Sonuna kadar haklısın
İstemişsin, yaşamışsın ötesini düşünme. Ahlak zabıtalarını tümden es geç zaten. İnsan incinir böyle bir durumda, bu hissettiklerin çok normal.
Doktora gitme sakın, bunu kendi iç huzurun için söylüyorum, sen kendini bildikten sonra başkasına kanıtlama mecburiyetin yok
Arkanı dön git derim, çünkü bu zihniyette bir adam, bu ilişkinin niteliğini farklı bir yere götürebilir, o zaman daha çok üzülürsün
Şimdi gitmek daha kolay, biraz daha devam ederse paylaşımınız daha çok alışacaksın.
Sana inanmayan bir adam zaten uzak olsun, inan zorluğunu biliyorum, ilkler insanın duygularını çok zorluyor ama kendinle mücadele et, hayat çok değerli, böyle bir adamla harcama.
Arkadaslar ben burda neye uzuldum, samimiyetime inanilmamasina ve icimdeki kirginlik ofke duygularini paylastim sizinke. Burada ahkam kesmek, ders vermek ya da mevcut durumu elestirmek bir fayda saglamaz. Ben sizin gunah duvariniz degilim. Bu yuzden yeterince hirpalanmis bir hemcinsinizi destek olarak rahatlatmak yerine yangina korukle gidecekseniz kendinizi de beni de yormayin. Evlilik oncesi cinsellik ayip degildir ve bana gore utanilacak birsey de degil. Evlilik seks vizesi de degildir. Ben sadece bana inanilmamasina uzuldum ve tabi haddini asan yorumlariniza
Bir erkek arkadasim anlatmisti bana. Sevgilisi ilk oldugunu soylemis ancak arkadasim dedi ki, ilk oldugunu soyledi tamam o is ilk olmus olabilir ama yatakta oldukca tecrubeliydi, sadece o olayi yasamamis ama oncesini yasadigi cok ortadaydi demisti.
Bir erkegin bakis acisi da bu sekilde.
Bende bu yüzden bu doğrultu da soru sordum ama cevabını alamadım.
kan gelmesine rağmen,,,ilk olduğunu hissedemedi öyle mi??
acaba hayatında kaç kadın olmuş ki, gözüyle görmesine rağmen inanmamış.
demek bu işler hissetmekle oluyor muş?
acaba senı kandırmış olmasın? sana bu tarz şeyler söyleyecek ve sana gurur yaptırıp ayrılmanı sağlayacak,,,olamaz mı?
İşte bu noktada başlıyor bizim kanayan yaramız. Erkek tecrübeli olmalı ama kadın el değmemiş olmalı. Erkek bütün kadınlarla yatmak ister ama kendi karısı kimseye dokunmamış olsun ister. Bu böyle bizim ülkemizde. Geçmiş 50 yılda değişmemiş şimdi değişir mi bilmiyorum ama önce kim ne yaşarsa yaşar kimseyi ilgilendirmez ama bir tane daha hayatım olsaydı yine ilk ve son evleneceğim kişiyle yaşamak isterdim. Biz de böyle yetiştirildik…
Evet erkek kız değilim zaten diyenler ile eğlenir evlenirken evlencek kız arar peki o eğlendikleri kızlar ? Koşup diktirir yada adet gününe denk getirip nikah kıydırır.
İşte biz bir değişsek yaşadığımızın arkasında dimdik durabilsek et parçası olmadığımızı göstersek bu yollara girerek kabul etmesek eninde sonunda bu olgu çürür.
Belki yatakdaki hal ve hareketlerinden şüphelendi arkadaşın belki de başından atmak için numara ama şüphelenmesinden kaynaklı sorun yaşıyor ise bu arkadaşım o diktiren ve adet gününe denk getiren hemcinslerimizin yarattığı düşünceden kaynaklı başının yanması.
Zor bir noktaya değinmişsin aslında. Yani düşünüyorum da üniversitede okurken 10 tane arkadaşımdan kesin 5 tanesi yaşıyordu bunu.. kimisi pişman ama ok yaydan çıkmış, kimisi ilişkileri zayıf bir aileden geldiği için sığınmış, kimisi zevk-i sefa peşinde…bilmiyorum ki ilerisi için en azından kendi ruh dünyalarıyla olan bağlantıları için ne düşünürlerdi. evet bu kızlar ne olacak? Bir tanesini tanıyorum bunlardan asaletle söylemişti eşine eşi çok aşıktı kabul etti. Henüz bir iki yıl geçmişti ki gözüne batmaya başladı sonrasında pişmanlık geldi ve erkek ayrıldı. Söylemeyen diktiriyor filan çıkmaz ilişkiler bunlar…ileride bir gün hayatının bir noktasında bunun bedelini öder bence.
Zor evet ama bunu yaşayarak aileni ve toplumu bir kenara bırakıyorsun sonra o topluma girmek için bin bir dalaveraya sığınıyorsun. Benimde üni. de zevki sefa için yaşayan çok arkadaşım oldu grup sekslere kadar şuan bu durum daha fazla çünki ekonomik özgürlük var çalışır para biriktirir diktiririm ne olacak düşüncesi var olmadı adet gününe denk getiririm olur biter düşüncesi.
Gerçekten tecavüze uğrayan bu kadınlar ile aynı kefeye konuluyor yada gerçekten bir kişi ile severek yaşamıştır erkek ona inanmıyor çünki yattığı kadınları ve biz kadınların yalanlarını biliyor yalancı olarak lanse ediyor.
Ben de yaşadım pişmanlığım dinim açısındandır ama ve ben sahte bir evlilik kurmayacağım beni ben olduğum için sevecekse sevecek nikahına alacak evet ileri de bunu başıma kakmaya çalışır ama yine arkasında olacağım ezdirmeyeceğim ve asla ama ailem var yalanına sığınmayacağım.
Kadınlar çok fena değil mi? Kurgularımız, düşüncelerimiz, planlarımız…
Dini açıdan pişmanlıklar umulur ki affolur. Bu şekilde biliyorum en azından..ama kadının duruşu burada çok önemli katılıyorum sana. Sen kendine biçtiğin değer kadar değer görürsün karşından.
kan da işe yaramıyor desenize!!
intihara falan kalkış belki vicdana gelir
of of
Özellik ile şu devir de evet kadınlar daha fena erkekler daha masum niyemi ? Çünki artık kızların eve erkek attığı dönemdeyiz artık bakireysen alay konusu olduğu dönemdeyiz. Liselere bakın gördünüzmü hiç çevrenizde yaşatınızmı bilmiyorum ama artık aile ve çevre korkusu da kalmadı ki evlenene kadar rahatına bakma ve talep yoğunluğundan ucuza gelen diktirme var. Ben dün bu yüzden kaç yıllık arkadaşımı sildim kendisi boşandı ama boşanma sebebi kendisinin aşırı rahatlığı ve eşinin onu dövmesiydi iş o konuma kadar geldi. Ailesinin yanında şuan ama daha boşanmadan facebook üzerinden erkek arkadaşlar edinip ilk gün yatıyordu biri çok bağlandı kabul etti maddi durumu iyi değildi arkadaşımda uyanık onu kenarda tutuyordu burada sevişmeye devam ediyordu adam saf tamamen bağlanmış güveniyordu. Buradan zengin birini buldu şimdi o çocuğa hiç bir şey demeden onla yine devam etti ve ayın ondördünde nikahı var çocuk yalvarıyor buna resmen ve klasik yalan dulum ya ailem baskı yapıyor görücü usulü baskılara dayanamadım bilmem ne ? Bana ulaştı faceden ve telefon ile konuştum dün adam ağlıyor ya ben ona ne yaptım diye empati kuruyorum içim gitti inanın.Selamı sabahı kestim onun ile zaten yapma bişey gelcek başına diyordum.
Bu arkadaşın erkek arkadaşıda bir şeyler yaşamış görmüştür illa ki şüphe duyduğu bir durum vardır soruma cevap alabilseydim daha net yorum yapabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?