Iyi yapmis eline saglik. Hic cekemiyorum kiskanc insan. Insanin ruhunu emiyorsunuz.Merhaba kızlar sevgilim istanbula eğitim için gelen bir gruba ders verdi. Bende kıskanç bir insanım ve kıskandırmayı seviyor. Bana merak etme kimseyle muhatap olmadım dedi ve beş gün sonra instagramda full bacakları belli olan bir kızı ekledi. Tartıştış silmedi. Ya silersin ya da ben yokum dedim. Ve şuan ben yokum o kız ekli
Herkesin görüşüne saygılıyım, ama kimse nedensiz yere kıskanmaz.Iyi yapmis eline saglik. Hic cekemiyorum kiskanc insan. Insanin ruhunu emiyorsunuz.
31 yaşında olgunluk beklersin.. yuhhh31 haşında kız da 25 falandır
Çok haklısın ben de böyle düşünüyorum. İlerde dürüst bir ilişkim olduğunda bende kullanmayı düşünmüyorum. Biz kadınlar tanımadığımız insanları eklemiyorken onlar bunu yapıyor.Bu arada bu insta falan yuva yıkıyor resmen..!! Çok tehlikeli ... ben asla kullandırmayı düşünmüyorum... ilişkinin en başında tepkimi koyacağım.. nokta ..!!
Kiskanclik sadece ozguven eksikligidir. Birinin davranisi hayat gorusunuze ters ise kiskanip tribe baglamak yerine soylersiniz. Davranışı duzelmiyorsa da hayatinizdan cikarirsiniz. Ya benimsin ya onun davranisi asiri cocukca.Herkesin görüşüne saygılıyım, ama kimse nedensiz yere kıskanmaz.
İsabet olmuş, boşvermeye çalışınAyrıldım ama gururuma yediremiyorum. Beş günlük kız için benden vazgeçti ve kendisinin haklı olduğunu düşünüyor. Listesinde çok kız var hiçbirine karışmadım ama içimdeki his bu kızı tehlike olarak gördü ve nitekim kızı silmek yerine instagramı bile kapamayı tercih etti. Bende böyle bi kız yüzünden instagramı kapamak yerine silmesi gerektiğini söyledim. Sonuç ayrıyız.
Söyledim zaten düzelmedi ve bitti. Asıl peşinden koşup göz yumsaydım özgüven eksikliği olurdu. Herkes kıskanır sevdiğini. Siz kıskanmazsınız bu da sizsiniz. Sizi de kısıtlayan oldu demekki bu kdr tepki veriyorsunuz. Ya da erkekleri ekleyen o kadınlardan biri olduğunuz içinKiskanclik sadece ozguven eksikligidir. Birinin davranisi hayat gorusunuze ters ise kiskanip tribe baglamak yerine soylersiniz. Davranışı duzelmiyorsa da hayatinizdan cikarirsiniz. Ya benimsin ya onun davranisi asiri cocukca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?