herhalde çok optimist olmak gerekir.

Ay ne ilki? Ne yalani? Ne anlamamamisligi?
Ayrilmak icin BAHANE bunlar!
Seven adam sevdigi kizla beraber olacak-- asla birakmaz! ilk olup olmamasi onemli bile degil zaten adam seviyorsa. Ben ne dindar adamlar gordum, dul kadina asik olup ilk evliligini onunla yapan, veya ne bileyim kotu yolda bir kadina nikah kiyip onu evinin hanimi yapan!

Yok kizim kac kurtul boyle pislik, adi insanlarin cevrende olmasina izin verme!

Cok sinirlendim ya

Tüm sayfaları okuyamadım,
konu gerçek mi degil mi bilmiyorum ama,

Bence;
geçen gün açılan konuya ithafen,
bir erkek tarafından,
''bakın kızlık zarınızı diktirseniz de biz ilk olmadıgını anlıyoruz''
mesajı verilerek genç kızlarımıza gözdagı verme amaçlı açılmış bir konu gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…