• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim in garip huylari

Arfkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
21
4
1
37
Merhabalar kızlar 7 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla son zamanlarda çok kavga etmeye başladık aşırı kiskancliklari başladı kız arkadaşlarımla bile gorusememi istemiyo hep onunla vakit geçirmemi istiyo aslinda cok iyi ilgili bir insan ama çok bunaldim ustume cok geliyor napmaliyim değiştirebilir miyim konuşsam sizce :(

Degismez huyu bu demekki belki degisir duzelir diye bekleme hic evlendiktrn sonra bu durum artarak devam eder

Benim erkek versiyonum :D arkadaşa hak veriyorum Ben biraz biraz düzelmeye başladım :) zaman ver ona cidden durdurulamaz bi durum

Gerçekten mi ya :KK43:
kiskanilmak hos guzelde kiz arkadaslarinla vakit gecirmene bile karismasi normal degilki buda bir nevi bencillik hep benle hep bana genelde degismez boyle insanlar konus derdini anlat gozlemle ama olmuyorsa cidden duzelir diye bekleme

En tehlikeli erkek tipi. Bu erkekler ilgi istedin veriyom iste daha ne istiyoncu olup takıntılı bir şekilde ilgi gösterirler. Bir sure sonra boguldugunuzu hissedersiniz ama nafile bunu ona anlatamazsiniz. Çünkü bencildirler.
Kısacası uzak kalınması gereken erkek tipidir.

En itici insan tipi. Bence koşarak uzaklaş. Kendini seviyorsan tabi. Kimse böyle bir insanla ömrünü tüketmek istemez.

Bunu simdi soylemek ne kadar dogru bilemem ama istatiklere gore boyle asiri kiskanc tipler en cok aldatanlar oluyor...

Ayrıca her tartışma sonrası iki üç gün kusme huyu var konusmuyor telefonlarıma bakmıyor.böyle yapmaması gerektiğini söyledim tamam bundan sonra yapmam dedi ama aynı devam ediyor hiçbir degisiklik yok

Kiskanilmak cok hos birsey ama ben daha medeni bir erkek arkadas bulmani tavsiye ederim.. boyle cok yipranirsin bide evlendigini dusun.. cunku degismiyolar..

Benim erkek versiyonum :KK70: arkadaşa hak veriyorum Ben biraz biraz düzelmeye başladım :) zaman ver ona cidden durdurulamaz bi durum
kıskanmak güzeldir :D ben merkezci olacaksın iliskide:cool: allah korusun aklını celerler filan erkek arkadaslar sonucta erkek dimi ama:KK53:

im kan sız ! aynı durumları ben yaşadım sonuç husran bole insanlarla hayat geçmez emin ol. bana bunu diyenlere bir ara dusman olmustum ama hepsi haklı cıktı neyse ki bitti gitti :)

Merhabalar kızlar 7 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla son zamanlarda çok kavga etmeye başladık aşırı kiskancliklari başladı kız arkadaşlarımla bile gorusememi istemiyo hep onunla vakit geçirmemi istiyo aslinda cok iyi ilgili bir insan ama çok bunaldim ustume cok geliyor napmaliyim değiştirebilir miyim konuşsam sizce :KK43:
Ayy daha cok yeni. Arkana bakmadan kacc

Back
X