Böyle insanlar her zaman varlar malesefDaha dün adamın biri bana yazdı.. diyor ki hemen görüşelim hemen gelirim, seniçok beğendim bilmem ne..işte çok zenginim havalarında falan.... adamın instasına, faceine bi baktım.. daha evleneli 1 sene olmamış hanımıyla boy boy düğün fotoları..!!! Eee dedim sen evlisin!!! Diyor ki ne olmuş yani arkadaş olmamıza engel mi .. sen burda evlenecek adam mı arıyorsun!! Dedim seni ilgilendirmez bu şartlarda arkadaş falan olamayız dedim engelledim..!!
Daha dün adamın biri bana yazdı.. diyor ki hemen görüşelim hemen gelirim, seniçok beğendim bilmem ne..işte çok zenginim havalarında falan.... adamın instasına, faceine bi baktım.. daha evleneli 1 sene olmamış hanımıyla boy boy düğün fotoları..!!! Eee dedim sen evlisin!!! Diyor ki ne olmuş yani arkadaş olmamıza engel mi .. sen burda evlenecek adam mı arıyorsun!! Dedim seni ilgilendirmez bu şartlarda arkadaş falan olamayız dedim engelledim..!!
Zaten hep bir anda olur bir anda kopar her şeyYani bana artık kimseyi eklemiyorum. Muhatap olmuyorum yanlış anlıyorlar gibi söylemlerinden sonra koskoca eğitimden bir kişiyi eklemesi tuhaf geldi. Listesinde bir sürü kız var kimseyi tanımıyorum, kimseyi silmesini talep dahi etmedim. Ama hani bir his vardırya kopma noktası inatlaşma ve sonuç bu
Kisitlamaya calisan tabiki oldu. Yol verdim gitti.erkekleri eklerim kizlari eklerim. Arkadasimsa eklerim. Beraber dersnaldigim hocalarımı arkadaslarimi ekledigimde cok oldu eklendigimde. Zihniyetiniz cok kisitli. Bu sebepten olsa gerek bu durumda oldugu gibi hic bir zaman tercih edilen siz olmayacaksiniz.Söyledim zaten düzelmedi ve bitti. Asıl peşinden koşup göz yumsaydım özgüven eksikliği olurdu. Herkes kıskanır sevdiğini. Siz kıskanmazsınız bu da sizsiniz. Sizi de kısıtlayan oldu demekki bu kdr tepki veriyorsunuz. Ya da erkekleri ekleyen o kadınlardan biri olduğunuz için
Tabiki kıskanabilir insan sevdiğini bundan doğal ne var? Çok açık bi kızı eklese bende Düşünürüm hatta kızları eklediğinde Düşünürüm yani aranıyor mu diye.Arkadaşı değil ki sevgilisi.Iyi yapmis eline saglik. Hic cekemiyorum kiskanc insan. Insanin ruhunu emiyorsunuz.
Kullanmasan nOlcak ki eğer insanın içinde varsa gerçekte yapar.Bu arada bu insta falan yuva yıkıyor resmen..!! Çok tehlikeli ... ben asla kullandırmayı düşünmüyorum... ilişkinin en başında tepkimi koyacağım.. nokta ..!!
Muhteşem yazmışsınız.Kisitlamaya calisan tabiki oldu. Yol verdim gitti.erkekleri eklerim kizlari eklerim. Arkadasimsa eklerim. Beraber dersnaldigim hocalarımı arkadaslarimi ekledigimde cok oldu eklendigimde. Zihniyetiniz cok kisitli. Bu sebepten olsa gerek bu durumda oldugu gibi hic bir zaman tercih edilen siz olmayacaksiniz.
Kendine saygisi olan hic bir insanda ya ben ya o kavraminda kendisine bunu sunan birini kabul etmez.
Kisitlamaya calisan tabiki oldu. Yol verdim gitti.erkekleri eklerim kizlari eklerim. Arkadasimsa eklerim. Beraber dersnaldigim hocalarımı arkadaslarimi ekledigimde cok oldu eklendigimde. Zihniyetiniz cok kisitli. Bu sebepten olsa gerek bu durumda oldugu gibi hic bir zaman tercih edilen siz olmayacaksiniz.
Kendine saygisi olan hic bir insanda ya ben ya o kavraminda kendisine bunu sunan birini kabul etmez.
Yine senin gibiler kazandı evetKisitlamaya calisan tabiki oldu. Yol verdim gitti.erkekleri eklerim kizlari eklerim. Arkadasimsa eklerim. Beraber dersnaldigim hocalarımı arkadaslarimi ekledigimde cok oldu eklendigimde. Zihniyetiniz cok kisitli. Bu sebepten olsa gerek bu durumda oldugu gibi hic bir zaman tercih edilen siz olmayacaksiniz.
yok kıskançlık onlara göre özgüvensizlikŞayet beni Nuri nin yada Ali nin kimi ekledigi ilgilendirmez ben sevgilimin yada eşimin kimi eklediğine bakarım. Aynı şekilde onları da kıskanmam sevgilimi eşimi kıskanırım.. Kıskanmıyorsam zaten sevmiyorum dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?