Gerçekten mi yaDegismez huyu bu demekki belki degisir duzelir diye bekleme hic evlendiktrn sonra bu durum artarak devam eder
Zannetmiyorum :)Değiştirebilirsen alnının çatından öperim seni
kiskanilmak hos guzelde kiz arkadaslarinla vakit gecirmene bile karismasi normal degilki buda bir nevi bencillik hep benle hep bana genelde degismez boyle insanlar konus derdini anlat gozlemle ama olmuyorsa cidden duzelir diye beklemeGerçekten mi ya
kıskanmak güzeldirBenim erkek versiyonumarkadaşa hak veriyorum Ben biraz biraz düzelmeye başladım :) zaman ver ona cidden durdurulamaz bi durum
Dur kız yeni düzeltiyorum kendimi Gaza getirmekıskanmak güzeldirben merkezci olacaksın iliskide allah korusun aklını celerler filan erkek arkadaslar sonucta erkek dimi ama
Ayy daha cok yeni. Arkana bakmadan kaccMerhabalar kızlar 7 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla son zamanlarda çok kavga etmeye başladık aşırı kiskancliklari başladı kız arkadaşlarımla bile gorusememi istemiyo hep onunla vakit geçirmemi istiyo aslinda cok iyi ilgili bir insan ama çok bunaldim ustume cok geliyor napmaliyim değiştirebilir miyim konuşsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?