Ki ben adamdan iyi iş bulsa kızı şutlar sinyalleri alıyorumKırıcı olmaz şöyleki yazdığınıza göre adamda çaba yok. Üç yıldır iş arasa elinden geleni yapsa ama olmasa neyse. Kafasına devlet işini takmış alternatiflere bakmıyor askere bile gitmemiş.
artık beklemek istemediğini onda da çaba görmediğini söylesin.Evet özelde şuan askeriye polisliğe başvurmuş onları bekliyor çocuk bilmiyom artık
Kız sevip sevmediğinden emin değil araya soğukluk girmiş gibi sizce nasıl konuşsun
Kızda da iş yok anlaşıldı. Yahu insan kaç senelik ilişkisini nasıl bitireceğini bilmez mi?.Evet özelde şuan askeriye polisliğe başvurmuş onları bekliyor çocuk bilmiyom artık
Kız sevip sevmediğinden emin değil araya soğukluk girmiş gibi sizce nasıl konuşsun
Nasıl konuşma yapsınayrılsın kız bu sünepeden, baksın yoluna
insan sırf sevgilisiyle olmak için onun olduğu şehirde yalandan da olsa bulamasa da başvurular yapar
bi'de mesafe ilişkisiymiş yani peeeeh söyle kuzum sen arkadaşına boşversin bu kişiyi
Evet artık beklemekten kızAyrılmayı düşünmesi bile artık istemediğinin bir göstergesi sadece alışkanlık oluğu için bırakamıyor arkadaşınız.
Böyle söylemiş geçenlerde askeriyeye başvurdum olmazsa askere gitcem fabrikaya gircem demişartık beklemek istemediğini onda da çaba görmediğini söylesin.
Yaşlar kaç bu gençlerdeBöyle söylemiş geçenlerde askeriyeye başvurdum olmazsa askere gitcem fabrikaya gircem demiş
bence zaman kazanıyor yalan.Böyle söylemiş geçenlerde askeriyeye başvurdum olmazsa askere gitcem fabrikaya gircem demiş
Kız 24 oğlan 26Yaşlar kaç bu gençlerde
Olabilirbence zaman kazanıyor yalan.
Bu yaşa kadar bir hamle yapmamış adamdan ne bekliyor bu kız??? Analık mi yapacak bu adama???Kız 24 oğlan 26
Bende öyle diyorum ama şimdi nasıl ayrılcam ben diyorbence kısmetleri arasında değerlendirme yapsın ilk aradığı özelliklerde çalışabilen ve sorumlulukları bilen olmalı
Benim.bu ilişkiye inancım kalmadı Ela diyecekBende öyle diyorum ama şimdi nasıl ayrılcam ben diyor
Kısmetlerini tepme çok düzgün insanlar çıkıyor diyorum
nasıl mı ayrılıcam bu düşünmesine gerek yokmuş ki zaten farklı şehirlerde bence 1 günde sonlandırabilcek durumdaBende öyle diyorum ama şimdi nasıl ayrılcam ben diyor
Kısmetlerini tepme çok düzgün insanlar çıkıyor diyorum
Kız seviyor aslında ama oğlanın böyle olması onu belirsizliğe sürüyo çYa Allah aşkına bacım bu neyin kafası? Hem sevdiğinden emin değil hem çocuktan bi nane olmaz hem çok iyi kısmetleri çıkıyo arkadaşınız da ööyle bekliyo mu ayıp olur diye? Allah'ım daha neler okuyacağım ya millet burda aç açyani kısmete aç anlamında. Her gün konular açılıyo talibim yok evlenemiyorum diye, sizin arkadaş da artık soğuduğu tembel tenekeye ayıp olmasın diye ayrılamıyo ve hiçbir kısmeti değerlendirmiyo. Ben daha ne diyeyim yani. Hani seviyorum aşkımdan gözüm kör dese neyse de sevdiğinden de emin değilmiş. Bu işlerin ayıbı mı olur ya ne demek nasıl söylesin ayrılacağını. Fazla minnoş kalpli arkadaşınız valla.
Yani mesela çocuğun ailesinin durumu da iyi değil gene devlet işine bakarsın ama o arada gene çalışırsın boş durmazsın ama oğlan öyle değilOnun çalışmaya gönlü yoktur.
Sanki yurt dışında master yaptı, bütün şirketler peşinde de beğenmiyor. Devlet olsun diye ısrar edenleri anlamıyorum. Olmuyorsa artık bir B planı düşünmenin zamanı gelmemiş midir?
Herkesin işsiz dönemleri olur o ayrı ama evde pinekleyip anne babasından para bekleyen erkeği gözümde canlandramıyorum.
Telefon konuşmasıyla yürütülen ilişki telefonla sonlandırılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?