- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Evet ne erkek ne başka kızBir tek bu kızı mi eklemiş?
Evet sadece o kızı eklediSevgiliniz o ortamdan herkesle aynı düzeyde diyalog kurmuş ama siz bu kız seksi fotoğraflar paylaşıyor diye buna takmış olabilir misiniz? Bir tek o kızı mı ekledi diğerlerini de mi?
Iyi yapmis eline saglik. Hic cekemiyorum kiskanc insan. Insanin ruhunu emiyorsunuz.
Adam karaktersiz hadi tmm,Merhaba kızlar sevgilim istanbula eğitim için gelen bir gruba ders verdi. Bende kıskanç bir insanım ve kıskandırmayı seviyor. Bana merak etme kimseyle muhatap olmadım dedi ve beş gün sonra instagramda full bacakları belli olan bir kızı ekledi. Tartıştış silmedi. Ya silersin ya da ben yokum dedim. Ve şuan ben yokum o kız ekli
Öyle bir kız bana göre öyle sonuçta aramızı bozdu.Adam karaktersiz hadi tmm,
Ama kızı niye yaftaladınız?
Full bacakları belli olan diye?
Sizi ne ilgilendirir?
Miini etek giyen her kadın ahlaksız değildir.Öyle bir kız bana göre öyle sonuçta aramızı bozdu.
Tabiki de öyle ama siz profil fotoğrafını görmediniz bende giyiyorum. Herkes giyebilir.Miini etek giyen her kadın ahlaksız değildir.
Bu bakış acısıyla cokk uzulursunuz daha.
Ayrıldım ama gururuma yediremiyorum. Beş günlük kız için benden vazgeçti ve kendisinin haklı olduğunu düşünüyor. Listesinde çok kız var hiçbirine karışmadım ama içimdeki his bu kızı tehlike olarak gördü ve nitekim kızı silmek yerine instagramı bile kapamayı tercih etti. Bende böyle bi kız yüzünden instagramı kapamak yerine silmesi gerektiğini söyledim. Sonuç ayrıyız.
:) tabiki de hayırSiz de full six pack leri olan erkekleri ekleyin :)
Kız demekki görüştüğü biri 5 günlük biri değilki silmiyorMerhaba kızlar sevgilim istanbula eğitim için gelen bir gruba ders verdi. Bende kıskanç bir insanım ve kıskandırmayı seviyor. Bana merak etme kimseyle muhatap olmadım dedi ve beş gün sonra instagramda full bacakları belli olan bir kızı ekledi. Tartıştış silmedi. Ya silersin ya da ben yokum dedim. Ve şuan ben yokum o kız ekli
Kim kin nefret dolu yazmış?Birazcık moral olsun diye açtım ama resmen topa tutuldum. Herkes farklı bir birey siz ben değilsiniz hissettiklerimi bilemezsiniz. Sizin sevgiliniz ekliyordur siz demekliyorsunuz dur ne mutlu size kızlar. Keşke herkes kendi ve kendi gibi olanlarla karşılaşsa. Bu kdr saçma tepkilerde yanlış ben sevgilime kötü bir söz bile söylemiyorum. Yazılarımda nefret kin yok ama sizin söylemleriniz çok nefret dolu. Özgüvenli olmak başkalarına kötğ söz söylemek veya başkalarını ezmeye çalışmak değildir. Eski yaşamlarınızın yansıması bana patlamayın. Saygı duyun ya da yazmayın başka bir konuya geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?