Sevgilim instagramda eklediği bir kızı tercih etti 😞

Eğitimden önce bana anlattı eğitime gelecekler iki grup diye. Aa ne kadar da kız varmış dedi eğitim bitti bir sıkıntı olmadı. Eğitim fotolarını instagramda duruma paylaştı. Hiç bir sıkıntımız olmadı. Taki kızı ekleyene kdr. Sonuçta kimseyle muhatap olmuyor ve ekliyor demekki olmuş. Bana herşeyi kendi anlattı. Bendeki kaygıyı o yarattı. Bu kdr detay vererek ben kıskanınca hoşuna gidiyordu. Ama çakıldı. Çünkü beklemiyordu böyle bir şey.

Eh adam kuskacliginizdan bıkmış bezmiş. Bı rahat bırakın karşınızdakini. Yok yapıyorsanız lütfen tedavi olun. Çünkü bu bir hastalıktır.
Ben de olsam aynısını yapardım.
Kıskanç insanlardan hazzetmiyorum.
Resimde öyleydi flört ederken. Tabi ki tahammül edemedim. Sonuçta kendine cekiduzen verdi.
Belki de içine atıyor bilemem. Ama kıskançlığı ile beni mahvedecegine kendi mahvolsun.

Ya konu kıskançlıktan haz etmemek falan değil ki. Adam kimseyle muhatap olmadım diyerek yalan söylemiş. Koca gruptan sadece teşhirci bir kızı eklemiş. Kim olsa noluyoruz yahu der.

Sevgiliniz o ortamdan herkesle aynı düzeyde diyalog kurmuş ama siz bu kız seksi fotoğraflar paylaşıyor diye buna takmış olabilir misiniz? Bir tek o kızı mı ekledi diğerlerini de mi?

Instagram'da yeni eklenen kisileri nereden takip ediyorsunuz tek tek özel bir bildirim falan mı geliyor? Ben de yillardir kullanıyorum hiç görmedim kim kimi eklemiş

Adam karaktersiz hadi tmm,
Ama kızı niye yaftaladınız?
Full bacakları belli olan diye?
Sizi ne ilgilendirir?

Siz de full six pack leri olan erkekleri ekleyin :)

Biraz fazla kiskanclik yapmissiniz. Ki ya o ya ben muhabbeti her zaman sacma ve itici gelmistir bana.

Kız demekki görüştüğü biri 5 günlük biri değilki silmiyor
Silebileceği biri değil

Birazcık moral olsun diye açtım ama resmen topa tutuldum. Herkes farklı bir birey siz ben değilsiniz hissettiklerimi bilemezsiniz. Sizin sevgiliniz ekliyordur siz demekliyorsunuz dur ne mutlu size kızlar. Keşke herkes kendi ve kendi gibi olanlarla karşılaşsa. Bu kdr saçma tepkilerde yanlış ben sevgilime kötü bir söz bile söylemiyorum. Yazılarımda nefret kin yok ama sizin söylemleriniz çok nefret dolu. Özgüvenli olmak başkalarına kötğ söz söylemek veya başkalarını ezmeye çalışmak değildir. Eski yaşamlarınızın yansıması bana patlamayın. Saygı duyun ya da yazmayın başka bir konuya geçin

Kim kin nefret dolu yazmış?
Sizin maalesef saygı duyun ya da yazmayın deme şansınız yok herkes istediği her yere yazar.
Kaldiramiyorsaniz , siz konu acmamayi tercih etmelisiniz . Siz moral bulun derdinde degil kimse, bize ne doğru geliyorsa onu yazıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…