Öyle yazanlar oldu malesef sen kaybetmeye mahkumsun vs yazanlar bu argo ve kin dolu bana göreKim kin nefret dolu yazmış?
Sizin maalesef saygı duyun ya da yazmayın deme şansınız yok herkes istediği her yere yazar.
Kaldiramiyorsaniz , siz konu acmamayi tercih etmelisiniz . Siz moral bulun derdinde degil kimse, bize ne doğru geliyorsa onu yazıyoruz.
Hanımefendinin yazdığını ben hic öyle almadım ki o cevabı sizin saldırınıza cevaben yazmış.Öyle yazanlar oldu malesef sen kaybetmeye mahkumsun vs yazanlar bu argo ve kin dolu bana göre
Söylediğine göre hiç konuşmamışlar. Gönlü olsun diye eklemiş.Kızı tanıyor mu bu önemli
Tanıyorsa haksızsınız
Tanımadığı biriyse o haksız
Velvette neden o haksız yahu,Kızı tanıyor mu bu önemli
Tanıyorsa haksızsınız
Tanımadığı biriyse o haksız
Velvette neden o haksız yahu,
Sevgilin sana ya bunu çıkarırsın ya ben ayrılırım dese tamam mi dersin ? Bence demezsin onun için soruyorum
Sevgili olduk kimsenin hayatına karışma şansımız yok bence.
Ben dün tanıştığım biri dahi olsa asla çıkarmazdım o kişi daha değerli olduğu için değil dayatılan davranış yanlış olduğu icjn
Söylediğine göre hiç konuşmamışlar. Gönlü olsun diye eklemiş.
Ha haAma "dün tanıştığım" biri demişsin Yesyess, hiç tanımadığım birini öylesine ekliyorsam bence sıkıştırabilir, neden tanımadığım birini ekleyeyim ki hani ünlü vb değilse
Kızın gönlü olsun diye mi
Tanımıyorsa gönlünü nasıl yapıyor kızın
Velvette neden o haksız yahu,
Sevgilin sana ya bunu çıkarırsın ya ben ayrılırım dese tamam mi dersin ? Bence demezsin onun için soruyorum
Sevgili olduk kimsenin hayatına karışma şansımız yok bence.
Ben dün tanıştığım biri dahi olsa asla çıkarmazdım o kişi daha değerli olduğu için değil dayatılan davranış yanlış olduğu icjn
Sorun hayat kalitesi degil dayatmacı davranıştır . Kimsenin kimseye onu çıkar bunla görüş bilmem ne deme hakkı yok bence . Kocan olsada yok baban olsa da yok .Tanınmayan birini çıkarsanız ne olacak ki ? Adı üstünde tanımıyorsunuz.Hayat kalitesinden ne düşecek ?
Sorun hayat kalitesi degil dayatmacı davranıştır . Kimsenin kimseye onu çıkar bunla görüş bilmem ne deme hakkı yok bence . Kocan olsada yok baban olsa da yok .
Ki böyle şeyleri 1 kere yapıpta devamını getirmeyen erkek olacağını hic sanmıyorum .
Sadakat benim için ilişkide çok önemlidir . Bastan bunu konuşurum, hic sadakatsizlik yaşamadım (iki taraflida) ama ozgurlukte aynı ölçüde önemli .
Istedigimde istediğim gibi konuşurum
Alınma ama artık dayanamıcam o kadar olumsuz bi insansın ki her konuda senin bi yorumunu görünce benim de olumsuzluktan kanım çekiliyoIyi yapmis eline saglik. Hic cekemiyorum kiskanc insan. Insanin ruhunu emiyorsunuz.
kız ben seni haklı buluyorum boşver en iyisini yaptın şuna da sevgilim deyip durma karakteri olsa tercih yaptırmak zorunda bırakmaz hiç eklemezdi aranıyor musun yaniBirazcık moral olsun diye açtım ama resmen topa tutuldum. Herkes farklı bir birey siz ben değilsiniz hissettiklerimi bilemezsiniz. Sizin sevgiliniz ekliyordur siz demekliyorsunuz dur ne mutlu size kızlar. Keşke herkes kendi ve kendi gibi olanlarla karşılaşsa. Bu kdr saçma tepkilerde yanlış ben sevgilime kötü bir söz bile söylemiyorum. Yazılarımda nefret kin yok ama sizin söylemleriniz çok nefret dolu. Özgüvenli olmak başkalarına kötğ söz söylemek veya başkalarını ezmeye çalışmak değildir. Eski yaşamlarınızın yansıması bana patlamayın. Saygı duyun ya da yazmayın başka bir konuya geçin
Herkes farklı tabi ama ben yüzde yüz özgürlük ve güven içinde bir ilişkide kalabiliyorum. Karşı tarafada sunabildigim budur.Karşımdaki insan ''ya o ya ben'' dese ben de adam gibi ''o''nu seçer ayrılırdım bu hikayede ama genel olarak sevgilim tanımadığım birini listemden çıkarmamı farklı şekillerde söylese çok da takılmazdım.Sanırım söylenilen şekil benim için asıl belirleyici olan bu durumda.
Alınma ama artık dayanamıcam o kadar olumsuz bi insansın ki her konuda senin bi yorumunu görünce benim de olumsuzluktan kanım çekiliyoaz bi sal ya kendini
Bak işte normal uslup buHerkes farklı tabi ama ben yüzde yüz özgürlük ve güven içinde bir ilişkide kalabiliyorum. Karşı tarafada sunabildigim budur.
Hepimiz mutlu olacagimiz iliskiler içinde devam edelim umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?