- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Sonuna kadar haklısın
İstemişsin, yaşamışsın ötesini düşünme. Ahlak zabıtalarını tümden es geç zaten. İnsan incinir böyle bir durumda, bu hissettiklerin çok normal.
Doktora gitme sakın, bunu kendi iç huzurun için söylüyorum, sen kendini bildikten sonra başkasına kanıtlama mecburiyetin yok
Arkanı dön git derim, çünkü bu zihniyette bir adam, bu ilişkinin niteliğini farklı bir yere götürebilir, o zaman daha çok üzülürsün
Şimdi gitmek daha kolay, biraz daha devam ederse paylaşımınız daha çok alışacaksın.
Sana inanmayan bir adam zaten uzak olsun, inan zorluğunu biliyorum, ilkler insanın duygularını çok zorluyor ama kendinle mücadele et, hayat çok değerli, böyle bir adamla harcama.
Ahlak zabıtaları olarak yorum yapanlara geldiyse laf işin aslı kimse kendini ahlak zabıtası olarak görmüyor bence. Yeni bir meslek edinme platformu da değil burası. Herkes dilediğini yaşar bunda hem fikiriz. Kimsenin de bir başkasından akıl almaya ihtiyacı yoktur yaşanların olgunluğunda olan bir birey için. Vurgulanan erkelerin bu tür olaylar karşısında duruşları, düşünceleri ve bunun sonuçları. Arkadaş çekip gitti tamam doğru olan öyle yapması zaten, bundan sonrası ne olacak? Yeni biri olacak hayatında o yeni biri daha önce biriyle olup olmadığını sorgulayacak, cevap her ne kadar “onu çok sevdim…” de olsa karşısındaki erkeğin düşünlerini değiştiremeyecek o da tek amaca koşacak.