- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Başka iş bulamıyor mu?
Yarın bir gün evlenseniz yine işsiz kalsa size hayatı zehir mi edecek?
Parası olmadığı için mi buluşmak istemiyor?
Pek ayrıntı vermemişsiniz
Muhtemelen geceleri oturduğu için gündüz uyuyordur
Siz elinizden geldiğince destek olduysanız
Ve hâlâ tavırları böyle ise
Kendi haline bırakın bi müddet
Aman birak benimkide oyleydi ama islerine gelince uykuda olmuyolar sen uzerine dustukce senden kacicak
Depresyonda olabilir. O halleri çok iyi bilirim, size amaaaaan bırak diyemem çünkü yaşamayan bilmez. Psikolojik destek şart maalesef.
Ben cok alttan aldim sonuc cepte oldumNumara mi yapio yani sence
Onu kendi evinde yaşadığı insanların ikna etmesi lazım.Ama dr a gitmeyi de kabul etmiyo.
Bosa ugrasma diosun ysniBen cok alttan aldim sonuc cepte oldum
Uzak kalman senin psikolojin adina iyi olacaktır canım.
Ben 5 yildir işsizim ..size biraz bahsedeyim ... özgüven eksikliği ,kendini işe yaramaz hissetme , umutsuzluk , belirsizlik ...bunlar agır şeyler ... ben çok yiprandım ... parasizlik bunun sonucunda arkadas cevresinde cagrilmama .. baskalari bir yerlere giderken evde oturmak ... kendi kendini insan yiyip bitiriyor ...yaninda oldugunuzu soyleyin ve bir de trip atip daha da beter yapmayin ..buyuk ihtimal sizin onu anlamadiginizi dusunebilir ... cidden şu an sevgilim olsa surekli dert yanip darlamak istemem
Bende yaşadim bu durumu. Benden kaçtı başkalarına sığındı ondan dolayı o kaçmadan sen kaç ki noluyo lan desin akli başına gelsin. Bunun sorumlusu sen değilsin ki sana soguk yapsin.Ben de oyle dusunuyorum...cok acimasizlik mi olucak diye dusunuyodum ama yanlis olmayacak sanirim. Hatta ayrilik dusunuyorum
Bende yaşadim bu durumu. Benden kaçtı başkalarına sığındı ondan dolayı o kaçmadan sen kaç ki noluyo lan desin akli başına gelsin. Bunun sorumlusu sen değilsin ki sana soguk yapsin.
Bunlari yapmaya calistim ama nafile...hep olumsuz...gorusmuyoruz bile...nereye kadar boyle gider...bu arada insallah en kisa surede gonlunuze gore bir is bulursunuz...issizlik cok zor
Depresyonda bence.Zaten ben de bunu anlamiorum...bana neden soguk davraniyor? Is bulunur sonucta...illa ki bir kapi acilacak...is aramiyor da halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?