Sevgilim iş bulamıyor

İş başvurusu başlı başina bir sonra evet ama 3 yıldır neden görüşmüyorlar?

Arkadaşınız böyle ne olduğu belirsiz bir ilişkiti evlilikle taçlandırmayi düşüncenecek kadar mantığını kullanamıyor mu yani.

Ayrılsin kendi hayatına baksın.
Şehirleri çok uzak o yüzden senede 1 kez falan görüşüyorlar sadece
Onun da kafasına yeni denk etti zamanında çok dedik ama şuanda çocuk iyice bağlanmış ona kızda aynı şekilde ama kafası karışık sonu ne olcak diye tereddütta

madem kızın şehrinde iş var kızın neden işi yok

bana hala üniversite sevgililiği modundalar gibi geldi

herkes ailesinin evinde rahatta

kimse altın tepsi içinde iş sunmuyor

tırnakları ile kazıyarak geliyor insanlar bir yerlere
Bunun bi level üstü "kv kp evlenirken bize bir şey almadı" modu

Kırıcı olmaz şöyleki yazdığınıza göre adamda çaba yok. Üç yıldır iş arasa elinden geleni yapsa ama olmasa neyse. Kafasına devlet işini takmış alternatiflere bakmıyor askere bile gitmemiş.
Evet okulu ilk bittiğinde askere git falan demişti kız o zaman kavga etmişlerdi en azından askerlik aradan çıkçaktı ama onuda yapmadı

ne mezunu bu arkadaşlar

kız KPSS denedi mi mesela

yani adam devlet işi olsun sana da bakarım modunda mı

devlet işi nedir

yani bu işin adı yok mu, İİBF mezunu olup ne açılırsa ona girerim mi diyor arkadaş

madem kızın şehrinde iş var kızın neden işi yok

bana hala üniversite sevgililiği modundalar gibi geldi

herkes ailesinin evinde rahatta

kimse altın tepsi içinde iş sunmuyor

tırnakları ile kazıyarak geliyor insanlar bir yerlere
Kızın ailesinin durumu çok iyi o yüzden girmedi işe

Şehirleri çok uzak o yüzden senede 1 kez falan görüşüyorlar sadece
Onun da kafasına yeni denk etti zamanında çok dedik ama şuanda çocuk iyice bağlanmış ona kızda aynı şekilde ama kafası karışık sonu ne olcak diye tereddütta
Neyine bağlanmis görüşmüyorlar ki.

İkisi de taşın altına elini koyma derdinde değil, çalışmıyorlar, görüsmüyorlar egleniyorlar kendi hallerinde belli ki.

Bir cacık olmaz ikisinden.

ne mezunu bu arkadaşlar

kız KPSS denedi mi mesela

yani adam devlet işi olsun sana da bakarım modunda mı

devlet işi nedir

yani bu işin adı yok mu, İİBF mezunu olup ne açılırsa ona girerim mi diyor arkadaş
Kız girdi kpss ye 80 aldı işletme mezunu
Oğlanda turizm mezunu
Evet devlet işi olsun sen çalışma rahat et modunda oğlan

Çok kırıcı olmazmı
hayatım adam arkadaşın için hiçbir şey yapmıyo ki 3 senedir kız istemesine rağmen haaala işsiz diyosun. bu arkadaşın için daha kırıcı bir şey bence
5 senedir birlikteler diyosun, insanlar 1-2 sene flört edip evlilik hazırlıklarına geçiyo şimdi o kadar sürede
he bana kalsa kimse kimseyle evlenmesin başını yakmasın orası ayrı konu tabii ama bu konuda da her şey gayet açık yani...

Kızın ailesinin durumu çok iyi o yüzden girmedi işe

iyi ya o zaman iş kursun kendine ve sevgilisine

nedir bu çok iyi olan durum

çok ciddiyim babasının fabrikası varsa orada çalışsın

gayrimenkul zengini ise ona göre bir iş bulsun

doktor mu babası ünlüsünden profesör falan kızı yanında çalışamayacak o da işyeri açıp kızı başına yönetici yapsın

bizim durumumuz çok iyi deyince adam da kendisine maddi olarak olmasa da devlette uzman yardımcısıyım gibi bir sıfat bahşedecek iş mi arıyor

Kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum.
5 yıldır konuştuğu var 2yıl üniversitede beraberlerdi
3 yıldan beri çocuk iş bulamıyor daha doğrusu iş bakmıyor
Kız askere git okul bitince falan dedi onada gitmedi
Özelde işe girmek istemiyor o yüzden hiç iş bakmamış devlette de 2 yere başvurmuş mülakatta elenmiş
Birde farklı şehirdeler 3 yıldır ğörüşmüyorlar yani kızın kısmetleri oluyor sevgilisi olduğu için tepiyor hepsini çokta düzgün insanlar çıkıyor karşısına kafası karışık sizce ne yapmalı
bence kısmetleri arasında değerlendirme yapsın ilk aradığı özelliklerde çalışabilen ve sorumlulukları bilen olmalı

Kız girdi kpss ye 80 aldı işletme mezunu
Oğlanda turizm mezunu
Evet devlet işi olsun sen çalışma rahat et modunda oğlan
Mantığa bak. Saçmalık resmen. Devlet işi olana kadar ilişki sürünsün kim bilir ne zaman olur.
Çocuk tembeeel yayıp yatmayı seviyor net

hayatım adam arkadaşın için hiçbir şey yapmıyo ki 3 senedir kız istemesine rağmen haaala işsiz diyosun. bu arkadaşın için daha kırıcı bir şey bence
5 senedir birlikteler diyosun, insanlar 1-2 sene flört edip evlilik hazırlıklarına geçiyo şimdi o kadar sürede
he bana kalsa kimse kimseyle evlenmesin başını yakmasın orası ayrı konu tabii ama bu konuda da her şey gayet açık yani...
Evet bekleyip duruyor kızın çok iyi kıslşmetleri çıkıyor ama hiç birini değerlendiremiyor

Evet bekleyip duruyor kızın çok iyi kıslşmetleri çıkıyor ama hiç birini değerlendiremiyor
ayrılsın kız bu sünepeden, baksın yoluna
insan sırf sevgilisiyle olmak için onun olduğu şehirde yalandan da olsa bulamasa da başvurular yapar
bi'de mesafe ilişkisiymiş yani peeeeh söyle kuzum sen arkadaşına boşversin bu kişiyi

turizm mezunu mu

devlet işi derken turizm mezunu için özel kadro var mı

işletme mezununa vs kadro var da turizm işi özelde
Evet özelde şuan askeriye polisliğe başvurmuş onları bekliyor çocuk bilmiyom artık
Kız sevip sevmediğinden emin değil araya soğukluk girmiş gibi sizce nasıl konuşsun

Back
X